(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 21/02/2020)

Perancis mangrupakeun imah rébuan atraksi. Ti iconic Tower Eiffel di Paris jeung pantai pebbled tina saé, nagara hal sajajalan mun ngalakukeun. Tapi kumaha lamun anjeun ngadatangan on layover a, atawa anjeun geus dipariksa kaluar tina hotél anjeun sarta anjeun karéta henteu ninggalkeun pikeun jam? Tinimbang hela bagasi anjeun sapanjang kota béda, neangan diri nu bagasi lokasi kénca sabudeureun Perancis ninggalkeun bagasi anjeun sarta ngarasakeun your dinten beungbeurat bébas.

Salaku geus ceuk Kami, nagara ieu ngeusi lokasi ninggalkeun bagasi Anjeun, sanajan figuring kaluar nu pangalusna keur anjeun gumantung kana situasi Anjeun.

 

Kénca bagasi Locations Dina Bandara

Mun anjeun ngadatangan kota dina layover a, geus ngagaduhan nyatu pilihan pikeun nyimpen tas Anjeun. Paris boga dua bandara utama, Charles De Gaulle (CDG) sarta Paris Orly (ORY), sarta duanana tawaran gudang bagasi dina terminal. Paling Airlines utama ngapung kana Charles De Gaulle, hususna keur penerbangan transatlantic, bari Airlines anggaran low condong ngapung kana Paris Orly. Paduli bandara Anjeun, anjeun bisa nyokot tas anjeun sanggeus hiber Anjeun tur teundeun aranjeunna kaluar aman saméméh pos kana kota.

Di Charles de Gaulle, Anjeun tiasa milarian dina loker deukeut stasiun karéta, nu ngajadikeun eta utamana. Gudang nyaeta sadia tina 06:00 ka 21:30, jadi pastikeun datang deui méméh nutup lokasi.

Paris Orly mangrupakeun kaayaan sarupa, kalawan pilihan bagasi kénca sadia deukeut setasion kereta api. Harga rupa-rupa gumantung kana sababaraha faktor, kaasup buah ditinggalkeun jeung ukuranana, najan éta lumrah sakabéh. Jam anu sarua CDG, ti 06:00 ka 21:30, jadi iwal anjeun wanting ninggalkeun bagasi Anjeun sapeuting mastikeun maneh sumping dina waktos.

bandara sejenna dina Perancis beroperasi cara sarua, kalawan pilihan koper sadia di paling bandara, kaasup nice, Lyon, sarta Marseille. Pariksa bandara satempat anjeun pilihan neundeun jeung harga.

Marseille kana Kareta Lyon

Paris keur Kareta Lyon

Lyon ka Paris Kareta

Lyon kana Kareta Avignon

left luggage locations in France at airports

 

Kénca bagasi Locations Di Stasion Train

Stasiun Dina Paris

Mun anjeun gantina transiting ngaliwatan stasiun karéta, anjeun dibere plethora tina pilihan. dina Paris, Gare du Nord, Gare de l'Est, Gare de Lyon, Gare Montparnasse, sarta Gare de Marne la Vallee Chessy kabeh tawaran ditinggalkeun pilihan bagasi, kalawan loba pausahaan béda competing nawarkeun jasa maranéhna.

Harga pikeun layanan ieu rupa-rupa, ku fee datar-rate keur munggaran 24 jam, sarta waktu gudang maksimum 72 jam. Harga nyaéta kieu: locker leutik €5.50; locker sedeng €7.50; locker badag €9.50. unggal tambahan 24 hour period is €5.

Jam jeung lokasi ogé rupa-rupa luyu jeung stasion:

  • Pikeun arrivals ti Wetan: Gare de l'Est Level -1 Hall Central opposite toilets from 06:00 ka 23:45 sapopoe
  • Pikeun arrivals ti Selatan: Gare de Lyon rohangan gede 3, kaluar pikeun rue de Bercy 06:15 ka 22:00 sapopoe
  • Lokasina di bank kénca: Gare Montparnasse tingkat hiji 07:00 ka 23:00 sapopoe
  • Pangbadagna di Paris: Gare du Nord tingkat -1, gigireun rentals mobil, dina kaluar taksi ti 06:15 ka 23:15 sapopoe
  • Maranéhanana judul ka Disneyland: Stasiun Marne la Vallee Chessy: tingkat 1 – 07:00 ka 23:00 sapopoe

 

 

Stasiun Dina Perancis

Sapanjang sésana nagara, loba stasion karéta nawiskeun bagasi kénca sarta metoda merenah pikeun nyimpen barang anjeun. Ieu hususna alus keur travelers dina Eurail lalampahan, saha anu milih sapeuting dina karéta rides tinimbang hotél. Pariksa listings lokal pikeun stasiun karéta Anjeun pikeun manggihan naon pilihan bagasi aranjeunna nawiskeun. Salaku nagara anu mangrupa pilihan alus teuing pikeun perjalanan rail, kalawan ratusan ruteu nyambungkeun sakabéh kota utama jeung kacamatan, you can find left luggage locations all over France.

Harga umumna lumrah jeung jam pikeun bagasi bisa rupa-rupa ti 24 aksés jam mun closures mimiti. stasiun karéta ogé nampilkeun hiji pilihan alus teuing pikeun travelers, sakumaha lalampahan via karéta merlukeun larangan jauh leuwih saeutik ti planes. Anjeun tiasa sumping menit mere saméméh karéta nu departs (tinimbang jam, resep di bandara), sarta grab tas anjeun méméh hopping on karéta Anjeun, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngamaksimalkeun waktos Anjeun di kota.

Paris keur Kareta Rouen

Rouen ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Calais

Rouen kana Kareta Calais

left luggage locations in France at train stations

 

Kénca bagasi Locations Kira The Kota

hotél Cisarua

Lamun geus aya ngadatangan hiji kota salila sawatara poé sarta ngan ayeuna mariksa kaluar, anjeun bisa jadi di tuah. Loba hotél Éropa nawiskeun gudang bagasi bébas lamun aya tamu, tur anjeun bisa balik iraha wae pikeun meunangkeun tas Anjeun. Sami bener pilihan homestay séjén, kayaning Airbnb. Tanya host anjeun lamun aranjeunna rela nahan tas anjeun bari maneh ngajajah kota.

sabalikna, paling kota nawiskeun pilihan bagasi kénca sabudeureun kota, utamana badag deukeut wisata. Aya sababaraha layanan bebas, tapi ogé sababaraha pausahaan badag aya di sakuliah teuing Perancis.

Layanan swasta

  • Stasher: Stasher nyaéta layanan bagasi nu nyambungkeun travelers kalayan toko jeung hotél maturan jasa gudang. Ieu aya di paling dayeuh Perancis utama na ngamungkinkeun booking online, sahingga pohara merenah. ramatloka na oge pisan hanca na nunjukeun jam lokasi, harga, sarta ulasan unggal lokasi ambéh travelers tiasa dipercanten bagasi maranéhanana bakal disimpen aman.
  • ः Olibg: Holibag nyaeta sejen parusahaan badag sadia sakuliah Perancis. Sarupa Stasher, situs nu ngahubungkeun konsumén jeung usaha kayaning réstoran, hotél, jeung toko nu neundeun tawaran bagasi. Kalawan ratusan pilihan béda, anjeun ampir dijamin pikeun manggihan titik mun neundeun kantong anjeun, sangkan bisa ngarasakeun dinten anjeun.
  • Nannybag: Mun anjeun tinggal di Paris, Anjeun pangalusna alungan nyaeta Nannybag. Ladenan gudang panggedena di kota, Nanjung nawaran kantong ratusan lokasi na 24 aksés jam pikeun maranéhanana peuting tambahan telat. Prices are a flat €6 per bag for the first day and €4 thereafter. Salah sahiji hal pangalusna ngeunaan Nannybag téh nya éta jaminan kasalametan kantong anjeun kalawan asuransi sorangan, nu hartosna anjeun boga total karapihan pikiran.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Eiffel tower at sunset

kacindekan

Aya loba alesan maneh bakal rék ninggalkeun kantong anjeun aman disimpen, naha anjeun ngadatangan hiji kota dina lalampahan dinten atanapi maximizing waktos Anjeun sateuacan hiji karéta sapeuting. Bandara nu hiji pilihan alus teuing pikeun layovers, bari stasion karéta nawiskeun sababaraha pilihan pangalusna di sabudeureun nagara. sabalikna, jasa swasta kumaha nyambungkeun travelers kana usaha nyieun muterna tas Anjeun merenah tur gampang. Naon masalahna, jadi yakin mun ngalakukeun pagawean di imah anjeun dina pilihan sadia, harga, na jam gudang ku kituna anjeun bisa manggihan lokasi kénca bagasi pangalusna di Perancis pikeun anjeun.

La Rochelle kana Kareta Nantes

Toulouse kana Kareta La Rochelle

Bordeaux ka Kareta La Rochelle

Paris keur Kareta La Rochelle

 

Found our article “Where Can I Find Left Luggage Locations In France?” suka nulung? buku jeung Simpen A Train Anjeun tiket karéta Perancis tur mimitian lalampahan anjeun!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Where Can I Find Left Luggage Locations In France?” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-france/ ‎- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)