(Paling Keri Dianyari On: 06/03/2020)

Traveling iki ngulandara pokok nanging kowe kudu njajal gawan free, utamané kanggo layovers utawa yen sampeyan mung duwe dina free ing salah siji saka Jerman kutha populer. We kudu kabeh informasi sing perlu kanggo lokasi gawan kiwa ing Jerman telung saka kutha utama, Berlin, Munich, lan Hamburg.

Apa sing lagi nekani Oktoberfest ing Munich, ngadeg ing roso kagum saka gapura Brandenburg ing Berlin utawa reveling ing getar katelu Reeperbahn ing Hamburg, iki sing paling gampang lan paling trep cara kanggo mesthekake yen bagasi uga dijupuk care saka nalika sampeyan njelajah.

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Jerman: Berlin

Berlin Bandara

ing Tegel Airport, sampeyan bakal nemokake lokasi gawan kiwa ing Terminal A lan lagi bukak saben dina saka 5 iki kanggo 10:30 pm. Ing prices sampeyan bakal mbayar bakal beda-beda saka € 7.20 kanggo € 9,90 lan gumantung ing ukuran tas. Suwéné wektu kanggo panyimpenan Unlimited.

Ing Schonefeld Airport, sampeyan bakal nemokake lokasi gawan kiwa ing Terminal D Rawuh. jam sing ana kanggo ana, saka 7:30 iki kanggo 11:30 pm Saturday saka 8 iki kanggo 6 pm. Ing prices sawetara saka € 4 kanggo € 6 for tangan bagasi lan € 7 kanggo € 10 kanggo gawan dicenthang normal.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Stations Train

Penak stasiun sepur kanggo kowe sing lagi mbukak 24 jam dina, pitung dina minggu. The Train Station Central (Hauptbahnhof) wis ngendi sampeyan bakal nemokake lockers lan dumunung ing taman mobil njaba bangunan utama ing wilayah C.

Gumantung ing ukuran lemari sampeyan kudu, padha biaya antarane € 4 lan € 6 dina lan wektu panyimpenan maksimum 72 jam. Yen seneng ngunjungi kantor kiwa gawan, ana siji mbukak saben dina saka 6 iki kanggo 10 pm lan sawijining bab € 5 saben item.

stasiun karo panyimpenan lemari kalebu Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz lan Zoologischer Garten. Gampang kanggo nemokake lokasi gawan kiwa ing Jerman!

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Jerman: Munich

Munich Bandara

Munich Airport iku pilihan sing paling apik nalika ngunjungi kutha. Service Center ing Terminal 1 mbukak 24 jam lan ana lokasi liya ing Terminal 2 nanging jam opening saka 5 iki kanggo tengah wengi dina.

Sampeyan bakal mbayar antarane € 5 lan € 10, gumantung ing ukuran gawan uga isi. Mriksa bandara’ situs web sadurunge lelungan kanggo informasi paling pungkasan lan bandara kanggo lokasi gawan kiwa ing Jerman.

 

Luggage inside Munich airport

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Munich Stations Train

Nyimpen gawan Station Central Munich kang bakal dadi breeze sing. Ana sing turah mbrawah saka lockers lan ana pratandha kanggo gampang nemokake wong. A lemari standar biaya sing bakal babagan € 4 saben dina lan kanggo sing luwih gedhe, miturut-cilik ukuran lemari babagan € 6 dina. Ana Nanging watesan watesan 72-jam.

Akeh stasiun liyane wis cekap karo fasilitas padha.

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Jerman: hamburg

hamburg Bandara

mung pilihan punika Airport hamburg. Kantor Kiri Luggage ing Terminal 2, level 1 Departures lan mbukak ana kanggo ana saka 4:30 iki kanggo 11 pm. Sampeyan bakal mbayar antarane € 5 lan € 25, kabeh gumantung ing ukuran. Sing luwih gedhe gawan, sing luwih dhuwur ragad Panjenengan, lan bandara uga biaya € 3 minangka ragad Processing siji-wektu saben item.

Sampeyan bisa nyimpen bagasi kene kanggo wektu pigura winates lan paling apik kanggo mriksa ahead sadurunge rawuh. Klumpukne minangka akeh informasi sing bisa sadurunge lelungan.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Stations Train

Karo akeh stasiun sepur ing Eropah, sampeyan ana ing luck karo lockers kang kabeh gampang diakses lan mbukak 24 jam dina. Biaya rata-rata punika € 5 dina lan ana ora Watesan ukuran.

Berlin kanggo Hamburg Trains

Bremen to Hamburg Trains

Hanover kanggo Hamburg Trains

Cologne to Hamburg Trains

 

 

Layanan pribadi: The 'Airbnb' Kanggo Luggage

Ana sawetara perusahaan sing tugas sistem banget padha menyang ing Airbnb, mung kanggo gawan. Sampeyan mung kudu nelusuri lokasi, nggawe leladen lan banjur ninggalake tas ing lokasi certified sing paling trep kanggo sampeyan. Iku cara paling apik nemokake lokasi gawan kiwa ing Jerman.

Insurance wis klebu ing rega lan padha beda-beda saka perusahaan kanggo perusahaan. Sampeyan uga bakal duwe katentreman pikiran sing tas ana ing tangan aman.

Stasher

Iki layanan panyimpenan banget biso dipercoyo sing gampang kanggo nggunakake lan diregani cukup akal. Sampeyan bakal mbayar flat rate of € 5 saben tas saben dina. tas uga diasuransiake kanggo liwat € 800. Iku kabeh klebu ing rega.

Sampeyan mung golèk website kanggo location near sampeyan. Sampeyan banjur bisa milih tartamtu 'StashPoint' lan nalika sampeyan ngeculake mati tas, nuduhake host leladen lan sampeyan lagi diurutake!

layanan padha kanggo iki kalebu Nannybag lan BagBnb. Layanan iki bener kasedhiya ing saindhenging Eropah lan bisa gampang digunakake kanggo Jerman.

Yen lelungan lan nyimpen gawan perlu, iku tansah apik kanggo bakal nyawisake. Priksanen kabeh rincian lan nemokake solusi sing trep kanggo sampeyan lan panggonan sing arep. Apa sing bandara, olahraga stasiun utawa mriksa metu layanan pribadi apik online, iku kabeh ana ing klik tombol. Happy bagasi lan nyimpen dhuwit sawetara ing karcis sepur lan nggunakake Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Where Golek Kiri Luggage Lokasi Ing Jerman?” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)