(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/03/2020)

Iinditan teh petualangan pamungkas tapi anjeun kudu ngalakukeun eta bagasi bébas, utamana pikeun layovers atanapi lamun ngan boga dinten bébas dina salah sahiji Jerman urang kota populér. Simkuring gaduh sakabeh informasi nu peryogi pikeun lokasi bagasi kénca di Jerman salila tilu kota utamina, Berlin, Munich, sarta Hamburg.

Naha nu nuju attending Oktoberfest di Munich, jumeneng di angen sahiji gerbang Brandenburg di Berlin atanapi reveling dina Vibe pihak ti Reeperbahn di Hamburg, ieu nu panggampangna tur pangmerenahna cara pikeun mastikeun yén bagasi anjeun ogé dicokot care tina bari maneh ngajajah.

 

Kénca bagasi Locations Di Jerman: Berlin

Berlin Bandara

di Tegel palabuan udara, anjeun bakal manggihan lokasi bagasi kénca di Terminal A sarta aranjeunna buka unggal dinten ti 5 Kami ka 10:30 pm. Harga anjeun bakal mayar bakal rupa-rupa ti € 7.20 mun € 9,90 sarta gumantung kana ukuran kantong anjeun. Panjang waktos pikeun neundeun téh taya.

di Schonefeld Airport, anjeun bakal manggihan lokasi bagasi nu ditinggalkeun di Terminal D Datangna. jam disebut Minggu ka Jumaah, ti 7:30 Kami ka 11:30 pm sarta Saturdays tina 8 Kami ka 6 pm. Harga dibasajankeun € 4 nepi € 6 for leungeun bagasi sarta € 7 nepi € 10 pikeun bagasi dipariksa normal.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Kénca bagasi Locations Dina Stasion karéta

The genah tina stasiun karéta keur anjeun nyaeta aranjeunna anu kabuka 24 jam beurang, tujuh poe saminggu. Stasiun karéta Tengah (Hauptbahnhof) ieu mana anjeun bakal manggihan loker sarta biasa ayana dina taman mobil luar gedong utama dina aréa C.

Gumantung kana ukuran tina locker nu nu peryogi, aranjeunna ngarugikeun antara € 4 sarta € 6 sapoé sarta periode gudang maksimum nyaéta 72 jam. Lamun milih ngadatangan hiji kantor kénca bagasi, aya hiji muka poean ti 6 Kami ka 10 pm sarta na tentang € 5 per item.

stasion sejen kalawan gudang locker kaasup Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz na Zoologischer Garten. Gampang pikeun manggihan lokasi bagasi kénca di Jerman!

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Kénca bagasi Locations Di Jerman: Munich

Munich Bandara

Munich Airport mangrupa pilihan pangalusna lamun anjeun ngadatangan kota. The Service Center di Terminal 1 kabuka 24 jam jeung aya lokasi kadua di Terminal 2 tapi jam lawang anu ti 5 Kami ka tengah wengi poean.

Anjeun bakal mayar antara € 5 sarta € 10, gumantung kana ukuran tina bagasi Anjeun kitu oge sareng eusina. Pariksa bandara’ ramatloka sateuacan Anjeun ngarambat kanggo inpo nu panganyarna tur bandara sejenna pikeun lokasi bagasi kénca di Jerman.

 

Luggage inside Munich airport

 

Kénca bagasi Locations Di Munich Stasion karéta

Nyimpen bagasi Station Tengah Munich urang bakal angin ngahiliwir pikeun anjeun. Aya hiji kelimpahan loker na aya tanda pikeun gampang nomeran aranjeunna. A locker baku bakal ngarugikeun anjeun ngeunaan € 4 per poé na pikeun gedé, jas-hal ukuran locker ngeunaan € 6 poean. Aya kitu hiji wates wangenan 72-jam.

Loba stasion sejen geus dipasangan ku fasilitas anu sarua.

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Kénca bagasi Locations Di Jerman: Hamburg

Hamburg Bandara

ngan pilihan anjeun bandara Hamburg. Kantor Kénca bagasi nya di Terminal 2, tingkat 1 Departures sarta eta urang buka Senén nepi Minggu ti 4:30 Kami ka 11 pm. Anjeun bakal mayar antara € 5 sarta € 25, kabéh gumantung ukuranana. Nu leuwih gede bagasi Anjeun, nu leuwih luhur fee Anjeun, jeung bandara ogé ngeusi € 3 salaku fee ngolah hiji-waktos per item.

Anjeun tiasa nyimpen bagasi anjeun didieu pikeun pigura waktos dugi na nya pangalusna pikeun pariksa payun saméméh kadatangan anjeun. Ngumpulkeun salaku loba informasi sakumaha anjeun tiasa sateuacan iinditan.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Kénca bagasi Locations Dina Stasion karéta

Salaku kalawan loba sahiji stasiun karéta di Éropa, anjeun di tuah kalawan loker nu sagala gampang diakses sarta kabuka 24 jam beurang. Biaya rata nyaéta € 5 sapoé na aya euweuh larangan ukuranana.

Berlin ka Hamburg Kareta

Bremen ka Hamburg Kareta

Hanover jeung Hamburg Kareta

Cologne ka Hamburg Kareta

 

 

Layanan swasta: The 'Airbnb' Kanggo bagasi

Aya sababaraha pausahaan nu employ sistem pisan sarua jeung nu ti Airbnb, ngan pikeun bagasi. Anjeun ngan perlu milari lokasi a, sangkan ngumpulkeun anu lajeng ninggalkeun tas anjeun di lokasi Certified anu paling merenah keur anjeun. Ieu cara pangalusna tina nyungsi lokasi bagasi ditinggalkeun di Jerman.

Asuransi téh kaasup kana harga jeung maranéhna rupa-rupa ti parusahaan keur parusahaan. Anjeun oge kudu karapihan tina pikiran nu tas anjeun anu dina leungeun aman.

Stasher

Ieu layanan gudang pisan reputable nu Gampang pamakéan sarta dibanderol rada alesan. Anjeun bakal mayar laju datar tina € 5 per kantong per poé. kantong anjeun ogé insured pikeun leuwih € 800. Hayu urang sadayana kaasup kana harga.

Anjeun kantun milarian ramatloka maranéhanana pikeun lokasi deukeut anjeun. Anjeun lajeng bakal tiasa milih husus Anjeun 'StashPoint' na mun anjeun leupaskeun kaluar tas Anjeun, némbongkeun host anjeun ngumpulkeun anjeun sarta nu nuju disusun!

jasa sarupa kieu kaasup Nannybag na BagBnb. jasa ieu sabenerna sadia sakuliah Éropah jeung bisa gampang dipaké pikeun Jérman.

Nalika iinditan jeung nyimpen bagasi ieu diperlukeun, éta salawasna pangalusna bisa disiapkeun. Ganda pariksa sagala rinci tur neangan solusi anu geus merenah pikeun anjeun sarta dimana anjeun bade. Naha éta bandara, ngalatih stasiun atawa mariksa kaluar jasa swasta nifty online, éta kabéh aya di klik di tombol a. Senang bagasi sarta simpen sababaraha duit dina tiket karéta anjeun sarta pamakéan Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Dimana Pikeun Teangan Kénca bagasi Locations Di Jerman?” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)