(Paling Keri Dianyari On: 12/06/2020)

Ciao! Sampeyan lagi planning trip saka umur kanggo Italia! Iku kelairan Renaissance lan kutha sing janjinipun elate lan inspirasi sampeyan amarga karya sawijining seni, arsitektur, lan asile tresna karo panganan. Italia iku bener ngarep saka gastronomy. Piring sing ora mung dadi jajanan, lagi gaweyan. Nalika njajahi kutha iki prahara saka wonder, ngendi sampeyan bisa nemokake lokasi gawan kiwa ing Italia?

Mlaku lurung-lurung cobbled, direndhem sajroning swasana sing ora kepenak, ndadekake panggonan ember-dhaftar. Ing bab mung sing bisa kiamat Roman punika gadhah kanggo ngusungi bagasi karo sampeyan amarga sing kepengin supaya kabotan nang endi wae kowe? Koper gratis lan seneng-seneng yaiku cara kanggo lelungan ing saindenging Italia lan nindakake iki, sampeyan bisa nggunakake sawetara lokasi bagasi kiwa ing Italia.

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Bandara

Pilihan sing aman lan ringkes kanggo nyimpen koper, ing layover a, ing bandara utawa yen sampeyan duwe dina free tanpa hotel. Tetep wonten ing pikiran sing ing bandara hub utama iki pilihan gampang, nanging bandara cilik uga trickier supaya nindakake riset sadurunge sampeyan kanggo bandara milih. Luwih becik mriksa luwih dhisik kanthi ngunjungi situs web bandara kanggo nemokake lokasi bagasi ing Italia.

Bari nganti tiket Fasano

Karcis Taranto menyang Fasano

Tiket Milan kanggo Florence

Karcis Venice menyang Milan

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

Bandara Popular

Milan Malpensa Airport paling bagasi kiwa dumunung ing tingkat Nenekan saka Terminal 1. Iku mbukak saben dina saka 6 iki kanggo 10 pm. biaya beda-beda, kanggo item cilik, ngene mbayar babagan € 3,50, kanggo barang sing luwih gedhe kira-kira € 4 lan saben kanggo 24 jam.

Roma Langkawi Airport paling kiwa gawan ing lantai lemah saka Terminal 3. Iku mbukak saben dina saka 6:30 iki kanggo 11:30 pm lan bakal biaya € 6 saben item kanggo periode 24-jam.

Venice Marco Polo Bandara Kantor gawan kiwa ing lantai lemah, nang terminal bandara ing akses 1. Dheweke dibukak saben dina 5 kanggo 10 pm, nanging kaping bisa beda-beda ing mangsa.

Karcis Milan nganti Naples

Tiket Florence menyang Naples

Karcis Venice menyang Naples

Tiket Pisa menyang Naples

 

Stasiun Sepur Sampeyan Sampeyan bisa nyimpen Koper Kiri

Stasiun Ing Roma

Roma wis telung stasiun sepur utama, Ostiense, Roma Termini, lan Roma Tiburtina. Sampeyan pancen kepenak kanggo milih nalika nyedhiyakake panyedhiya nyimpen lokasi kiwa ing Italia.

Yen ngliwati sepur kanggo dina, then the lockers are the way to go. All of these stations have luggage checking services, sawetara poto-layanan.

Sampeyan bisa nyana kanggo mbayar antarane € 10 lan € 15 saben dina, ing rata-rata. Minangka cathetan sisih cilik, stasiun sepur uga apik kanggo nyedhiyakake ing pangan lan banyu kanggo awan, nyewakake pit lan teken dhuwit.

Stasiun Ing Milan

Sepur minangka cara paling trep kanggo ngubengi Eropa lan ing Milan, ana papat stasiun sepur utama, Milano Lambrate, Milan Rogoredo, Milano Centrale lan Milan Porta Garibaldi.

Kita ngandika sadurunge, ana ora butuh panyedhiya layanan amarga iku perlu gedhe yen sampeyan ana ing pamindhahan.

Jam lan jam panyimpenan maksimal kanggo lokasi bagasi kiwa ing Italia beda-beda kanggo macem-macem stasiun lan sampeyan bakal mbayar rata-rata € 10 nganti € 15 saben dina. Ana uga Watesan bobot, ing sawetara kasus, priksa manawa sampeyan kudu mriksa kaping pindho.

Stasiun Ing Venice

Venezia Santa Lucia minangka stasiun sepur tengah Venice lan akeh pilihan kanggo lokasi bagasi kiwa ing Italia. Padha Milan lan Roma, Tawaran Venice panyimpenan kiwa bagasi sing larang regane.

Sawetara bakal duwe beda bobot lan bisa beda wektu. kopi lemari poto-layanan sing nduweni diselehake kabeh liwat Venice.

Tiket Milan kanggo Genoa

Tiket Roma kanggo Genoa

Tiket Florence menyang Genoa

Karcis Venice menyang Genoa

 

 

Lokasi Lokasi Koper Sekitar Kutha Ing Hotel

port pisanan saka telpon bakal dadi hotel, hostel, utawa Airbnb kanggo lokasi kiwa kiwa. Sawise sampeyan wis dicenthang metu, ora wedi kanggo takon amarga akeh perusahaan bakal tetep gawan kiwa kanggo free. Sawijining biasane mung kanggo jumlah tartamtu saka wektu supaya dadi manawa kanggo njaluk iku rincian.

Takon ing mejo ngarep bab opsi kanggo safes lan lockers. Ninggalake a tip cilik yen menehi gawan kanggo Porter a.

Tiket Milan menyang Roma

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

luggages in Hotel

 

Kunci Kunci Pribadi Layanan

Langkawi Bags Panjenengan

Iki pilihan Eropah populer lan nduwe reputasi lintang. Kita lagi fokus ing Italia lan padha duwe cabang ing Roma, Milan, Florence, Naples, Pisa, catania, lan Bari, nggawe manawa kanggo nutupi kabeh Italia lan kutha kondhang sawijining. Self-layanan sing dipilih gedhe.

garis Supaya lan kauntungan njupuk kang ndjogo 24 jam lan sing paling Jahwéh, tas diasuransiake kanggo nganti € 300.

Kantor Storage Luggage

Iki kiwa gawan pilihan tartamtu kanggo Venice.

Sampeyan bakal bisa nemokake dheweke ing bale rawuh Venice Marco Polo Airport, Station Railway Venice Santa Lucia, Roma Piazzale, lan Terminal Pelayaran Visa. Iku wis cleverly wis diselehake ing wilayah transportasi. Iki ndadekake iku pilihan becik kanggo nyelehake lan pindhah.

Tiket Milan nganti Venice

Tiket kanggo Padua nganti Venice

Tiket Bologna menyang Venice

Tiket Roma nganti tiket Venice

 

Left Luggage Locations in Italy

 

kesimpulan

Nalika lelungan menyang Italia lan sampeyan kudu lokasi gawan kiwa, mula, penting kanggo mriksa ing ngarep itinerary. mriksa kaping, watesan watesan bobot, lan mriksa biaya, disiapake! paling Jahwéh, seneng Italia, gawan free.

 

Kelet karo Simpen A Train kanggo nemokake pilihan tiket paling apik sing kasedhiya kanthi rega sing paling apik!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Ngiwa Lokasi Koperasi ing Italia lan Cara Nggoleki” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/left-layer-locations-italy/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)