(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 12/06/2020)

Ciao! Nu nuju perencanaan nu lalampahan hirupna ka Italia! Ieu téh mangrupa lahirna Renaissance jeung hiji kota nu janji ka elate tur mere ilham anjeun alatan karya miboga seni, gawena undagi, sareng nyaah cinta sareng dahareun. Italia mangrupa imah sabenerna gastronomy. Pelat teu ngan dilayanan salaku hidangan, aranjeunna kreasi. Bari anjeun Ngalanglang kota ieu angin puyuh tina heran, dimana anjeun bisa panggihan lokasi bagasi kénca di Italia?

Leumpang waé jalan cobbled, soaking dina ambek gairah, ngajadikeun eta tujuan LIPI-daptar. Hiji-hijina hal anu bisa uing roman nu geus ngabogaan haul bagasi anjeun sareng anjeun sabab who wants to jadi burdened madhab Anjeun buka? Koper gratis sareng bagja nyaéta jalan pikeun ngurilingan Itali sareng ngalakukeun ieu anjeun tiasa ngagunakeun sababaraha lokasi bagasi kénca di Italia.

 

Kénca bagasi Locations Dina Bandara

Pilihan anu aman sareng sederhana pikeun nyimpen bagasi, on layover a, nyaeta di bandara atawa lamun boga dinten bébas tanpa hotél. Terus di pikiran nu di bandara hub utama ieu mangrupa pilihan gampang, tapi bandara leutik bisa jadi trickier sangkan ngalakukeun panalungtikan Anjeun saencan Anjeun dibere bandara dipilih Anjeun. Éta leuwih hadé pikeun mariksa sateuacanna ku ngadatangan situs web bandara pikeun milarian lokét di kénca di Italia.

Bari tikét Fasano

Tiket Taranto ka Fasano

Tikét Milan ka Florence

Tiket pikeun Venice ka Milan

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

Bandara Nu kasohor

Milan Malpensa Airport Éta bagasi kénca anu lokasina dina tingkat Arrivals of Terminal 1. Ieu buka poean ti 6 Kami ka 10 pm. waragad rupa-rupa, pikeun item leutik, Anjeun kukituna mayar ngeunaan € 3,50, pikeun barang anu langkung ageung langkung € 4 sareng masing-masing kanggo 24 jam.

Roma Fiumicino Airport Éta kénca bagasi nyaeta dina lantai dasar Terminal 3. Ieu buka poean ti 6:30 Kami ka 11:30 pm sarta bakal ngarugikeun ngeunaan € 6 per item periode 24-jam.

Venice Marco Polo Airport urang kantor bagasi kénca nyaéta dina lantai, jero terminal bandara di aksés 1. Aranjeunna kabuka unggal poé ti 5 pikeun 10 pm, tapi kali bisa rupa-rupa usum.

Tiket Milan ka Naples

Tiket Florence ka Naples

Tiket pikeun Venice ka Naples

Tiket pisa ka Naples

 

Stasion Karéta Dimana Anjeun tiasa Simpen Koper Kiri

Stasion Di Roma

Roma boga tilu stasion karéta utama, Ostiense, Roma Termini, sareng Roma Tiburtina. Anjeun leres-leres disusut pilihan lamun datang ka panyadia nyimpen lokasi bagasi kénca di Italia.

Mun anjeun nembus ngalangkungan karéta pikeun dinten, then the lockers are the way to go. All of these stations have luggage checking services, sababaraha timer jasa.

Anjeun tiasa nyangka bayar antara € 10 sarta € 15 per poé, rata-rata. Salaku catetan samping leutik, stasiun karéta anu saé ogé pikeun stocking on cai sareng cai kanggo dinten, renting bikes na teken duit.

Stasion Di Milan

Karéta nyaéta cara anu pangmerenahna kanggo sakitar Éropa sareng Milan, aya opat stasion karéta utama, milano Lambrate, Milan Rogoredo, Milano Centrale sareng Milan Porta Garibaldi.

Salaku urang ngomong saméméhna, euweuh kakurangan panyadia ladenan sabab anu peryogi hébat nalika anjeun dina pindah.

Waktu neundeun maksimal sareng jam pikeun lokasi bagasi kénca di Italia béda-béda pikeun stasiun anu béda sareng anjeun bakal mayar rata-rata € 10 dugi ka € 15 per dinten. Aya ogé bisa jadi larangan beurat, dina sababaraha kasus janten pastikeun dua kali dipariksa.

Stasion Di Venice

Venezia Santa Lucia mangrupikeun stasion karéta tengah di Venice sareng gaduh seueur pilihan pikeun bagasi lokasi kénca di Italia. Sarua Milan jeung Roma, Nawaran Venice harga neundeun kénca koper akal.

Sababaraha kudu béda beurat sarta mungkin béda waktu. toko locker timer layanan anu merenah nempatkeun sakuliah Venice.

Tiket Milan ka Genoa

Roma ka tikét Genoa

Tiket Florence ka Genoa

Tiket Venice ka Genoa

 

 

Lokasi Lokasi Koper Kira-kira Kota Dina hotél

port mimiti Anjeun tina panggero bakal Anjeun hotél, hostél, atanapi Airbnb pikeun lokasi koper kénca. Saanggeus dipariksa kaluar, teu jadi sieun mun nanyakeun sabab loba establishments bakal tetep bagasi kénca haratis. Na biasana ukur pikeun jumlah nu tangtu waktu sangkan pastikeun meunang jalma rinci relevan.

Inquire di meja hareupeunana ngeunaan pilihan pikeun brankas jeung loker. Leave a tip leutik lamun masihan bagasi anjeun ka portir a.

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

luggages in Hotel

 

Koper Swasta Jasa

Stow Tas anjeun

Ieu pilihan Éropa populér sarta ngabogaan reputasi stellar. Simkuring nuju fokus kana Italia sarta aranjeunna gaduh cabang di Roma, Milan, Florence, Naples, Pisa, Catania, sareng Bari, mastikeun pikeun nutupan sakabéh Italia jeung kota famed na. Timer jasa mangrupakeun pilihan hébat.

garis ulah sarta mangpaatkeun nyokot tina panjagaan 24-jam na paling importantly, kantong anjeun insured nepi ka € 300.

Kantor Panyimpenan bagasi

Ieu kénca bagasi pilihan husus pikeun Venice.

Anjeun bakal mendakan aranjeunna di aula datangna Venice Marco Polo Airport, Stasion karéta Venice Santa Lusia, éta Piazzale Roma, sareng Terminal Pelayaran Venesia. Geus cleverly geus ditempatkeun di wewengkon transportasi. Hal ieu ngajadikeun eta pilihan idéal pikeun teundeun na buka.

Tikét Milan ka Venice

Padua ka Tiket Venice

Tiket Bologna ka Venice

Roma ka tikét Venice

 

Left Luggage Locations in Italy

 

kacindekan

Lamun anjeun indit Italia jeung anjeun kudu lokasi bagasi kénca, éta sababna penting pikeun mariksa payun numutkeun rancana perjalanan Anjeun. Cék kali, parios palarangan beurat, sareng pariksa ongkos, jadi disiapkeun! paling importantly, ngarasakeun Italia, bagasi bébas.

 

Kelet sareng Simpen A Train milarian pilihan tikét pangsaéna anu sayogi dina harga anu pangsaéna!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Lokasi Daérah Koper di Itali Sareng Kumaha Kumaha Milarian aranjeunna” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/left-layer-locations-italy/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)