(Paling Keri Dianyari On: 05/11/2019)

A new high-speed Eurostar Train London to Amsterdam opened yesterday. Spring antarane loro huruf digunakake kanggo njupuk 5 jam lan melu owah-owahan saka sepur ing Brussel. Sepur anyar bakal ngeterake 900 penumpang dina lan bakal njupuk mung 4 jam. Tiket iki lelampahan Sepur miwiti ing $47 siji-cara. Sepur stasiun used for this journey will be from London St.Pancras and Amsterdam Centraal station. Ing awal, bakal ana mung loro laku ing salah siji arah saben dina. Ing dhuwur-kacepetan sepur bakal lelungan ing kacepetan 186 mil per jam.

 

 

Train Antarane Ibukutha negara-negara gedhe Eropah, London menyang Amsterdam

ing e320 Siemens Velaro sepur sing dipigunakaké kanggo rute anyar iki. rute (Olahraga London menyang Amsterdam) uga bakal ngluwihi kanggo Utrecht ing mangsa. sepur Eropah sing saingan ing regards kanggo prices karo maskapai Eropa, kang padha ing bagean wis ana penerbangan sedheng biaya kanggo penumpang wiwit 1990's.

London menyang Amsterdam iku rute penerbangan kaloro paling populer ing Eropah liwat 3 yuta penumpang ngrampungke lelampahan ing basis taunan. saiki, EasyJet makaryakke 21 flights from London menyang Amsterdam saben minggu. Mung rute sing luwih populer ing Eropah punika London to Dublin.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

sepur Eropah saingan karo pesawat European karo Train London menyang Amsterdam

Kanggo sepur Eropah kanggo saingan karo laku bidang ana mbokmenawa padha kudu kurban kaping lelampahan cekak prices kurang. Ing wektu pesawat saka London menyang Amsterdam iku mung 1 jam, supaya 5 jam lelampahan Train London menyang Amsterdam downtown-kanggo-downtown isih dianggep banget alon.

Sasaran saka lelampahan Sepur (Olahraga London menyang Amsterdam) iku kanggo narik kawigaten penumpang rute iki Empu kanggo nggawe wektu lelampahan minangka cedhak 3 jam sabisa. Malah sanadyan pesawat kanggo rute salah siji jam, bandara ora kabeh dumunung ing pusat kutha lan ana isih tambahan travel time melu ing rute iki, and not to mention the amount of time it takes for check-in and security on an maskapai. Conto ana Sepur laku Eropah sing dianggep cendhak London kanggo Brussels, kang mung njupuk 2 jam lan London kanggo Lille, kang mung njupuk 1 jam lan 22 menit.

Penak Train London menyang Amsterdam

Sepur anyar nawakake penumpang penak, with room to work, Sockets daya, free wi-fi lan, ing kelas 1st, meal lan anggur dadi ing jog. Traveling rute numpak sepur uga liyane lingkungan friendly with planes leaving a significant carbon footprint. eksekutif Eurostar kang, Nicolas Petrovic, komentar:

Peluncuran Eurostar menyang Walanda nggantosi advance macem ing travel Sepur lan dhuwur-kacepetan alur.

London kanggo Trains Brussels

London kanggo Paris Trains

Geneva to London Trains

London menyang Amsterdam Trains

 

 

Amsterdam bisa minangka gateway menyang Jerman, lan sampeyan bisa travel Sepur saka Amsterdam menyang Jerman uga.

Aja lali kanggo ijolan itungan sadurunge lelungan saka Inggris kanggo Eropah dening Sepur, Dadi sing siap?

 

Apa ora njupuk 3 menit lan nemokake Train London menyang Amsterdam tiket ing www.saveatrain.com . Isi ing tanggal lan wektu sing kaya kanggo lelungan lan Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega paling apik kanggo lelampahan. Sampeyan bisa mbayar ing macem-macem cara kalebu Paypal lan Bitcoin.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/london-amsterdam-direct-train/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)