(Last Updated On: 05/11/2019)

A new high-speed Eurostar Train London to Amsterdam opened yesterday. Journeys antara dua gede dipake pikeun nyandak 5 jam jeung aub parobahan karéta di Brussel. The karéta anyar bakal ngangkut 900 panumpang hiji beurang bakal nyandak ngan 4 jam. Tiket pikeun ieu lalampahan karéta mimitian jam $47 saarah. The karéta stasiun used for this journey will be from London St.Pancras and Amsterdam Centraal station. Dina awal, bakal aya ukur dua journeys di boh arah per poé. The-speed tinggi karéta bakal ngarambat dina hiji laju 186 mil per jam.

 

 

Karéta Antara gede ageung Éropa urang, London nepi Amsterdam

The e320 Siemens Velaro karéta digunakeun pikeun jalur anyar ieu. jalur nu (Ngalatih London nepi Amsterdam) ogé bakal manjangkeun mun Utrecht kapayunna. karéta Éropa nu competing di Wasalam ka harga kalawan Airlines Éropa, mana maranéhna dina bagian maranéhna geus ditawarkeun penerbangan béaya rendah pikeun panumpang ti 1990's.

London nepi Amsterdam mangrupa jalur hiber pang populerna kadua di Éropa kalawan leuwih 3 juta panumpang completing perjalanan dina hiji basis taunan. ayeuna, EasyJet ngoperasikeun 21 penerbangan ti London ka Amsterdam per minggu. Hijina jalur anu leuwih populér di Éropa mangrupa London to Dublin.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

karéta Éropa competing kalawan planes Éropa salaku kalawan Train London nepi Amsterdam

Pikeun karéta Éropa bersaing jeung journeys pesawat aya meureun maranéhna bakal perlu nawiskeun kali lalampahan pondok tur harga low. Waktu hiber ti London ka Amsterdam mangrupa wungkul 1 jam, kitu a 5-jam lalampahan Train London nepi Amsterdam kota-to-kota masih dianggap teuing slow.

Tujuan tina lalampahan karéta (Ngalatih London nepi Amsterdam) nyaeta pikeun narik panumpang ka jalur ieu ku kituna nyieun waktu lalampahan salaku deukeut 3 jam-gancang. Sanajan penerbangan pikeun jalur nu hiji jam, bandara teu kabeh lokasina di puseur kota na aya kénéh tambahan waktos perjalanan aub dina jalur ieu, and not to mention the amount of time it takes for check-in and security on an pausahaan kapal udara. Conto aya karéta journeys Éropa nu dianggap pondok anu London nepi Brussel, nu dicokot ukur 2 jam jeung London nepi Lille, nu dicokot ukur 1 jam jeung 22 menit.

The genah tina Train London nepi Amsterdam

The karéta anyar nawarkeun panumpang genah, with room to work, sockets kakuatan, bébas Wi-Fi jeung, di kelas 1st, hidangan sarta anggur dilayanan dina korsi Anjeun. Iinditan jalur ieu ku karéta oge langkung lingkungan friendly with planes leaving a significant carbon footprint. lulugu eksekutif Eurostar urang, Nicolas Petrovic, komentar:

Peluncuran Eurostar ka Walanda ngagambarkeun hiji sateuacanna seru di perjalanan karéta na-speed tinggi rail.

London keur Kareta Brussel

London ka Paris Kareta

Jenéwa ka London Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

 

 

Amsterdam tiasa anjeun gateway ka Jerman, jeung anjeun bisa perjalanan karéta ti Amsterdam jeung Jerman ogé.

Ulah hilap ka tukeur mata uang éta sateuacan iinditan ti Inggris ka Éropa ku karéta, Jadi Dupi anjeun siap?

 

Naha teu nyandak 3 menit sarta manggihan hiji Train London nepi Amsterdam tikét on www.saveatrain.com . Eusian tempat jeung titimangsa nu hoyong ngarambat sarta Kami baris nyadiakeun anjeun jeung harga pangalusna pikeun lalampahan anjeun. Anjeun tiasa mayar dina sababaraha cara kaasup PayPal na Bitcoin.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/london-amsterdam-direct-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)