(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 18/02/2020)

Salah sahiji ruteu pang populerna nepi perjalanan di Éropa nyaéta tina ka London pikeun Amsterdam, lalampahan gancang kalayan leuwih 4 juta panumpang nyieun Trek nu unggal taun. Hiji pilihan luhur pikeun transportasi nyaéta liwat Eurostar, nu rail-speed tinggi ngahubungkeun dua gede Éropa. jalur ieu, nu dibuka taun 2018, tetep hiji pilihan alus pikeun maranéhanana pilari nyimpen duit terasrasakeun genah anu nyadiakeun perjalanan rail.

di handap, anjeun tiasa manggihan sagala rinci anjeun gé kudu pitulung Anjeun ngatur London anjeun pikeun lalampahan Amsterdam langsung Eurostar.

Eurostar Train Times Ti London Pikeun Amsterdam

The Eurostar ngalir mindeng, kalawan nepi ka 16 departures per poé gumantung kana libur na weekends. The karéta mimiti poé departs London St. Pancras di 07:16 jeung nyokot jumlahna aya 3 jam jeung 55 menit, anjog kana Amsterdam Tengah di 12:11 (Amsterdam Centraal nyaeta nami Walanda Tengah Station Amsterdam). Ieu sering salah sahiji tiket cheapest sadia, jadi lamun anjeun teu averse mun rising mimiti Anjeun tiasa nyimpen sababaraha duit jeung kantor kaluar di break subuh.

Rute kali ampir kantos jam, nu daun nu nyatu pilihan pikeun kali miang. The karéta pangahirna peuting departs di 17:16 jeung datang di 22:11, nu ngan cukup waktu ngarasakeun snack telat-wengi di ibukota Walanda. Pariksa situs urang nu bisa manggihan tombol a katuhu layar atawa ngan klik SaveATrain.com, keur lengkep jadwal London-Amsterdam Eurostar.

London keur Kareta Brussel

London ka Paris Kareta

Jenéwa ka London Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

 

amsterdam canal on a sunny day

 

Booking tiket anjeun Dina The Eurostar

sakumaha didadarkeun di, tiket sagala Eurostar kaasup sahenteuna dua potongan bahasi sarta kantong leungeun. Lamun nuju iinditan jeung rada loba koper, Anjeun ogé bisa milih pikeun tikét nu ngidinan Anjeun pikeun mawa leuwih item. Bari Airlines anggaran bisa ngecas kirang pikeun bookings awal maranéhna, waragad kantong jeung ongkos pilihan korsi gancang nambahan nepi, nu hartosna Anjeun ngeureunkeun nepi Mayar deui pikeun sacara gembleng loba kirang.

harga tikét pikeun lalampahan ieu condong turun naek pisan, sangkan nganjurkeun meuli tiket pas anjeun bisa. umumna diomongkeun, tiket ieu balik diobral tilu bulan sateuacanna, sanajan dina kasempetan anjeun tiasa manggihan aranjeunna nepi ka genep bulan saméméh tanggal Anjeun lalampahan. Kami ngarékoméndasikeun maké kami Simpen A Train tiket karéta dunya ramatloka pikeun manggihan tur buku tiket karéta Anjeun, mana otomatis maluruh sagala inventory sadia pikeun meunangkeun Anjeun harga harga mungkin, dijamin.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Bedah Jeung tipe Tiket Di London Pikeun Amsterdam Ku The Eurostar Train

The Eurostar karéta ngoperasikeun cabins tilu-kelas gumantung kana anggaran Anjeun. Pikeun maranéhanana ngan saukur néangan meunang ti hiji tempat ka nu sejen, tiket kelas kadua nyaéta pilihan pangalusna anjeun. Jalma dina perjalanan bisnis gantina bisa resep ka tikét Standar Premier atanapi Usaha Premier, duanana nu ngidinan Anjeun diuk di gerbong-kelas munggaran tur nyadiakeun hidangan salila lalampahan anjeun.

Salaku geus kami disebutkeun samemeh, bedah variasina luyu jeung tanggal perjalanan Anjeun, sahingga gé rék buku tikét karéta Anjeun pas sakali kasadiaan muka.  If you book far enough in advance, Anjeun bakal jadi pilari mayar ngeunaan 92 dollar babak-lalampahan, atawa ngeunaan 46 dollar hiji-jalan. Ngantosan dugi ka menit panungtungan tiasa ngajalankeun harga langit luhur, kalawan biaya ampir duka kali engké télépon dibeuli tikét Anjeun.

Terus di pikiran nu ti May onward, éta karéta langsung ti Tengah Station Amsterdam ka London St. Pancras baris dimimitian operasi, nu bakal nyalametkeun anjeun sababaraha jam tina waktu perjalanan dina lalampahan anjeun balik. Ogé dimimitian anu jasa langsung ka Rotterdam. jasa ieu ogé bakal langkung mirah ti bedah ayeuna.

Type ongkosAmenitiesWatesan
kelas kadua
  • 2 potongan kantong bagasi jeung hiji leungeun kaasup
  • pilihan korsi sadia sanggeus booking
  • Dahareun sadia keur meuli
Henteu tiasa diuihkeun. Méméh miang karéta, anjeun bisa tukeur tikét Anjeun. A fee change of 40 Euro jeung ongkos bédana lumaku. Lamun tikét anyar URANG SUNDA mahal batan tikét aslina, beda harga moal jadi refunded.
baku Premier
  • 2 potongan kantong bagasi jeung hiji leungeun kaasup
  • korsi ditingkatkeun Fitur langkung legroom sarta pangalaman premium
  • A hidangan lampu sarta inuman bakal dilayanan dina korsi Anjeun
Henteu tiasa diuihkeun. Méméh miang karéta, anjeun bisa tukeur tikét Anjeun. A fee change of 50 Euro jeung ongkos bédana lumaku. Lamun tikét anyar URANG SUNDA mahal batan tikét aslina, beda harga moal jadi refunded.
bisnis Premier
  • 3 potongan kantong bagasi jeung hiji leungeun kaasup
  • korsi ditingkatkeun Fitur langkung legroom sarta pangalaman premium
  • Kang Oki-dirancang hidangan na sampanye bakal dilayanan dina korsi Anjeun
  • Aksés ka lounge ekslusif saméméh miang
  • Taksi booking jasa anu disadiakeun
  • Bébas cancellations na séntral taya nepi ka 60 poé sanggeus miang di sakabeh rute antara UK, Perancis jeung Bélgia.
  • Bébas cancellations na séntral taya nepi dugi miang dina jalur langsung antara UK jeung Walanda, tambah séntral bébas dina jalur langsung (Thalys / Eurostar via Brussel) up dugi miang.

Eta urang patut noting yén Eurostar henteu sadia pikeun jalma anu tahan lolos rail, jadi lamun hayang nyieun lalampahan ieu mangrupa enticing na affordable, tapi tikét karéta Anjeun sateuacanna. Anjeun tiasa manggihan tiket karéta online di rupa situs web, najan harga tiket karéta bisa jadi inflated dibandingkeun Simpen A ramatloka Train.

Sakali di ibukota, Anjeun bisa nyambung onward via Jumlah karéta Amsterdam béda. High-speed train services are also offered to a number of locations throughout the continent.

Bremen ka Amsterdam Kareta

Hannover ka Amsterdam Kareta

Bielefeld ka Amsterdam Kareta

Hamburg ka Amsterdam Kareta

 

Onboard The Eurostar Train

sakali onboard, total waktu perjalanan ti London ka Amsterdam mangrupa kira 3 jam jeung 52 menit. Digabungkeun jeung datangna pre-miang anjeun, total waktu lalampahan anjeun bakal di sabudeureun 4.5 jam.

The karéta sorangan ciri seating baku sakumaha ogé tabel nu ngidinan Anjeun pikeun gawé jeung dahar kalawan betah. Ieu condong buku nepi mimiti, sanajan, jadi pastikeun pikeun nyokot sateuacanna lamun éta naon kukituna anjeun resep. Paduli dimana anjeun linggih, nu nuju dijamin gaduh legroom alus tur plugs waragad alat Anjeun.

Sakumaha didadarkeun di saméméhna, aya haratis WiFi onboard, sangkan bisa tetep nepi ka kabeh surelek sareng sosial pangabutuh média. Gumantung kana tikét Anjeun, Anjeun ogé bisa kantor ka palatih dining, dimana anjeun tiasa manggihan kadaharan, inuman sarta snacks. Lamun nuju seated dina kabin-kelas munggaran, dahareun bakal dibawa langsung ka korsi Anjeun.

kana datangna, aya teu kudu ngaliwat kontrol paspor, sanajan sanggeus Brexit sarta ngaleupaskeun Inggris ti EU jasa ieu bisa ngarobah. Jadi pastikeun yén anjeun marios hukum lokal sateuacan anjeun naek kapal on lalampahan anjeun.

London keur Kareta Antwerp

London nepi Lille Kareta

London keur Kareta Strasbourg

London keur Kareta Rotterdam

 

london to amsterdam by the eurostar train e320

 

Naha Travel Éropa Ku Train?

Tangtosna, patarosan nyata naha persis Éropah anu pangalusna ngalaman via travel karéta- barina ogé, buana well-disambungkeun ieu gampang traversable ku pesawat, mobil, atanapi beus. Sanajan, aya sababaraha hal sakumaha romantis salaku tetempoan liar di luar jandela anjeun dina numpak karéta, jeung travelers mimitina-waktu aya ampir euweuh leuwih merenah ti hopping on dewan karéta a ngan méméh éta departs. Ieu kontras jero ka bandara Éropa urang, dimana canggih dipariksa-dina jangka waktu nu aya dina kaleuwihan dua jam jeung anjeun méakkeun waktu tambihan jeung duit commuting ka lokasi bandara.

Diomongkeun di waktos perjalanan, Éropah anu dipelak pikeun karéta-speed tinggi na, nu tebih outstrip Jalur cepat na pungkal. Karéta sakuliah buana nu rusuh jeung mindeng langsung, anu hartosna kirang waktos commuting tur leuwih waktos Ngalanglang.

stasiun karéta ogé boga kapentingan keur well-lokasina sabab nu sering diwangun di jero puseur dayeuh. Aranjeunna biasana nyadiakeun sababaraha kali miang per poé di rébuan ruteu, nu hartosna anjeun gé salawasna boga hiji pilihan pikeun lalampahan.

tungtungna, tiket karéta téh beuki inklusif, ngamungkinkeun Anjeun pikeun mawa bagasi sarta milih korsi Anjeun tanpa Mayar waragad tambahan hefty.

Kabéh ieu disebutkeun yen, bari Éropa boga loba pilihan pikeun travelers, nanaon ketukan perjalanan karéta heubeul alus.

Frankfurt ka London Kareta

Munich ka London Kareta

Moutiers ka London Kareta

Marseille ka London Kareta

 

Tiket buku Jeung Simpen A Train Pikeun anjeun London Pikeun Amsterdam Train

Milarian situs urang pikeun tiket buku ka sakabéh maksud pangalusna Éropa urang, kaasup Bélgia, Itali, Swiss jeung Inggris (kaasup nu London nepi Amsterdam karéta kalawan Eurostar). search engine kami dirancang pikeun nyimpen duit on sadayana tiket na ngawengku euweuh waragad booking. Urang nyieun gampang pikeun anjeun mésér ku narima sababaraha cara pikeun bayar, kaasup kartu kiridit, Giropay, idéal jeung loba deui.

janten, naon alesan anjeun perjalanan, naha nu nuju iinditan nyalira atanapi sareng batur, butuh waktu sababaraha menit pikeun milari tiket karéta on Simpen Train a, nu nawaran harga panghandapna, dijamin.

 

Pilari ka buku? nyokot 3 menit sarta manggihan hiji tikét pikeun London anjeun ka Amsterdam numpak karéta on www.saveatrain.com . Eusian tempat jeung titimangsa nu Rék ngarambat, and we will provide you with the best price for your journey.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun? klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/london-amsterdam-direct-train/ – (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)