(Paling Keri Dianyari On: 03/03/2020)

Salah umum paling lan cara paling gampang kanggo lelungan antarane London lan Paris liwat Eurostar, ing dhuwur-kacepetan sepur ngubungaké rong huruf. Nalika ana plethora opsi kanggo lelungan looking kanggo nggawe hop ing, ing Eurostar tetep salah siji opsi paling apik kanggo kacepetan, biaya, lan ease. Sepur njupuk kauntungan saka trowongan saluran banyu, or “chunnel,” dibangun antarané Inggris lan Prancis supaya njaluk sampeyan ndang ngekèki apa beneré kanggo tujuan.

ngisor, sampeyan bisa nemokake kabeh rincian sampeyan bakal kudu mbantu ngatur London kanggo lelampahan Paris Eurostar.

 

Apa Travel Eropah By Train?

Sadurunge kita miwiti, supaya tokoh kang metu persis apa Eropah paling ngalami liwat travel Sepur- sawise kabeh, bawana iki wis didunungi manungsa wiwit éwonan taun, kang tegese sawijining fasilitas asring ngrembaka. mode transportasi gampang kasedhiya, nanging wonten bab ingkang bakal ngandika kanggo nengsemake grand travel Sepur. Iki utamané bener kanggo kanggo lelungan pisanan-wektu, who can take advantage of train schedules to hop on board just before it departs. Iki ing kontras jero kanggo bandara Eropah, ngendi wektu rawuh minimal sadurunge departure paling rong jam, lan nglampahi wektu tambahan lan dhuwit commuting menyang lokasi bandara.

Ngandika wektu travel, Eropah punika kondhang kanggo railways-kacepetan dhuwur, kang adoh outstrip motorways sawijining nduwurke tumpukan lan bandara inconveniently dumunung. Trains saindhenging bawana sing cepet lan asring langsung, kang tegese kurang wektu commuting lan wektu njajahi.

stasiun sepur uga duwe kauntungan kang nduweni dumunung kanggo tujuan wisata utama lan attractions, so it’s easy to step off your train and head directly to your destination.

Akhire, karcis sepur sing liyane klebu, saéngga sampeyan nggawa gawan lan milih kursi tanpa mbayar Fees tambahan dibalèkaké.

Kabeh iki ngomong sing, nalika Eropah wis akeh opsi kanggo lelungan, boten ngalahaken lelampahan kréta apik.

London kanggo Trains Brussels

London kanggo Paris Trains

London kanggo Trains Lyon

London menyang Amsterdam Trains

 

Booking Ticket Panjenengan On A Eurostar Train

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

Salah siji fitur paling apik njupuk Sepur mungsuh bidang punika Eurostar nganggo saka pusat kutha kanggo pusat kutha. bandara adoh kados kayata London Heathrow lan Paris Charles De Gaulle, Sepur Panjenengan nglepas saka London St-Pancras International lan arrives ing Gare du Nord, ngendi sampeyan bisa kanthi gampang lumaku kanggo kabeh pandelengan paling kutha kang.

kaya kasebut, karcis kabeh Eurostar kalebu ing rong bagéyan bagasi lan tas tangan. Yen sampeyan lagi nggawa akèh gawan, sampeyan uga bisa milih kanggo tiket kelas luwih sing ngijini sampeyan kanggo nggawa liyane tas. ing kontras, budget Airlines bisa ngisi kurang kanggo pesenan dhisikan, nanging Fees tas lan biaya pilihan jog cepet nambah munggah.

prices tiket kanggo lelampahan iki kathah fluctuate kathah, supaya disaranake tuku karcis sanalika sampeyan kuwi bisa. Umumé ngandika, karcis iki pindhah ing sale telung sasi ing advance, sanadyan gumantung ing mangsa sampeyan uga bisa golek mau nganti nem sasi ing advance. Muaturun nggunakake kita situs web kanggo nggoleki lan buku karcis sepur Panjenengan, kang otomatis nggoleki kabeh persediaan kasedhiya kanggo njaluk sampeyan rega rega bisa, dijamin.

London kanggo Trains Antwerp

London kanggo Lille Trains

London kanggo Trains Strasbourg

London kanggo Trains Rotterdam

 

Reregan Lan Jenis Tiket

The Eurostar Sepur makaryakke pondokan telung kelas, gumantung ing budget. Kanggo sing mung looking kanggo njaluk saka panggonan siji liyane, karcis kelas liya sing pilihan paling. Sing bisnis travel tinimbang seneng tiket Standard Premier utawa Business Premier, loro sing ngidini sampeyan kanggo njagong ing tingkat kelas kapisan lan nyedhiyani meal sak lelampahan.

Koleksi beyafasilitasWatesan
liya kelas
  • 2 bagéyan tas gawan lan tangan siji klebu
  • pilihan Seat kasedhiya sawise pesenan
  • Food kasedhiya kanggo tuku
Ora bisa dibalekna. Sadurunge departure Sepur, sampeyan bisa ijolan tiket. A ragad owah-owahan 40 Euro lan beya prabédan ditrapake. Yen tiket anyar kurang larang saka tiket asli, prabédan rega ora dibalekake.
Standard Premier
  • 2 bagéyan tas gawan lan tangan siji klebu
  • kursi nganyari fitur liyane legroom lan pengalaman premium
  • A meal cahya lan ombenan bakal dadi ing jog
Ora bisa dibalekna. Sadurunge departure Sepur, sampeyan bisa ijolan tiket. A ragad owah-owahan 50 Euro lan beya prabédan ditrapake. Yen tiket anyar kurang larang saka tiket asli, prabédan rega ora dibalekake.
Business Premier
  • 3 bagéyan tas gawan lan tangan siji klebu
  • kursi nganyari fitur liyane legroom lan pengalaman premium
  • Chef-dirancang dhaharan lan Sampanye bakal dadi ing jog
  • Akses menyang Lounge eksklusif sadurunge departure
  • Taxi pesenan layanan sing kasedhiya
  • Free cancellations lan ijol-ijolan Unlimited nganti 60 dina sawise departure ing kabeh rute antarane UK, Prancis lan Belgia.
  • Free cancellations lan ijol-ijolan Unlimited nganti departure ing rute langsung antarane UK lan Walanda, plus ijol-ijolan free ing rute langsung (Thalys / Eurostar liwat Brussels) nganti departure.

Kita wis kasebut sadurunge, reregan beda-beda gumantung miturut tanggal travel, supaya sampeyan bakal pengin Book sapisan kasedhiyan mbukak.  If you book far enough in advance, sampeyan bakal looking kanggo mbayar babagan 55 dolar siji-cara, utawa 90 dolar babak-trip. Tunggu nganti menit pungkasan bisa drive prices langit-dhuwur, karo biaya saklawasé dobel mengko sampeyan tuku tiket. Iki bener kanggo loro babak-trip lan siji-cara karcis.

Iku kang worth kang lagi nyimak sing Eurostar ora kasedhiya kanggo kabeh sing terus pass alur, supaya yen sampeyan pengin nggawe lelampahan iki manca lan terjangkau, tuku tiket sepur ing advance. Sampeyan bisa nemokake karcis sepur online ing macem-macem situs, sanadyan prices tiket Sepur bisa inflated dibandhingake Simpen A Train.

Calais kanggo London Trains

Attractions kanggo London Trains

The Hague kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

 

Priksa-In Ing London St-Pancras Station

Gumantung ing kelas beya Panjenengan, sampeyan bakal pengin teka ing stasiun departure paling 40-60 menit sadurunge godhong Sepur. Yen sampeyan wis dipesen-kelas kapisan Business Premier tiket, sampeyan bakal duwe akses kanggo Lounge eksklusif. Yen, ana akeh toko-toko lan restoran kasedhiya kanggo sampeyan peruse. Sawetara restoran favorit kita kalebu:

  • Amt Kopi – A warung toko karo lokasi ing stasiun. Nawakake ombenan gawenan tangan lan cangkir kanthi compostable, kang ndadekake eseman lingkungan.
  • The Barrel Wikipedia – A pub Inggris tradisional sing bir nawakake pakaryan, Ale nyata, gins, warung, lan roh-roh. Iku uga serves sarapan lan klasik pub beya.
  • Chop'd – A restaurant kesehatan-fokus, Chop'd nawakake macem-macem soups, roti lapis, stews lan nggabung kanggo kabeh jinis lelungan.

Ing acara sing lagi mung nggawe dina trip, stasiun uga lokasi kiwa-gawan kanggo sampeyan kanggo nyimpen gawan. opsi panyimpenan Iki mirah lan asring kurban jam layanan lengkap.

Cologne to London Trains

Ghent kanggo London Trains

Middelburg kanggo London Trains

Leiden kanggo London Trains

 

London UK

 

Melu The Eurostar Train

Sawise melu, total wektu lelungan saka London Paris iku kira-kira 2 jam lan 16 menit. Gabungan karo rawuh wis departure, total wektu lelampahan bakal watara 3 jam.

Sepur dhewe fitur lelenggahan standar uga tabel sing ngijini sampeyan kanggo karya lan mangan karo ease. Kathah Book munggah awal, sanadyan, supaya manawa kanggo Pick ing advance yen sing apa ngene kaya. Preduli saka ngendi sampeyan njagong, sampeyan lagi dijamin duwe legroom apik lan dihubungake kanggo ngisi piranti.

Kaya kasebut sadurunge, ana free WiFi melu, supaya sampeyan bisa tetep munggah karo kabeh email lan sosial kabutuhan media. Gumantung ing tiket, sampeyan uga bisa Kepala pelatih dining, ngendi sampeyan bisa golek pangan, ombenan lan cemilan. Yen sampeyan lagi lenggah ing kabin-kelas kapisan, pangan bakal digawa langsung kanggo jog.

Dusseldorf to London Trains

Langkawi to London Trains

Munster kanggo London Trains

Leuven kanggo London Trains

 

Rawuh Ing Station Paris Gare du Nord Train

Sepur St. stasiun Pancras teka ing tengah Paris, ing stasiun Gare du Nord. stasiun nggantheng iki karya seni ing dhewe, karo teras sawijining dibangun ing tengahan 1800 lan maintained apik. Njupuk wayahe kanggo seneng bangunan sadurunge judhul metu kanggo ngunjungi kutha.

Awit kowé bakal wis rampung mriksa-in sadurunge ninggalake UK sampeyan ora perlu kanggo ngrampungake proses rawuh. Iki uga saiki bener kanggo kontrol passport, sanadyan karo UK nilaraken EU iku kamungkinan sing prosès iki bakal ngalami owah-owahan wujud.

Sawise sampeyan teka, sampeyan bakal ing jantung kutha, karo Welasan opsi kanggo pangan, kopi lan ombenan. Yen sampeyan milih kanggo ninggalake stasiun, sampeyan bakal nemokake toko Brasserie Terminal Nord, a famous Art Nouveau style restaurant directly across the road from the train station. Yen, sampeyan kudu mung kanggo wander ing sembarang arah kanggo nemokake sawetara pangan paling lan ombenan ing Eropah.

Ing stasiun Sepur dhewe, sampeyan bakal nemokake Metro lan RER sepur, uga sepur lelungan saindhenging Prancis. ril lokal lan sepur Metro bisa nggawa sampeyan kabeh saindhenging ibukutha Perancis, menyang akeh musium,  galeri, lan turis wisata ing.

Yen sampeyan lagi tekan awal lan judhul langsung metu kanggo demo sadurunge mriksa-in kanggo hotel, iku uga dadi apike kanggo njupuk kauntungan saka opsi kiwa-gawan kasedhiya ing stasiun Sepur. fasilitas panyimpenan iki relatif inexpensive lan bisa dadi pilihan banget kanggo sing looking kanggo nggedhekake dina sing.

As a holder of the Eurostar direct train ticket, sampeyan bisa kanggo gain 2 kanggo 1 akses kanggo akeh sing musium lan galeri, kang bisa nylametaké panjenengan atusan dolar.

Frankfurt to London Trains

Munich kanggo London Trains

Moutiers kanggo London Trains

Marseilles kanggo London Trains

 

 

Train Times Kanggo London Kanggo Paris Kanthi Eurostar

The Eurostar nganggo asring, karo nganti 19 mangkat saben dina gumantung ing preian lan akhir minggu. Sepur pisanan saka dina nglepas ing 05:40 lan njupuk total 2 jam lan 37 menit. Iki asring salah siji karcis murah kasedhiya, supaya yen sampeyan ora averse kanggo Rising awal sampeyan bisa nyimpen dhuwit sawetara lan Kepala metu ing break esuke. Liyane entuk manfaat saka departure awal iki sing wektu rawuh ing Paris punika 09:17, kang tegese sampeyan duwe dina kebak ahead saka sampeyan kanggo maksud apa aktivitas sampeyan ate milih.

Route kaping digunakake jam utawa luwih, kang menehi kathah pilihan saka kang kanggo milih. Sepur pungkasan wengi nglepas ing 18:31 lan arrives ing 21:47, ninggalake sampeyan kathah wektu kanggo njaluk bantuan kanggo hotel utawa malah Kepala metu kanggo meal pungkasan-wengi lan Ndeleng ing lampu kumrincing Menara Eiffel. sepur bengi iki uga fitur montor sleeper, kang cara apik kanggo njupuk sawetara menit saka turu sadurunge terus ing lelampahan. tambahan, sawetara sepur bisa lelungan antarane tujuan misuwur ing saindhenging wengi.

Den Helder kanggo London Trains

Maastricht kanggo London Trains

Dijon to London Trains

Bonn kanggo London Trains

 

eiffel tower

 

 Other Routes With The Eurostar Train

Nalika artikel iki ngarahke utamané ing lelungan antarane St. Station International Pancras lan Gare du Nord, ing Eurostar uga makaryakke sawetara rute langsung saka London:

  • Brussels – Sepur mbukak saben 90 menit kanggo 2 jam. Butuh mung liwat 2 jam kanggo tekan Brussels Midi / Zuid stasiun.
  • Calais / Frethun- Sepur mbukak saben jam utawa luwih saka London lan Perjalanan total Sepur mung liwat jam.
  • cilik- Trains ninggalake meh jam kanggo Lille, dumunung ing Prancis lor. Wonten sambungan gampang kanggo jaringan Perancis TGV kanggo sampeyan transfer. wektu Journey iku kira-kira 1.5 jam.
  • Disneyland Paris – Sepur mbukak sawetara kaping minggu saindhenging taun lan saben sak preian sekolah. Stasiun Sepur tengen njaba ngleboke Disneyland. lelampahan njupuk ing 3 jam Total.
  • Lyon, Avignon, lan Marseilles- Saindhenging taun Sepur makaryakke saka 1 kanggo 5 dina saben minggu, sanadyan iku wis seasonally kena pengaruh dadi manawa iku mlaku nalika sampeyan kudu. Mandheg ing stasiun Lyon Part-Dieu (4.75 jam), stasiun Avignon TGV (6 jam) lan stasiun Marseilles St Charles (6.5 jam).
  • Aime-La Plagne – Operating
  • Amsterdam lan Rotterdam – A layanan anyar sing wiwit ing 2018, sampeyan mung njupuk siji kréta dina kanggo Amsterdam, kang kalebu mandeg ing Rotterdam. wektu babar blas lelampahan kira 4 jam.

Ana rute mangsan liyane kasedhiya kanggo aktivitas kaya ski mangsa, supaya dadi manawa kanggo mriksa bali asring kanggo ndeleng yen layanan mlaku.

Iku uga bisa kanggo nggayuh tujuan liyane ing Eropa kanthi mupangataké mbutuhaké siji lan terus perjalanan saka stasiun dumunung ing Lille, Brussels, lan Paris. Njupuk karcis sepur iki gampang lan mbutuhake mung itinerary single.

Kajaba, yen sampeyan lagi lelungan kanggo London saka liya ing UK, sampeyan uga bisa milih kanggo miwiti lelampahan Eurostar ing Stations International Ebbsfleet utawa Station International Ashford tinimbang St. Pancras. Iki utamané kanggo mbiyantu wong-wong karo kendaraan, minangka Ashford nawakake garage parking lan akses langsung menyang stasiun Sepur.

 

Tiket Book Kanthi Simpen A Train Kanggo Panjenengan London Kanggo Paris Train

Telusuri situs kita kanggo karcis buku kanggo kabeh tujuan paling apik Eropah, kalebu Belgium, Italia, Swiss karo UK (kalebu London kanggo Paris Sepur karo Eurostar). search engine dibangun kanggo nyimpen dhuwit ing kabeh karcis lan kalebu ora Fees pesenan. Kita wis gampang kanggo sampeyan dituku kanthi nrima macem-macem cara kanggo mbayar, kalebu kertu kredit, Giropay, becik lan akeh liyane.

 

dadi, apa alesan kanggo lelungan, apa sing lagi lelungan piyambak utawa karo wong, njupuk sawetara menit kanggo nelusuri karcis sepur ing Simpen Train a, kang nawakake prices paling, dijamin.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs? Klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/london-paris-train/ – (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)