(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 14/05/2020)

Salah sahiji umum paling jeung cara panggampangna pikeun perjalanan antara London sarta Paris nyaéta liwat Eurostar, éta-speed tinggi karéta ngahubungkeun dua gede. Bari aya nu plethora tina pilihan pikeun travelers pilari sangkan hop nu, nu Eurostar tetep salah sahiji pilihan pangalusna pikeun speed, harga, tur betah. karéta nyokot kauntungan tina torowongan channel jero cai, atawa “chunnel,” diwangun antara Inggris jeung Perancis dina raraga neangan anjeun speedily ka tujuan Anjeun.

di handap, anjeun tiasa manggihan sagala rinci anjeun gé kudu pitulung Anjeun ngatur London anjeun pikeun lalampahan Paris Eurostar.

 

Naha Travel Éropa Ku Train?

Sateuacan urang ngawitan, hayu inohong urang kaluar persis naha Éropah anu pangalusna ngalaman via travel karéta- barina ogé, buana ieu geus dicicingan salila rébuan warsih, anu hartosna infrastruktur na geus mindeng singkup. modus lianna transportasi anu gampang sadia, Tapi aya hiji hal tiasa nyarios pikeun mikat grand lalampahan karéta. Ieu hususna bener keur pikeun travelers mimitina-waktos, who can take advantage of train schedules to hop on board just before it departs. Ieu kontras jero ka bandara Éropa urang, dimana waktos kadatangan minimum anjeun méméh miang téh sahanteuna dua jam, jeung anjeun méakkeun waktu tambihan jeung duit commuting ka lokasi bandara.

Diomongkeun di waktos perjalanan, Éropah anu well-dipikawanoh pikeun karéta-speed tinggi na, nu tebih outstrip Jalur cepat na pungkal jeung bandara inconveniently lokasina. Karéta sakuliah buana nu rusuh jeung mindeng langsung, anu hartosna kirang waktos commuting tur leuwih waktos Ngalanglang.

stasiun karéta ogé boga Kauntungannana keur merenah lokasina mun tujuan wisata utama sarta atraksi, so it’s easy to step off your train and head directly to your destination.

tungtungna, tiket karéta téh beuki inklusif, ngamungkinkeun Anjeun pikeun mawa bagasi sarta milih korsi Anjeun tanpa Mayar waragad tambahan hefty.

Kabéh ieu disebutkeun yen, bari Éropa boga loba pilihan pikeun travelers, nanaon ketukan perjalanan karéta heubeul alus.

London ka Brussel Eurostar Karéta

London ka Karéta Eurostar Paris

Lyon ka Karéta Eurostar London

London ka Amsterdam Karéta Eurostar

 

Booking tiket anjeun Dina Hiji Eurostar Train

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

Salah sahiji fitur anu paling saé pikeun ngabéréskeun karéta nyaéta hiji pesawat nyaéta Eurostar ngajalankeun ti puseur kota ka pusat kota. bandara jauh kawas kayaning London Selaparang sarta Paris Charles De Gaulle, karéta Anjeun departs ti London St-Pancras International sarta datang dina Gare Du Nord, dimana anjeun bisa kalayan gampang leumpang ka sakabéh wisata pangalusna di kota urang.

sakumaha didadarkeun di, tiket sagala Eurostar kaasup sahenteuna dua potongan bahasi sarta kantong leungeun. Lamun nuju bringing loba bagasi, Anjeun ogé bisa milih pikeun tikét kelas luhur anu ngamungkinkeun anjeun pikeun mawa leuwih tas. Sabalikna, Airlines anggaran bisa ngecas kirang pikeun bookings awal maranéhna, tapi waragad kantong jeung ongkos pilihan korsi gancang nambahan nepi.

harga tikét pikeun lalampahan ieu condong turun naek pisan, sangkan nganjurkeun meuli tiket pas anjeun bisa. umumna diomongkeun, tiket ieu balik diobral tilu bulan sateuacanna, sanajan gumantung musim Anjeun oge bisa manggihan aranjeunna nepi ka genep bulan sateuacanna. Kami ngarékoméndasikeun maké kami ramatloka pikeun manggihan tur buku tiket karéta Anjeun, mana otomatis maluruh sagala inventory sadia pikeun meunangkeun Anjeun harga harga mungkin, dijamin.

London ka Antwerp Eurostar Karéta

Lille ka London Karéta Eurostar

London ka Strasbourg Eurostar Karéta

London ka Karéta Eurostar Rotterdam

 

Bedah Jeung tipe Tiket

The Eurostar karéta ngoperasikeun cabins tilu-kelas, gumantung kana anggaran Anjeun. Pikeun maranéhanana ngan saukur néangan meunang ti hiji tempat ka nu sejen, tiket kelas kadua nyaéta pilihan pangalusna anjeun. Jalma dina perjalanan bisnis gantina bisa resep ka tikét Standar Premier atanapi Usaha Premier, duanana nu ngidinan Anjeun diuk di gerbong-kelas munggaran tur nyadiakeun hidangan salila lalampahan anjeun, janten nyarios sakedik diajar ngeunaan tikét karéta London ka Paris:

Type ongkosAmenitiesWatesan
kelas kadua
  • 2 potongan kantong bagasi jeung hiji leungeun kaasup
  • pilihan korsi sadia sanggeus booking
  • Dahareun sadia keur meuli
Henteu tiasa diuihkeun. Méméh miang karéta, anjeun bisa tukeur tikét Anjeun. A fee change of 40 Euro jeung ongkos bédana lumaku. Lamun tikét anyar URANG SUNDA mahal batan tikét aslina, beda harga moal jadi refunded.
baku Premier
  • 2 potongan kantong bagasi jeung hiji leungeun kaasup
  • korsi ditingkatkeun Fitur langkung legroom sarta pangalaman premium
  • A hidangan lampu sarta inuman bakal dilayanan dina korsi Anjeun
Henteu tiasa diuihkeun. Méméh miang karéta, anjeun bisa tukeur tikét Anjeun. A fee change of 50 Euro jeung ongkos bédana lumaku. Lamun tikét anyar URANG SUNDA mahal batan tikét aslina, beda harga moal jadi refunded.
bisnis Premier
  • 3 potongan kantong bagasi jeung hiji leungeun kaasup
  • korsi ditingkatkeun Fitur langkung legroom sarta pangalaman premium
  • Kang Oki-dirancang hidangan na sampanye bakal dilayanan dina korsi Anjeun
  • Aksés ka lounge ekslusif saméméh miang
  • Taksi booking jasa anu disadiakeun
  • Bébas cancellations na séntral taya nepi ka 60 poé sanggeus miang di sakabeh rute antara UK, Perancis jeung Bélgia.
  • Bébas cancellations na séntral taya nepi dugi miang dina jalur langsung antara UK jeung Walanda, tambah séntral bébas dina jalur langsung (Thalys / Eurostar via Brussel) up dugi miang.

Salaku geus kami disebutkeun samemeh, bedah variasina luyu jeung tanggal perjalanan Anjeun, sahingga gé hayang buku sakali kasadiaan muka. If you book far enough in advance, Anjeun bakal jadi pilari mayar ngeunaan 55 dollar hiji-jalan, atawa 90 dollar babak-lalampahan. Ngantosan dugi ka menit panungtungan tiasa ngajalankeun harga langit luhur, kalawan biaya ampir duka kali engké télépon dibeuli tikét Anjeun. Ieu bener keur duanana babak-lalampahan tur hiji-jalan tiket.

Eta urang patut noting yén Eurostar teu sadia pikeun sadaya jalma anu tahan lolos rail, jadi lamun hayang nyieun lalampahan ieu mangrupa enticing na affordable, mésér tikét karéta Anjeun sateuacanna. Anjeun tiasa manggihan tiket karéta online di rupa situs web, najan harga tiket karéta bisa jadi inflated dibandingkeun Simpen A Train.

Calais ka London Eurostar karéta

Bruges ka London Eurostar Karéta

Anu Denag ka London Eurostar Karéta

Berlin ka London Karéta Eurostar

 

Pariksa-Dina Dina London St-Pancras Station

Gumantung kana kelas ongkos Anjeun, Anjeun gé rék sumping di stasiun miang anjeun sahanteuna 40-60 menit sateuacan karéta angkat ti London ka paris. Upami anjeun parantos dipesen tikét Premier Business kelas munggaran ti London kaParis, Anjeun bakal boga aksés kana lounge ekslusif. sabalikna, aya loba toko jeung restoran sadia pikeun anjeun peruse. Sababaraha réstoran favorit urang kaasup:

  • AMT Kopi – A warung kopi dua lokasi dina stasion. Eta nawarkeun inuman handmade na gelas pinuh compostable, nu ngajadikeun seuri lingkungan.
  • The Laras Kolong – A pub Inggris tradisional nu beers nawaran karajinan, ale nyata, gins, kopi, jeung jin. Ogé fungsi sarapan tur Palasik pub ongkos.
  • Chop'd – A réstoran kaséhatan-fokus, Chop'd nawarkeun rupa-rupa soups, salads, stews na wraps keur sakabeh tipe travelers.

Dina acara nu nuju ukur nyieun dinten lalampahan, stasiun oge pitur lokasi kénca-bagasi pikeun anjeun pikeun nyimpen bagasi Anjeun. pilihan neundeun ieu mirah tur mindeng nawiskeun jam layanan nambahan.

Cologne ka London Eurostar Karéta

Ghent ka Karéta Eurostar di London

Middelburg ka London Karéta Eurostar

Leiden ka London Eurostar Karéta

 

London UK

 

Onboard The Eurostar Train

sakali onboard, total waktu perjalanan ti London ka Paris nyaéta kira 2 jam jeung 16 menit. Digabungkeun jeung datangna pre-miang anjeun, total waktu lalampahan anjeun bakal di sabudeureun 3 jam.

The karéta sorangan ciri seating baku sakumaha ogé tabel nu ngidinan Anjeun pikeun gawé jeung dahar kalawan betah. Ieu condong buku nepi mimiti, sanajan, jadi pastikeun pikeun nyokot sateuacanna lamun éta naon kukituna anjeun resep. Paduli dimana anjeun linggih, nu nuju dijamin gaduh legroom alus tur plugs waragad alat Anjeun.

Sakumaha didadarkeun di saméméhna, aya bébas WiFi onboard, sangkan bisa tetep nepi ka kabeh surelek sareng sosial pangabutuh média. Gumantung kana tikét Anjeun, Anjeun ogé bisa kantor ka palatih dining, dimana anjeun tiasa manggihan kadaharan, inuman sarta snacks. Lamun nuju seated dina kabin-kelas munggaran, dahareun bakal dibawa langsung ka korsi Anjeun.

Dusseldorf ka London Eurostar Karéta

Essen ka London Eurostar Karéta

Munster ka London Karéta Eurostar

Leuven ka London Eurostar Karéta

 

Datangna Di Stasiun Paris Gare Du Nord Train

Karéta ti St. stasiun Pancras anjog di tengah Paris, di stasiun Gare du Nord. stasiun anca Ieu karya seni dina diri, kalawan adul na diwangun dina pertengahan ka 1800 sarta dijaga beautifully. Candak masihan ngarasakeun wangunan saméméh pos kaluar nganjang kota.

Sabab bakal geus réngsé mariksa-di méméh ninggalkeun UK maneh moal kudu ngalengkepan hiji prosés datangna. Ieu ogé ayeuna bener keur kontrol paspor, najan jeung UK ninggalkeun EU eta kamungkinan yén prosés ieu moal ngalaman parobahan signifikan.

Sakali anjeun anjog, Anjeun bakal di jantung kota, kalawan puluhan pilihan keur dahareun, toko jeung inuman. Lamun anjeun milih ninggalkeun stasiun, anjeun nimu caket dieu Brasserie terminal Nord, a famous Art Nouveau style restaurant directly across the road from the train station. sabalikna, anjeun peryogi saukur pikeun ngumbara ka sagala arah pikeun manggihan sababaraha kadaharan pangalusna sarta inuman di Éropa.

Dina stasiun karéta sorangan, anjeun bakal manggihan Metro jeung RER karéta, kitu ogé karéta iinditan sakuliah Perancis. rel lokal jeung karéta Metro tiasa nyandak anjeun sakabéh sakuliah ibukota Perancis, ka loba museum, galeri, jeung wisatawan atraksi dina.

Lamun nuju anjog mimiti na pos langsung kaluar kana tour sateuacan Anjeun pariksa-ka hotél Anjeun, eta oge bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngamangpaatkeun éta pilihan kénca-bagasi sadia dina stasiun karéta. fasilitas neundeun ieu rélatif murah tur bisa jadi pilihan unggulan pikeun maranéhanana pilari carana ngamaksimalkeun poé maranéhna.

As a holder of the Eurostar direct train ticket, anjeun bisa mangtaun 2 keur 1 aksés ka loba jalma museum jeung galeri, nu tiasa nyalametkeun anjeun ratusan dollar.

Frankfurt ka London Eurostar Karéta

Munich ka London Eurostar Karéta

Moutiers ka London Eurostar Karéta

Marseilles ka London Eurostar Karéta

 

 

Karéta Times Pikeun London Ka Paris Ku Eurostar

The Eurostar ngalir mindeng, kalawan nepi ka 19 departures per poé gumantung kana libur na weekends. The karéta mimiti poé departs di 05:40 sarta nyandak jumlahna aya 2 jam jeung 37 menit. Ieu sering salah sahiji tiket cheapest sadia, jadi lamun anjeun teu averse mun rising mimiti Anjeun tiasa nyimpen sababaraha duit jeung kantor kaluar di break subuh. benefit sejen tina miang mimiti ieu anu waktos kadatangan anjeun di Paris nyaéta 09:17, nu hartina anjeun gaduh dinten pinuh payun anjeun pikeun sagala kagiatan nu remen milih.

Rute kali anu disebutkeun hourly atawa leuwih, nu mere Anjeun nyatu pilihan ti nu keur milih. The karéta pangahirna peuting departs di 18:31 jeung datang di 21:47, ninggalkeun maneh nyatu waktu nepi ka hotél anjeun atanapi malah sirahna kaluar pikeun tepung telat-wengi sarta Toong a di lampu glittering tina Tower Eiffel. karéta nighttime ieu bisa Fitur mobil sleeper, nu mangrupa cara nu sae pikeun grab sababaraha menit sare sateuacan neraskeun on lalampahan anjeun. Sajaba, sababaraha karéta bisa ngarambat antara maksud populér sapanjang peuting.

Den Helder ka London Eurostar Karéta

Maastricht ka London Eurostar Karéta

Dijon ka London Karéta Eurostar

Bonn ka London Karéta Eurostar

 

eiffel tower

 

Rute Bénjing sareng Eurostar Train Henteu London Pikeun Paris

Bari artikel ieu fokus utamana dina perjalanan antara St. Stasion International Pancras na Gare Du Nord, nu Eurostar ogé ngoperasikeun sababaraha ruteu langsung ti London:

  • Brussel – Karéta ngajalankeun unggal 90 menit 2 jam. Butuh ngan leuwih 2 jam ngahontal Brussel Midi / Zuid stasiun.
  • Calais / Frethun- Karéta ngajalankeun hourly atawa leuwih ti London tur mangrupakeun perjalanan total karéta ngan leuwih sajam.
  • leutik- Karéta ninggalkeun ampir hourly mun Lille, lokasina di Perancis kalér. Aya hiji sambungan gampang kana jaringan Perancis TGV pikeun anjeun mindahkeun. waktos lalampahan téh kurang 1.5 jam.
  • Disneyland Paris – Karéta ngajalankeun sababaraha kali saminggu sapanjang taun jeung poean salila libur sakola. Stasiun karéta ka katuhu luar lawang Disneyland. lalampahan téh sahandapeun 3 jam Jumlah.
  • Lyon, Avignon, jeung Marseille- Sapanjang taun karéta a ngoperasikeun tina 1 ka 5 dinten per minggu, najan geus seasonally kapangaruhan jadi pastikeun ayeuna teh ngajalankeun mun anjeun perlu. Eta eureun di stasiun Lyon Bagian-Dieu (4.75 jam), stasiun Avignon TGV (6 jam) sarta stasiun Marseille St Charles (6.5 jam).
  • Aime-La Plagne – operasi
  • Amsterdam tur Rotterdam – Hiji layanan anyar nu dimimitian dina 2018, Anjeun saukur nyandak salah sahiji karéta poean ka Amsterdam, nu ngawengku hiji eureun di Rotterdam. waktos sagemblengna lalampahan téh ngeunaan 4 jam.

Aya ruteu musiman séjén disadiakeun pikeun kagiatan kawas ski usum, jadi pastikeun parios deui sering ningali lamun jasa nyaeta ngajalankeun.

Ieu ogé dimungkinkeun pikeun ngahontal maksud séjén dina Éropa ku ngamangpaatkeun hiji stopover tunggal jeung neraskeun onward ti stasiun lokasina di Lille, Brussel, sarta Paris. Kéngingkeun tikét karéta gampang sarta merlukeun ukur hiji rancana perjalanan tunggal.

Nya kitu, lamun nuju iinditan ka London ti nguap di Inggris, Anjeun ogé bisa milih pikeun ngawitan lalampahan Eurostar anjeun di Stasion International Ebbsfleet atanapi Station International Ashford tinimbang St. Pancras. Ieu hususna mantuan maranéhanana kalayan kandaraan, sakumaha Ashford nawarkeun garasi parkir jeung aksés langsung ka stasiun karéta.

 

Tiket buku Jeung Simpen A Train Pikeun anjeun London Ka Paris Train

Milarian situs urang pikeun tiket buku ka sakabéh maksud pangalusna Éropa urang, kaasup Bélgia, Itali, Swiss jeung Inggris (kaasup nu London ka Paris karéta kalawan Eurostar). search engine kami dirancang pikeun nyimpen duit on sadayana tiket na ngawengku euweuh waragad booking. Urang nyieun gampang pikeun anjeun mésér ku narima sababaraha cara pikeun bayar, kaasup kartu kiridit, Giropay, idéal jeung loba deui.

 

janten, naon alesan anjeun perjalanan, naha nu nuju iinditan nyalira atanapi sareng batur, butuh waktu sababaraha menit pikeun milari tiket karéta on Simpen Train a, nu nawaran harga panghandapna, dijamin.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun? klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/london-paris-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)