(Paling Keri Dianyari On: 03/08/2019)

Paling dawa Sepur laku ing donya sing dawa banget! laku iki bisa njupuk sawetara dina lan nutupi ewu mil.

dadi, kene sing laku sing njupuk sing paling dawa ing Eropah, Asia, Australia, lan AS.

 

paling dawa Sepur laku ing donya

 

1: Trans-Siberian Express is the longest train journey

Distance: 5,722 mil

Duration: 6 dina +

The longest rail journey in the world starts in Moscow and finishes in Vladivostok. Kaping kabeh, iku njupuk liwat 6 dina kanggo ngrampungake. Penumpang iki lelampahan Eropah mbukak liwat macem-macem zona wektu. Landscapes ing lelampahan iki include the Ural Gunung lan Lake Baikal. Sepur kanggo lelampahan iki mangkat saben 48 jam.

 

sesawangan ing dawa Sepur nitih
Lake Baikal: lake paling jero ing donya

2: Eastern & Oriental Express

Distance: 1,200 mil

Duration: 3+ dina

iki last lelampahan through Southeast Asia from Bangkok to Singapore. The train stops at River Kwai and Kuala Kangsar. Duration lelampahan salah siji 3 utawa 4 dina. tambahan, laku biasane njupuk panggonan ing akhir minggu. Salajengipun, akomodasi pribadi lan apik decorated. Amarga akomodasi punika kompak iku paling cocog kanggo lelungan solo.

Brussels kanggo Lille Trains

Antwerp kanggo Lille Trains

Paris kanggo Lille Trains

Lyon kanggo Lille Trains

 

3: The Canadian longest train

Distance: 2,700 mil

Duration: 3 dina

Kaping kabeh, ana WIFI ing lelampahan transcontinental iki. dadi, disiapake kanggo nglampahi wektu looking ing sesawangan. amarga gunung, alas lan malang Canadian liyane sing bakal ndeleng iku narik ati. Sauntara ing Vancouver and ends in Toronto. Seneng montor sleeper nyaman, salawasé sampeyan njaluk glimpses saka Moose, kidang lan malah bruwang.

 

4: California Zephyr longest train

Distance: 2,348 mil

Duration: 51 jam

lelampahan iki paling ngremenaken minangka kang paling dawa ing AS. Lelampahan isine pionir, ing Pegunungan Rocky, lan canyons. The key stops on this journey are Denver, Salt Lake City, Reno, and Sacramento.

 

5: Indian Pacific: Sydney to Perth (Australia)

Distance: 2,704 mil

Duration: 65 jam

lelampahan Sepur paling dawa fitur babagan paling dawa trek railway terus ing donya. sepisanan, Penumpang njaluk nemu jembaré saka Australia. tambahan, sesawangan kalebu waterfalls, alas lan gunung biru. Amarga dawané, ana akeh titik tombol iki rute. The stops include Broken Hill, Adelaide, Barossa Valley, Kalgoorlie, Cook, lan Rawlinna. Tiket Sepur kanggo lelampahan iki sing larang karo prices miwiti ing liwat $600.

 

6. Vivek Express: Dibrugarh to Kanyakumari (India)

Distance: 2,633 mil

Duration: 82 jam

Kajaba kanggo India Pacific, Sepur iki lelampahan Sepur paling dawa ing India. Amarga iku travels dawa kabeh India lan wis kacepetan rata-rata saka 32 KM saben jam. Ing kontras kanggo long Sepur laku karcis kanggo Sepur iki wiwitan ing $10.

 

7: Paris-Moscow Sepur Express paling dawa

Distance: 1,998 mil

Duration: 48 jam

Nalika Sepur iki sing paling dawa trans-Eropah route it only takes 2 dina kanggo ngrampungake. Sepur godhong saka ibukutha Perancis lan arrives ing ibukutha Russias. Because this journey travels through Belarus you will need a Belarus show kanggo lelungan. tambahan, sampeyan perlu visa ngetik Rusia.

Lyon kanggo Trains Marseilles

Paris kanggo Trains Marseilles

Nice to Trains Marseilles

Bordeaux kanggo Trains Marseilles

 

Book lelampahan Sepur paling dawa karo Simpen Train a

Booking lelampahan Sepur dawa ora njupuk wektu dawa. Sing kok ing Simpen Train kita duwe proses purchasing tiket cepet.

 

Mlebet situs web kita saiki lan njupuk 3 menit kanggo nemokake Ticket Train murah kanggo lelampahan. Tiket bisa dituku nganggo kertu kredit lan pembayaran banking nyata-wektu lan akeh opsi liyane ing Simpen A Train situs.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/longest-train-journeys-world/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane