Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 21/02/2020)

Pangpanjangna karéta journeys di dunya pisan lila! journeys ieu tiasa nyandak sababaraha poé jeung nutupan rébuan mil.

janten, didieu anu journeys nu nyokot pangpanjangna di Eropa, Asia, Australia, jeung AS.

 

pangpanjangna karéta journeys di dunya

 

1: Trans-Siberian Express mangrupakeun perjalanan karéta pangpanjangna

jarak: 5,722 mil

waktu: 6 poé +

The longest rail journey in the world starts in Moscow and finishes in Vladivostok. Anu mimiti, waktu nu diperlukeun ngaliwatan 6 poé ka ngalengkepan. Panumpang dina ieu lalampahan Éropa ngaliwat sababaraha zona waktos. Landscapes on lalampahan ieu include the Pegunungan Ural jeung Lake Baikal. Karéta pikeun lalampahan ieu indit unggal 48 jam.

 

tetempoan on lila karéta rides
Lake Baikal: danau deepest di dunya

2: sabeulah wetan & Oriental Express

jarak: 1,200 mil

waktu: 3+ poé

ieu ngumbara lalampahan ngaliwatan Asia Tenggara ti Bangkok ka Singapura. The train stops at River Kwai and Kuala Kangsar. Lilana perjalanan boh 3 atawa 4 poé. Sajaba, journeys biasana nyandak tempat dina weekends. Saterusna, akomodasi nu nyaeta swasta sarta nicely dipapaésan. Kusabab akomodasi nu geus kompak eta pangalusna cocog pikeun travelers solo.

Brussel mun Lille Kareta

Antwerp mun Lille Kareta

Paris keur Lille Kareta

Lyon mun Lille Kareta

 

3: The Canadian longest train

jarak: 2,700 mil

waktu: 3 poé

Anu mimiti, euweuh WIFI on lalampahan transcontinental ieu. janten, jadi disiapkeun méakkeun waktu nempo tetempoan nu. kusabab éta gunung, leuweung jeung bentang Kanada séjén anjeun bakal nempo aya breathtaking. lalampahan dimimitian dina Vancouver sarta ends di Toronto. Ngarasakeun mobil sleeper nyaman, whilst anjeun meunang glimpses of uncal, kijang komo biruang.

 

4: California Zephyr longest train

jarak: 2,348 mil

waktu: 51 jam

lalampahan Ieu paling noteworthy sakumaha anu kasebut dina pangpanjangna di AS. perjalanan nyertakeun panaratas, nu Rockies, sarta canyons. The key stops on this journey are Denver, Salt Lake Kota, Reno, sarta Sacramento.

 

 

5: India Pasifik: Sydney ka Perth (Australia)

jarak: 2,704 mil

waktu: 65 jam

lalampahan karéta pangpanjangna ieu pitur nu manteng pangpanjangna lagu kareta lempeng di dunya. firstly, Panumpang meunang ngalaman lebar Australia. Sajaba, tetempoan ngawengku curug, leuweung jeung pagunungan bulao. Kusabab panjang na, aya loba titik konci dina ieu rute. The stops include rusak Hill, Adelaide, Barossa Valley, Kalgoorlie, masak, sarta Rawlinna. Tiket karéta pikeun lalampahan ieu téh mahal kalawan harga dimimitian dina leuwih $600.

 

6. Vivek Express: Dibrugarh mun Kanyakumari (India)

jarak: 2,633 mil

waktu: 82 jam

Nya kitu ka India Pasifik, karéta ieu téh perjalanan karéta pangpanjangna di India. Sabab ngumbara sakabéh panjangna India sarta boga hiji speed rata ti 32 KM per jam. Kontras jeung lila karéta journeys tiket séjén pikeun karéta ieu mimiti di $10.

 

 

7: Paris-Moscow karéta Express pangpanjangna

jarak: 1,998 mil

waktu: 48 jam

Bari karéta ieu téh nu pangpanjangna trans-Éropa route it only takes 2 poé ka ngalengkepan. karéta daun tina ibukota Perancis jeung datang di ibukota Rusia. Kusabab perjalanan ieu ngumbara ngaliwatan Bélarus anjeun bakal kudu visa Bélarus diperlukeun keur indit. Sajaba, anjeun peryogi visa ka asupkeun Rusia.

Lyon kana Kareta Marseille

Paris keur Kareta Marseille

Hade ka Kareta Marseille

Bordeaux ka Kareta Marseille

 

Buku lalampahan karéta pangpanjangna anjeun kalawan Simpen Train a

Booking lalampahan karéta lila teu nyandak lila. Éta pisan sababna naha di Simpen Train hiji urang boga prosés purchasing tikét rusuh.

 

Login ka ramatloka urang kiwari jeung nyandak 3 menit pikeun manggihan nu Tiket Train cheapest pikeun lalampahan anjeun. Tiket bisa dibeuli maké kartu kiridit na pangmayaran perbankan nu-ayeuna sarta loba pilihan nu langkung lengkep ihwal Simpen A Train website.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/longest-train-journeys-world/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)