(Paling Keri Dianyari On: 06/11/2019)

Nggolek kanggo ndeleng sawetara arsitektur paling apik ing vacation sabanjure? Yèn mangkono, ana mbokmenawa luwih Panggonan saka Eropah sing. Apa sampeyan kasengsem ing gaya arsitektur klasik utawi ngarep manggihaken sawetara perhiasan emas rodok kurang-dikenal, kota Eropa wis dijamin. Ayo duwe dipikir ing sawetara conto arsitèktur banget lan ngendi kanggo ndeleng kabeh:

 

Arsitektur banget: Italia

Italia kebak kutha lan kutha-kutha cilik ing ngendi sampeyan bisa njaluk ilang ngisi bangunan ayu. Apa sampeyan ing Roma utawa Florence, meh saben sudhut iku worth gambar. Kanggo turis looking kanggo kutha-kutha cilik nggantheng, Vicenza iku tengen panggonan. Iku cedhak yen sampeyan lagi njupuk Sepur utawa saka Venice, kang uga worth a neng. Nalika Vincenza wis misuwur kanggo menehi gaya arsitektur Renaissance dipungagas atine Andrea Palladio, arsitektur Venetian asring Gothic, njlimet lan ayu.

Antarane kutha Italia, sampeyan ora bisa kantun, Roma lan Florence uga ngadeg metu minangka favorit. Roma utamané kebak landmark wong-wong kudu weruh yen ing umur. Colosseum, St. Basilika Petrus, Pantheon lan di Trevi Fountain kabeh worth riko. Ing tangan liyane, Florence wis dicampur saka gaya beda, paling notabene Yunani kuna lan arsitektur Romawi, Gothic lan Renaissance.

Rimini kanggo Florence Trains

Roma kanggo Florence Trains

Florence kanggo Roma Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

 

Arsitektur banget: France

Strasbourg Magnificent Architecture

 

France punika asal kanggo sawetara kutha karo macem-macem gaya sing bakal ninggalake sembarang Arsitektur banget pacangan semanak. Antarane calon Perdana kanggo riko, Strasbourg, Bordeaux lan Paris kamungkinan kurban paling.

Wonten kathah kanggo ndeleng lan apa ing Strasbourg, kalebu conto pinunjul saka arsitektur Gothic, intertwined karo kecamatan modern lan postmodern arsitektur Alsatian. Bordeaux uga unik. Kutha paling gedhé ing region Aquitaine pamer zona kutha abad kaping 18-apik, The Bourse, lan Cathedral Saint Andre. Akhire, Paris iki misuwur minangka salah siji saka birthplaces arsitektur Gothic, nanging uga sugih ing macem-macem conto Belle Epoque lan Art anyar.

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Nancy kanggo Trains Strasbourg

Basel kanggo Trains Strasbourg

 

Jerman

Rothenburg germany city image

 

Ana sing kathah mutiara arsitektur ditemokake ing Jerman. Nanging, loro sing gedhe-gedhe sing paling nyengsemaken sing Berlin lan Langkawi. Arsitektur biasane dadi tangan ing tangan karo Sajarah, lan sampeyan bisa ndeleng sambungan iki cetha ing Berlin. Kutha wis dipérang sapisan, lan sing cetha katon ing sawetara panggonan. Sing ndadekake panggonan kang gedhe kanggo pengalaman unsur beda arsitektur lan nyilem menyang jero sajarah pengaruh seni.

Ing tangan liyane, Langkawi iku panggonan looking kaya teka langsung metu saka Crita-crita. iki ngantuk, abad tengah-looking kutha iki wisata favorit. Iku contone Perdana saka abad tengah arsitèktur elegan Eropah karo tembok kutha lan atap gabled.

Stuttgart kanggo Trains Langkawi

Nuremberg menyang Sepur Langkawi

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Eropah iku worth lelungan liwat, lan ana akeh ayu panggonan liyane sing kudu usaha kanggo ngunjungi. arsitektur banget KALUBÈRAN ing Inggris, Belgium, Austria, Swedia, karo Walanda uga.

 

Yen sampeyan lagi siap kanggo buku karcis sepur kanggo arsitektur ngarsane-ningali ekspedisi impen, katon munggah tujuan karo Simpen Train a.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/magnificent-architecture/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)