(Last Updated On: 02/10/2019)

Pilari ningali sababaraha arsitéktur luhung dina pakansi Anjeun salajengna? Mun kitu, aya meureun henteu tempat hadé ti Éropa pikeun anjeun. Naha anjeun resep gaya arsitektur klasik atawa hoping pikeun manggihan sababaraha jewels Lesser-dipikawanoh, Kota Éropa geus katutup. Hayu urang boga katingal di sababaraha conto arsitektur megah na dimana ningali eta sadayana:

 

Arsitéktur megah: Itali

Itali pinuh dayeuh jeung kota leutik mana anjeun bisa musna observasi wangunan geulis. Naha anjeun dina Roma atawa Florence, ampir unggal pojok sia gambar a. Pikeun wisatawan pilari kota leutik anca, Vicenza nyaeta katuhu tujuan. Ieu nutup ku lamun nuju ngalakukeun karéta ka atawa ti Venice, mana oge patut neng. Bari Vincenza ieu famed keur na gaya arsitéktur Renaissance katimu dina pikiran Andrea Palladio, arsitéktur Venetian téh mindeng Gothic, elaborate tur geulis.

Diantara dayeuh Italia sejenna maneh moal bisa sono, Roma jeung madang ogé nangtung kaluar jadi paporit. Roma utamana pinuh ku ciri dulur kedah tingali sakali dina hirupna maranéhna. The Colosseum, st. Basilica Peter urang, Pantheon na di Trevi cai mancur nu sagala patut nganjang. Di sisi anu sanésna, Florence boga campuran gaya béda, utamana Yunani kuno jeung arsitéktur Romawi, Gothic sarta Renaissance.

Rimini mun madang Kareta

Roma pikeun madang Kareta

Florence ka Roma Kareta

Venice mun madang Kareta

 

 

Arsitéktur megah: Perancis

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Perancis nyaeta imah sababaraha kota ku rupa-rupa gaya anu bakal ninggalkeun sagala Arsitéktur megah lover hoshosan. Diantara calon perdana for neng, Strasbourg, Bordeaux jeung Paris dipikaresep nawiskeun paling.

Aya loba ningali jeung ngalakukeun di Strasbourg, kaasup conto signifikan arsitektur Gothic, intertwined kalayan distrik modern jeung posmodern jeung arsitéktur Alsatian. Bordeaux oge unik. Kota panggedéna di wewengkon Aquitaine boasts a zone urban abad ka-18-fabulous, Istana nu Bourse, sarta katedral Saint Andre. tungtungna, Paris nyaéta kawentar salaku salah sahiji birthplaces arsitektur Gothic, tapi ogé euyeub di sagala rupa conto Belle Epoque na seni anyar.

Paris keur Kareta Strasbourg

Luksemburg kana Kareta Strasbourg

Nancy kana Kareta Strasbourg

Basel kana Kareta Strasbourg

 

Jérman

Rothenburg germany city image

 

Aya nu nyatu gems arsitéktur bisa kapanggih dina Jérman. Sanajan, dua tina leuwih paling impressive anu Berlin sarta Rothenburg. Arsitéktur biasana mana raket jeung sajarah, tur anjeun tiasa ningali sambungan ieu jelas dina Berlin. kota geus dibagi sakali, tur éta jelas katempo di sababaraha tempat. Nu ngajadikeun hiji tempat gede pangalaman elemen béda arsitektur jeung beuleum jero kana sajarah pangaruh tina seni.

Di sisi anu sanésna, Rothenburg mangrupakeun tempat pilari kawas eta sumping lempeng kaluar tina hiji jurig-dongéng. ieu tunduh, abad pertengahan-pilari kota mangrupakeun nu pelesir karesep. Téh mangrupa conto prima arsitektur abad pertengahan elegan Éropa kalawan dinding kota sarta roofs gabled.

Stuttgart kana Kareta Rothenburg

Nuremberg kana Kareta Rothenburg

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Éropa sia iinditan ngaliwatan, tur aya sababaraha tempat geulis séjén anu sakuduna anjeun narékahan pikeun didatangan. arsitéktur megah téh loba pisan di Inggris, Bélgia, Austria, Swédia, jeung Walanda ogé.

 

Mun anjeun geus siap buku tiket karéta Anjeun keur arsitéktur tetempoan-ningali ekspedisi tina impian anjeun, kasampak up maksud anjeun kalayan Simpen Train a.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/magnificent-architecture/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih