Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 13/07/2020)

Milan ka Roma Ku Train atanapi Roma pikeun Milan ieu hiji gampang jeung efisien pangalaman. Teu nyebut geulis! Anjeun tiasa nyandak hiji karéta langkung mirah anu tiasa nyandak langkung lami ti 3 jam tapi éta Karéta ti Milan ka Roma ngamungkinkeun anjeun ngaluncat pareum di titik perlu neuleuman. Atanapi anjeun tiasa luncat dina rame anu henteu eureun Trenitalia laju gancang Freccia karéta, nu nyokot ngan 3 jam jeung 3 menit, jauh tibatan kanggo perjalanan pinuh ku kapal terbang! Naon waé anu mutuskeun pituduh gancang ieu bakal ngabantosan anjeun dina ngadamel kaputusan pangsaéna pikeun diri sareng lalampahan anjeun!

Fakta Gancang:

  1. Travel jarak: 297 mil
  2. Waktu panggancangna: 3h:03m
  3. Daily kareta: 89
  4. Tiket Karéta Sepi Milan Pikeun Roma mimitian ti :$51
  5. panyadia Train tiket pangalusna: Save A Train of course

 

Milan Ka Roma Ku Train & Roma Pikeun Milan Ku Train: Tetempoan

Meunang siap ngalaman sababaraha tetempoan sabenerna luar biasa anjeun naek kidul ngaliwatan Italia Lombardy, Emilia Romagna, jeung wewengkon Toscana. Loba Trenitalia Freccia AV kareta eureun di Bologna, Padua atawa Genoa en route ka Roma. Dina rute leuwih gancang, Anjeun moal diperlukeun pikeun karéta robah. Sanajan, lamun keur iinditan dina karéta régional laun tur kirang mahal, anjeun bisa jadi diperlukeun pikeun mindahkeun ti hiji kareta ka nu sejen. Lamun henteu di gawena jeung rék nyieun kalolobaan Anjeun Milan ka Roma Ku lalampahan Kareta, mangka urang bakal nyarankeun pilihan ieu. Di dieu aya highlights!

1. Lombardy

Jeung Milan salaku ibukota anak, éta euweuh kejutan yen datang flock di jutaan maranéhna pikeun Lombardy unggal taun. Tapi saluareun favorit fashion, nyatu beuki kudu didatangan tempat di wewengkon Lombardy Italia anu nangis kaluar bisa dilongok.

Aya countless hal mun di wewengkon ieu; admiring sunken istana di situ picturesque, ngadatangan biola bengkel bersejarah di kota, being amazed at the art and architecture of Mantua – Lombardy really packs a punch for visitors.

Milan ka tikét karéta Mantua

Turin ka Mantua tikét karéta

Padua ka Mantua tikét karéta

Tikét karéta Venice ka Mantua

 

2. Emilia Romagna

Urang percaya Emilia Romagna gampang cocog obyek wisata di Toscana jeung Lombardy jeung nawaran pilihan temptingly affordable beuki sohor keur dahar kaluar na bantuan. Ieu éta Milan ka lalampahan Roma Ku Train pangalusna diteundeun rusiah dina pamadegan urang tapi ogé Roma pikeun Milan ku karéta! Luncat off di ieu stasion jeung balik ngalanglang!

Bolognia kana Kareta Modena

Venice kana Kareta Modena

Genoa kana Kareta Modena

Florence kana Kareta Modena

Emilia Romagna on the way from Milan to Rome By Train

 

3. Bologna

Aya loba hal anu kudu dipigawé di Bologna lamun iinditan ti Milan ka Roma sareng Karéta Trenitalia. Urang nyarankeun ieu minangka salah sahiji luhur spot mertimbangkeun jumping off di. Nanjak munara abad pertengahan, buku tur senang dahareun. Lamun hayang cicing saeutik hiji deui ieu ngajadikeun basa gede pikeun Ngalanglang atraksi séjén di wilayah Jawa Barat.

Bénsa pikeun karéta Bologna

Tikét karéta Florence ka Bologna

Roma ka tikét karéta Bologna

Milan ka tikét karéta Bologna

Bologna on the way from Milan to Rome By Train

 

4. Padua

Kirang ti 30 numpak menit dina speed tinggi karéta ti Venice, Padua teuing mindeng disregarded ti mayoritas nu datang. acan, eta ngajadikeun pikeun hiji poé gede lalampahan ti Venice, maturan glimpse kana sajarah euyeub kota anu sakali éta hiji komune kuat.

Imah keur Italia kadua universitas pangkolotna, diadegkeun dina 1222, Padua geus diboga vivacious atmosfir hiji university town, kalawan piazzas meriah tur jalan arcaded, nyatu kafe jeung bar mana ubiquitous Spritz nyaeta de rigueur sakumaha dinten angin kana Atang. Ulah sono kaluar!

Milan ka Kareta Padua

Verona kana Kareta Padua

Bologna kana Kareta Padua

Bergamo kana Kareta Padua

Padua Italy

 

5. Genoa

Pikeun saha iinditan teh Milan ka Roma nganggo Karéta Trenitalia atanapi anu sanésna dugi ka rute na néangan deeply layered, mindeng unvarnished na boldly otentik pangalaman lalampahan.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun ka Genoa (nu kawas Venice ieu sakali kuat républik maritim) fronting Ligurian Laut. Maturan pangalaman leuwih atah jeung nyata, meunangkeun hiji undiluted rasa sajarah, jeung ngalaman citys euyeub pamandangan seni tur arsitéktur kasohor. One of the top reasons we enjoy it so much is that aya seni hébat sarta museum anu uncrowded! Anjeun bisa manggihan hade ku Caravaggio, Van Dyck. Rubens, Durer jeung Veronese di Palazzo Bianco jeung Palazzo Rosso jeung ogle Heubeul séjén Dunya masterpieces dina loba ciri, kawas Palazzo Reale jeung Galleria Nazionale di Palazzo Spinola. Aya ogé rupa conto tina Genoese School of art, nonjol dina abad ka-17, di Palazzo Blanco.

Milan ka Kareta Genoa

Roma pikeun Kareta Genoa

Florence kana Kareta Genoa

Venice kana Kareta Genoa

Genoa Italy

 

Milan Ka Roma & Roma Pikeun Milan Train Times

speed tinggi Trenitalia urang High Speed (AV) karéta ninggalkeun Milan Tengah Station sakali atawa dua kali per jam keur stasiun Roma Termini - averaging 90 kareta per poé. The pangheubeulna Trenitalia karéta daun Milan Tengah Station di 5:00 a.m. Kareta pamungkas ka Roma daun di Milan 11:18 p.m.

Catet éta weekends jeung libur ilaharna hartosna jasa kirang sering na kali lalampahan sakapeung deui.

Milan ka Roma tikét karéta

Roma ka tikét karéta Milan

Kalayan Dina Kareta Freccia Di antara Milan <> Roma

Loba Trenitalias Frecciargento AV karéta sangkan perjalanan poean antara Milan jeung Roma dina ngan 3 jam jeung 3 menit, iinditan nepi ka 155 mil / 250 kilométer per jam.

Tikét karéta gancang Italia gaduh éksprési anu hébat. Toko listrik di korsi anjeun pikeun ngeusian alat ogé WiFi ogé dina kapal Frecciarossa sareng Frecciargento. Sanajan, sinyal bakal lungsur nalika anjeun lebet lebet torowongan na di stasion. Anjeun tiasa gaduh warnet Itali anu hébat dina mobil dahareun dina unggal karéta. Kitu ogé mangrupa karanjang kadaharan anu brings snacks, sandwiches, jeung inuman kana korsi Anjeun. Di tungtung unggal mobil, anjeun bakal manggihan hiji restroom na nyatu kabaya ka toko bagasi badag.

Siap bungkus kantong anjeun sareng ngajalajah Milan ka Roma Kalayan Karéta Intén atanapi jalan sanés – Roma ka Milan ku Train dina 3 jam? Naon anjeun milih, Book tikét karéta anjeun dina sababaraha menit kalayan bantosan na Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Milan Pikeun Roma Karéta Daérah” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/milan-rome-train/ – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)