Нарачајте билет за воз СЕГА

месец: јануари 2018

Најдобрите хотели во близина на железнички станици во Италија

Време на читање: 4 минути Италија, една од најпопуларните дестинации за одмор во Европа, има сето тоа. А богата културна историја, луксузни хотели, светски познатата кујна, архитектура, сајтови на природна убавина ... и потоа, тука е шопинг! Патувањето во Италија со воз е искуство кое го одзема здивот. Getе уживате во целата прекрасна глетка…

топла

Топ совети да патуваат во Европа со воз 2020

Време на читање: 4 минути Патување низ Европа со воз е долгогодишна традиција, која не се случува далеку во брзање – Возови се најбрзите, најеколошки, и најефикасен начин на движење од место до место. Иако нашиот систем на билети за воз ја отстранува болката од организирањето…

Зошто Патувањето со воз е еколошки

Време на читање: 4 минути Железнички транспорт е најстариот еколошки начин да се патува. ефектот на стаклена градина на емисијата на гасови по километар на железничкиот сообраќај е 80% помалку од автомобили. Во некои земји, помалку од 3% на сите транспортни гасови доаѓаат од возовите. Единствените методи кои се поповолни за животната средина…

Како да заштедите пари на воз цени

Време на читање: 3 минути Патувајќи од земја до земја,, или до друг град, е навистина неверојатно искуство и voyaging со воз е еден од најдобрите методи за да го направите тоа. Европскиот воз цените се базира главно на растојание, сепак, многу европски железнички компании сега се преселија…

5 Повеќето Сценската воз патувања во Италија

Време на читање: 3 минути Воз патувања во Италија нудат не само удобност, но некои импресивни погледи. Еден од најдобрите работи во врска со преземање на воз во Италија е можност да се погледне на убава глетка како што патуваат од едно до друго место. Во некои делови на Италија,…

Copyright © 2021 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија