Време на читање: 6 минути Со право се верува дека патувањето е една работа што ја купувате за да бидете или да се чувствувате богати! И не е секогаш потребно да мора да се разделите со вашите тешко заработени пари за да уживате во богатството. Додека планирате да се осмелите на сонцето…