Време на читање: 5 минути Европа, убава земја на сјај и бајки е несомнено одат-на дестинација за секој патување ентузијаст таму. Со неограничени стравопочит будење места за посета, За Европа се знае дека е еден од прекрасните студиски центри во странство за меѓународни студенти, како и…