Време на читање: 6 минути Непал не е на списокот на сите, но тоа треба да биде бидејќи тоа е дестинација во која секој патник може да ужива и која ќе ги промени оние што ја посетуваат. Земјата е дом на највисоката планина во светот, но тоа е привлечно патување, дури и…