Време на читање: 3 минути Сите третира патуваат поинаку. Некои уживаат во искуството што доаѓа од патувањето, а на другиот крај некои само патуваат поради притисокот од врсниците или семејството притисок. Без оглед на причината, кога станува збор за патување, повторно постојат различни начини како луѓето сакаат да планираат…