Нарачајте билет за воз СЕГА

таг: uktravel

Велика места во Европа да ја посетите во март

Време на читање: 5 минути Тоа не е премногу доцна за да се планираат бегство во март, во пресрет на Велигден брзање. Со децата се на одмор, сега е време да се најде можност да се посетат необични мали острови со некој близок, започнете со првото одлично семејно патување…

Најдобрите нешта да се направи во Лондон и како да одам таму

Време на читање: 3 минути Кога станува збор за посета на најпознатите градови во Европа, Лондон е несомнено на врвот на листата на желби на секој турист и има многу работи што треба да ги направите во Лондон. Тоа доби долго, фасцинантна историја; убава место и место; и има многу работи за…

Лондон до Париз во 2:20 часови со возот Еуростар

Време на читање: 10 минути Една од најчестите и најлесните начини на патување меѓу Лондон и Париз е преку Еуростар, воз со голема брзина за поврзување на двата главни града. Иако постојат плетеницата на опции за патниците во потрага да се направи хоп, Евростар останува еден од…

Авторски права © 2021 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија