(Paling Keri Dianyari On: 13/08/2019)

Penyayang seni modern duwe akeh panggonan kanggo ngunjungi ing Eropah. Kanthi kasugihan kuwi sing dipilih, mbok menawa sisih paling tantangan wis milih panggonan. Nanging, yen sampeyan lagi looking kanggo riko hot spot Perdana Eropah kanggo eksplorasi seni, ngapa ora rencana trip watara? Karo sawetara uga-ngrancang Sepur nitih, sampeyan bisa visit kabeh njupuk ndhuwur kita galeri seni modern ing Eropah:

 

Panorama Art Modern, London, Inggris

Tate gallery Art Modern ing London iku salah siji saka seni galeri paling populer kontemporer modern ing Eropah. Iku ora mung siji kanggo ngunjungi ing kutha kang pamer liwat 1,000 galeri. Nanging, iku salah siji sing paling populer karo turis. Tate Modern pisanan bagéan saka Gallery Tate kang didegaké ing 1897. Swara wektu, Tate wiwit ngembangaken lan ing 2000 kaperang dados sekawan galeri beda. Metu saka sing papat, Tate Modern iku salah siji sing paling kunjungan, lan kagungan luwih saka mung kriya. Yen sampeyan pengin nemu pemandangan gambar London kanggo dhewe, sampeyan bisa kanthi gampang tekan kutha dening Sepur saka paling utama kota Eropa.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

The National Gallery of Modern lan Contemporary Art, Roma, Italia

disebut Galeri Nasional Modern lan Contemporary Art ing Italia, iki gallery gambar ing Roma wis kabeh sing perlu. Lan bubar tak dipikir anyar seger, supaya seni uga ngadeg metu malah luwih ing pameran. gallery iki unik ing sawijining cara saka presentation. Iku fokus liyane ing tema, werna lan wangun saka mirip saka eras lan gaya. Sing ngidini saben wong sing nekani nemu seni ing anyar, cara unik, njupuk sing riko bakal paweling. Roma kutha gedhe kanggo ngunjungi dening Sepur. Ana sawetara rute apik sampeyan bisa njupuk terus cara kanggo pengalaman liyane saka Italia.

Florence kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

Florence kanggo Trains Pisa

Roma kanggo Venice Trains

 

Kunsthalle Zurich, Swiss

Kunsthalle Zurich Building

 

kontemporer lan modern pemandangan gambar Swiss kang sprawling lan sregep, karo numerous galeri tetep urip. Kang asring dianjurake kanggo riko punika Kunsthalle Zurich. Wis pameran sauntara sing tau gagal kanggo intrik manca. Owah-owahan Kerep bantuan Kunsthalle reinvent identitas saben wektu. Sampeyan bisa tekan Zurich numpak sepur saka Munich, Vienna, uga kota Eropa liyane sing ngunjungi ing goleki seni modern Panjenengan.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

 

Pompidou, Paris, France

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Ora demo galeri seni modern ing Eropah lengkap tanpa ngunjungi Paris, France. Nanging, tinimbang Louvre, disaranake judhul kanggo Pompidou. Ana sing bakal nemokake struktur arsitektur unik karo kabeh Escalators sawijining, plumbing, lan pigura baja katon ing njaba. Nanging pengalaman ora mungkasi ana, minangka The Pompidou wis liwat 50,000 dianggo ing sawijining koleksi. Iku salah siji saka paling pinunjul saka seni modern lan kontemporer kang mesthi worth a neng. Njaluk Paris numpak sepur saka London, Amsterdam, Brussels lan kutha-kutha liyané ing Eropah.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

 

galeri seni kontemporer ing Eropah sing mesthi ngarsane kanggo ndeleng. Sisih paling babagan planning trip seni-oriented iku kutha iki sing gampang ngrambah dening Sepur. Yen sampeyan lagi siap kanggo pindhah, Book Tiket Train Panjenengan saiki lan seneng kulo!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/modern-art-galleries-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane