(Last Updated On: 13/08/2019)

Pecinta seni modern kudu loba tempat pikeun didatangan di Éropa. Ku kabeungharan misalna tina pilihan, sugan teh bagian paling nangtang geus milih hiji tujuan. Sanajan, upami anjeun keur néangan nganjang hotspot perdana Éropah pikeun éksplorasi artistik, naha henteu rencanana lalampahan anjeun sabudeureun éta? Jeung sababaraha well-rencanana karéta rides, Anjeun bisa didatangan sakabéh nyokot luhureun urang tina galeri seni modern di Éropa:

 

Tate Galeri Seni Modern, London, Inggris

Tate Galeri Seni Modern di London mangrupa salah sahiji galeri seni pang populerna kontemporer modern di Éropa. Teu hijina salah mun didatangan di kota nu boasts leuwih 1,000 galeri. Sanajan, ieu téh hiji nu paling populér jeung wisatawan. Tate Modern éta mimitina bagian tina Galeri Tate nu diadegkeun dina 1897. Langkungna Waktos, Tate mimiti ngembangna na di 2000 ieu dibagi jadi opat galeri béda. Kaluar tina eta opat, Tate Modern nyaeta hiji jeung paling kunjungan, sarta eta imah leuwih ti ngan karya seni. Mun hayang ngalaman kajadian seni London pikeun diri, anjeun bisa kalayan gampang ngahontal kota ku karéta ti paling utama kota Éropa.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

 

Nasional Gallery of Modern sarta kontémporér Art, Roma, Itali

disebut Galeri Nasional Modern sarta kontémporér Art di Italia, ieu galeri seni di Roma boga sagalana nu peryogi. Sarta eta nembe ngagaduhan katingal anyar seger, ku kituna seni bisa nangtung kaluar malah leuwih di paméran. galeri Ieu unik di jalan miboga presentasi. Ieu museurkeun langkung lengkep ihwal téma, kelir sarta formulir batan kasaruaan of eras sarta gaya. Anu ngamungkinkeun unggal nganjang ngalaman seni dina anyar, cara unik, mastikeun yén datangna éta bakal memorable. Roma mangrupakeun kota gede didatangan ku karéta. Aya sababaraha ruteu endah anjeun bisa mawa sapanjang jalan pangalaman leuwih Itali.

Florence ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

Florence kana Kareta Pisa

Roma pikeun Venice Kareta

 

Kunsthalle Zurich, Swiss

Kunsthalle Zurich Building

 

kontemporer sarta modern pamandangan seni Swiss urang geus sprawling na vibrant, kalawan sababaraha galeri ngajaga eta hirup. Hiji anu mindeng dianjurkeun pikeun neng teh Kunsthalle Zurich. Cai mibanda némbongkeun samentara yén pernah gagal sakongkolan rasiah nganjang ka. Ieu parobahan sering mantuan Kunsthalle reinvent identitas na unggal waktu. Anjeun tiasa ngahontal Zurich ku karéta ti Munich, Wina, kitu ogé kota Éropa lianna nu didatangan dina moro seni modern Anjeun.

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

Pompidou, Paris, Perancis

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Taya wisata di galeri seni modern di Éropa geus réngsé tanpa ngadatangan Paris, Perancis. Sanajan, gaganti Louvre, kami nganjurkeun pos ka Pompidou. Aya anjeun nimu struktur arsitéktur unik kalayan sakabéh escalators na, plumbing, na pigura baja ditingali dina exterior nu. Tapi pangalaman nu moal aya tungtungna, sakumaha The Pompidou boga leuwih 50,000 jalan di kempelan na. Ieu salah sahiji kumpulan paling signifikan tina seni modern jeung kontemporer nu pasti patut neng. Meunang ka Paris ku karéta ti London, Amsterdam, Brussel jeung kota gedé lianna di Éropa.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

 

galeri seni kontemporer di Éropa téh pasti hiji tetempoan ningali. Bagian pangalusna ngeunaan rarancang hiji lalampahan seni-berorientasi éta sakabéh kota ieu téh gampang ngahontal ku karéta. Mun anjeun geus siap buka, Buku Anjeun Tiket Kareta kiwari terasrasakeun numpak!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/modern-art-galleries-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih