(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/10/2020)

Sababaraha pandangan anu paling éndah di Éropa henteu aya hargana sareng gampang dijangkau. Mangkaning, a trip to Europe can get quite expensive if you don’t plan in advance. While most European capitals will stretch your travel budget, aya rada sababaraha tempat pikeun ngarambat di Éropa anu lengkep terjangkau. Pangluhureun kami 7 kaseueuran tempat anu mampu pikeun ngumbara di Éropa leres-leres ramah sareng moal ngaleuwihan € 50 sapoé per jalma.

Permata anu disumputkeun ieu ulah ragrag jauh dina kaindahan sareng sihir, teras kota sapertos Paris sareng Berlin.

 

1. Tempat Anu Paling Murah Di Éropa: Cologne, Jérman

Sedengkeun Jérman lumayan mahal, Cologne mangrupikeun tempat anu paling murah pikeun didatangan di Éropa. Ti akomodasi anu ramah-anggaran dugi ka tengara ikon sareng transportasi anu murah, Cologne pasti a istirahat kota hébat pilihan upami anjeun iinditan nyalira atanapi ngarencanakeun perjalanan Euro kulawarga.

Kota Jérman ieu tempatna bir Kolsch, sahingga anjeun tiasa ngaraosan ngeunah Jerman ngan ukur € 1,30. Teu aya anu langkung saé tibatan ngararasakeun pint di tepas Walungan Rhein anu éndah, saatos sapoé di kota. Pastikeun anjeun ngalangkungan Ficshmarkt pikeun snap sapertos kartu pos sareng bumi anu warna sareng teraskeun ka Kota Tua, Altstadt.

Salaku tambahan, tengara paling kasohor di Jérman, katedral Cologne anu luar biasa bébas didatangan. Arsitéktur Gothic na, jandela kaca dicét, sareng pandangan walungan anu epik. Upami anjeun resep seni, teras Cologne gaduh musium hébat atawa seni jalan anu matak di Ehrenfeld. Daérah ieu mangrupikeun bagian hip sareng trendi di Cologne, éta-tempat-pikeun-kopi pikeun vintage.

Sakumaha anjeun tiasa tingali Cologne mangrupikeun kota anu ramah-anggaran anu endah pikeun ngumbara di Éropa. luhureun sadaya, hal anu pangsaéna ngeunaan transportasi anu épisién sareng terjangkau. Angkutan Jérman, rel karéta, sareng trem anu raoseun pisan sareng éfisién, jadi éta ngaheéat anjeun waktos seueur anu ngurilingan. Kengingkeun jalur karéta sapopoé atanapi mingguan mangrupikeun cara anu saé pikeun nyimpen duit bari iinditan.

Berlin Pikeun Harga Train Aachen

Harga Karéta Frankfurt ka Cologne

Harga Karéta Dresden ka Cologne

Aachen ka Cologne Harga Train

 

cologne in germany is an affordable places to travel in Europe

 

2. dipaké, Bélgia

Waffles kanggo sarapan sareng anjeun siap ngajajah sadayana 80 sasak sareng lautan cinta, Cai Minnewater. Bruges nyaéta kota abad pertengahan anu saé di Bélgia sareng salah sahiji tempat anu paling murah pikeun didatangan di Éropa. Tina sajumlah istana anu luar biasa dugi ka a naek kapal dina terusan, aya seueur hal anu mampu dilakukeun di Bruges, numpak karéta ti Brussel.

Upami anjeun hoyong splurge sakedik, maka anjeun pasti kedah nyéépkeun waktos sareng bagian tina anggaran harian anjeun dina coklat. Milarian tanda 'buatan tangan' dina 50 tina toko coklat di kota pikeun coklat Bélgia pangsaéna.

Ukuran leutik Bruges sareng perencanaan kota langkung gampang dijelajah ku leumpang, janten anjeun teu kedah nyéépkeun waktos dina transportasi. Kanyataanna, cara anu hadé pikeun ngajalajah kota sareng diajar ngeunaan budaya sareng warisan na nyaéta ku gabung kana wisata leumpang gratis. Ku cara ieu anjeun tiasa kéngingkeun sadayana tip insider ngeunaan réstoran anu terjangkau, balanja souvenir, sareng cara anu paling saé pikeun nganjang ka tempat wisata utama.

Harga Karéta Amsterdam ka Bruges

Harga Karéta Brussel ka Bruges

Antwerp ka Bruges Harga Kereta

Ghent kana Harga Karéta Bruges

 

how shops and buildings look at night in Bruges Belgium

 

3. Tempat Anu Paling Murah Di Éropa: Czech Krumlov, Républik Czech

Républik Céko mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun ngumbara di Éropa, sahingga kota indah Cesky Krumlov aya dina daptar kami. Kota anu warna-warni ieu ramah-turis sareng sadayana, ramah-anggaran. Anjeun bakal gampang pisan ngajajah sareng ngorbankeun asakan Céko, draf bir, sareng jalan-jalan bari nyéépkeun praktis nanaon tina anggaran perjalanan anjeun.

Anu mimiti, tuang di luar super murah, sareng anjeun tiasa mendakan ménu siang anu saé anu nawiskeun starter, tangtu utama, sareng bir pikeun harga lucu. Bir langkung mirah tibatan cai di sadaya Républik Céko sareng ngagabungkeun sareng sosis acar anu kawéntar, anjeun saé anjeun ngagaduhan tuangeun anu hébat.

Kota ieu ogé mangrupikeun istana sareng kebon anu endah anu bebas didatangan, sareng upami anjeun hoyong naék pikeun pintonan epik, maka biaya masuk ka menara kirang ti 5 euro. Pilihan séjén anu hadé pikeun ngajalajah kota nyaéta ku miluan wisata leumpang gratis sareng pendak sareng wisatawan anu sanés atanapi buku a Wisata jalan-jalan kota swasta Cesky Krumlov pikeun gorombolan. Ku cara ieu anjeun tiasa mendakan rahasia kota, Kujang, sareng kiat pikeun ngagaduhan perjalanan anu luar biasa ka daratan dongéng.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

4. Eger, Hungaria

Hungaria mangrupikeun nagara anu paling murah di Éropa, sareng aya seueur deui anu kedah ditingali tibatan Budapest. Eger mangrupakeun kota anu saé, kalayan cinyusu termal, Bukk Hungaria urang taman Nasional, sareng landmark anu éndah didatangan. Sadaya kaajaiban ieu sayogi henteu aya kompromi anggaran perjalanan anjeun.

Eger mangrupikeun kota terkenal Hungaria sareng tempatna anggur beureum anu lezat, perenahna di antara gunung Bukk. Pamandangan endah pintonan alam ngajantenkeun setting anu sampurna pikeun tasting anggur saatos dinten hiking anu hébat di taman Bukk anu éndah sareng bersantai di sumber cai alami. Salaku Hungaria mangrupikeun sababaraha sumber cai alam anu pangsaéna di Éropa, soak nepi dina termal nyaeta kudu mutlak.

Eger sampurna pikeun sabtu minggu spa santai ti Budapest. Pilihanna antara dinten-perjalanan atanapi istirahat kota ti Budapest sadayana milik anjeun, tapi kami nyarankeun méakkeun sahenteuna sabtu minggu panjang di kota anu mempesona ieu.

Wina dugi ka Harga Kereta Budapest

Iraha ka Budapest Harga Train

Munich ka Budapest Harga Train

Harga Graz kana Budapest Train

 

Eger hungary is an unknown affordable places to travel in Europe

 

5. Tempat Anu Paling Murah Di Éropa: Cinque Terre, Itali

Imah warnana caang, linggih sapanjang Sentiero Azzurro anu éndah, jadikan Cinque Terre keajaiban Italia arsitektur. Cinque Terre mangrupikeun tempat anu paling murah pikeun ngumbara di Éropa sareng Italia. Henteu aya anu ngabandingkeun sareng perasaan iinditan kalayan nyaman sareng gancang antara 5 titik spektakuler. Cara ngumbara ieu ngahémat anjeun waktos sareng artos kalayan kartu karéta Cinque Terre.

Sedengkeun pikeun akomodasi, ngajantenkeun La Spezia basa anjeun pikeun perjalanan mangrupikeun pilihan anu hadé. Éta kota palabuhan Italia anu saé sareng seueur hostél sareng hotél anu tiasa dipilih.

Cinque Terre janten rada sibuk sareng mahal nalika usum tinggi. kituna, langkung saé pikeun didatangan antara April-Juni kanggo usum panas atanapi Oktober-Nopémber pikeun mikat kaéndahan alam na di usum gugur.

La Spezia ka Riomaggiore Harga Train

Florence ka Riomaggiore Harga Karéta

Harga Modena ka Riomaggiore Train

Harga Karéta Livorno ka Riomaggiore

 

Cinque Terre, Italy trail to the sea

 

6. Wina, Austria

Imah pikeun Mozart, Arsitéktur barokah, Schonbrunn Istana, sareng labirin héjo, Wina nyaéta ilahi. Sedengkeun sabagian tiasa nyarios éta mahal, perjalanan ka ibukota Austria leres-leres tiasa dilakukeun sareng moal murag jauh tina anggaran perjalanan sadidinten di ibukota Éropa anu sanés sapertos Prague atanapi Budapest. Kota na ramah-turis, janten anjeun tiasa ngagumkeun budaya beunghar, asakan, sareng pesona kahirupan Wina, tanpa kompromi tabungan hirup anjeun.

Ibukota Austria mangrupikeun tempat anu paling murah pikeun didatangan di Éropa, hatur nuhun kana tawaran ramah-turis na. Salaku conto, Kartu Wina bakal masihan anjeun diskon hébat dina Museum, atraksi, jeung angkutan umum. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngaraosan strudel Wina anu pangsaéna di sababaraha réstoran Wina anu endah, dina waktos tuang siang. Seueur réstoran sareng kafe nawiskeun a 2-3 menu set tangtu pikeun handapeun € 10.

Pikeun wengi kaluar tina budaya sareng musik, seueur kafe gaduh pagelaran musik live gratis. tapi, upami anjeun netepkeun panon dina wengi di opera anu kawéntar, maka anjeun kedah ningali panon pikeun kéngingkeun tikét pikeun pagelaran nangtung, sabab jauh langkung mirah tibatan tikét opera klasik.

Harga Karéta Salzburg ka Wina

Harga Karéta Munich ka Wina

Harga Karéta Graz ka Wina

Iraha ka Harga Kereta Wina

 

Vienna is very affordable places to travel in Europe

 

7. Tempat Anu Paling Murah Di Éropa: Normandia, Perancis

Golden shores, legenda Joan of Arc of Ruen, Pulo Mont St.. Biara Michel, ngan ukur sababaraha permata di Normandia. Daérah anu saé ieu mangrupikeun perjalanan dua jam ti Paris, tapi henteu sapertos ibukota Perancis, éta mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling murah pikeun ngumbara di Perancis.

Normandia kalolobaan dikenal pikeun pantai badarat ti WWII. Sanajan, éta mangrupikeun tempat gawir di Etretat, tina gawir batu kapur raksasa, keajaiban alam anu narik ati. Kampung Scénic Giverny dimana Claude Monet cicing sareng dicét lili anu kasohor mangrupikeun tempat sanés anu teu kedah ditingali perjalanan ka Normandia.

dicindekkeun, iinditan di Éropa tiasa janten petualangan anu sangat terjangkau. Normandia, Cinque Terre, Wina, Eger, dipaké, Cologne, sareng Cesky Krumlov, anu 7 tujuan murah pikeun ngarambat di Éropa. Tip kami bakal ngajauhkeun anjeun tina nyéépkeun nyalametkeun anjeun dina liburan tunggal sareng mastikeun yén anjeun ngagaduhan perjalanan anu berkesan sareng khusus.

Paris ka Rouen Harga Train

Paris ka Harga Lille Train

Rouen ka Brest Harga Kereta

Harga Rouen ka Le Havre Train

 

Normandy, France beach and sea view

 

di dieu di Simpen A Train, we will be happy to help you plan your vacation to the most affordable places in Europe by train.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "7 Tempat Anu Paling Terjangkau Kanggo Wisata Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/most-affordable-places-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)