(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 30/12/2019)

Kami Listing nu 5 Paling leuweung geulis di Éropa ngan dina waktu keur festive Libur Usum! The quintessential holiday haunt for most travel lovers is pantai. Tapi Éropa boga jalan leuwih ti basisir ngajajah. Gabung kami salaku urang nyandak stomp a sabudeureun sababaraha leuweung paling geulis di Éropa.

Poho ngeunaan pantai rame ku barudak nyaring maranéhanana sarta pestering hawkers. Kadang-kadang nu teu bisa ngéléhkeun karapihan sarta tranquility sahiji leuweung alus. Keur di alam sabenerna mangrupakeun terapi, jadi hayu urang nyandak hiji gambol berdaun sabudeureun sababaraha Éropa paling frondescent finest.

 

1st kami Dina daptar Kalolobaan Leuweung Indah Di Éropa – The Bavarian Leuweung, Jérman

The Bavarian Leuweung taman Nasional nyaeta Jerman munggaran tur taman nasional panggedéna, sarta salah sahiji leuweung paling geulis di Éropa. Naha anjeun bisa nanyakeun? Simkuring pikir banding perenahna di padang acan loba pisan na basajan. Hatur nuhun ka lalaki nu ninggalkeun eta ogé nyalira! taman janji a bentang breathtaking, puncak megah (leuwih kawentar keur Grosser Falkenstein, Lusen, jeung Grosser Rachel), hiking éksténsif sarta biking trails, situ eunteung, sports opportunities, a matak treetop walk, sarta beuki.

Wanting nyandak kulawarga dina hiji petualangan seru sarta unik whilst di taman? The treetop walk (Baumwipfelbad) di Bavarian Leuweung Taman Nasional janji hiji patepungan nutup ku alam jeung petualangan pikeun sakabéh kulawarga. A 1,300 méteran lila panghalang kai walkway bébas miheulaan datang ka dasar munara observasi kubah ngawangun, maturan pintonan hebat leuweung on jalan. Anjeun oge bisa milih pikeun ilubiung dina kagiatan seru en route. Sanajan, nu pangalusna geus disimpen keur panungtungan. ti 44 méteran dek observasi tinggi, anjeun meunang ka salametan panon anjeun dina pintonan uninterrupted leuweung jeung malah salju clad Alps.

Ulm kana Kareta Fussen

Munich ka Kareta Fussen

Stuttgart kana Kareta Fussen

Nuremberg kana Kareta Fussen

The Bavarian Forest, Germany, One Of the Most beautiful forests in Europe

 

Trillemarka Rollagsfjell Leuweung, Norwégia

Wilujeng sumping di padang liar! Trillemarka Rollagsfjell Alam ngawétkeun mangrupa salah sahiji wewengkon leuweung parawan panungtungan di bangsa. Ieu Anjeun indit pikeun nempatkeun pikeun hiking diantara pertumbuhan leuweung heubeul, ski on gunung kacekel, jeung fishing di sabenerna picturesque rivers jeung situ. Aya ogé hiji kaayaanana, 93 dina total, spésiés Beureum Didaptarkeun. Pastikeun Anjeun leumpang ka patung disebut Madonna sarta anak, anu perenahna 100 méter luar taman, pikeun pintonan luar biasa tina lebak jeung saluareun. Bawa kavling lapisan, sakumaha iklim drastis robah sakuliah wewengkon.

 

Belluno Dolomites, Itali

Taman Nasional di Belluno Dolomites manjangan ti lebak Cismon dugi lebak Piave tur diadegkeun dina 1990 mun safeguard Téritori ieu nilai alam pisan, nu geus kahontal catetan sapanjang abad pikeun kaéndahan flora ekslusif sarta kingkilaban na. akibatna, kaputusan dijieun ngajaga na 32000 hektar tina panorama alam stupendous tina olahraga usum pangwangunan.

The area is now a situs warisan budaya nasional patut inestimable dimana, rightly, aturan alam. Keur naon urang cinta ngeunaan taman ieu lokasi kacekel na inaccessible dina wates teh Alps wétan kidul, nu di kali prasejarah nempo formasi glaciers (nu ngiles panungtungan leuwih 10000 sababaraha taun ka pengker!).

Bedana aya antara Tre Cime di Lavaredo jeung Belluno Dolomites, dipikawanoh salaku gunung bulak owing ka Warna rockface nu. plateaux Invigorating na rockfaces vertiginous: ieu teh haunts tina garuda emas, mahluk ampir legendaris kusabab rahmat maranéhna, maranéhna mulya sarta megah soaring ngaliwatan langit jeung kingkilaban spésiés maranéhna.

Simkuring miharep kami masihan anjeun cukup alesan pikeun kunjungan Belluno Dolomites na naha urang pikir éta salah sahiji leuweung paling geulis di Éropa.

Trento kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bologna kana Kareta Lake Garda Peschiera

Venice kana Kareta Lake Garda Peschiera

Most beautiful forests in Europe - Belluno Dolomites, Italy

 

kasus Jewel, Perancis

The spektakuler Parc Nasional des Ecrins mangrupakeun salah sahiji sapuluh taman nasional Perancis jeung kadua panggedena sanggeus Vanoise. The 1000 sq aréa ditangtayungan km straddles nu Hautes Alpes na Isère departemén, manjang antara Bourg d'Oisans, Briancon na Embrun. taman tetep nuhun lolobana unspoiled ka lokasi jauh sarta tangtu, éta dina daptar kami tina Lolobana leuweung geulis di Éropa.

Taman rupa bumi pagunungan jagged diartikeun ku tumbling glaciers jeung walungan nyérélék gancang, nu geus dijieun lebak sempit lungkawing. dina usum panas, hikers, pendaki batu, bikers gunung tur runners walungan flock ka taman ka ngarasakeun tetempoan iklim sarta rahang muterna éndah. dina usum tiis, snowshoeing, pondok mun pondok touring ski jeung mountaineering anu populér. The Resort ski tina Alpe d'Huez sits ngan saluareun wates taman. nu 10 km nepi ka switchbacks ti Bourg d'Oisans.

Marseille kana Kareta Lyon

Paris keur Kareta Lyon

Lyon Airport to Paris Trains

Lyon kana Kareta Avignon

 

 

Kami Tukang Dina daptar Kalolobaan Leuweung Indah Di Éropa – Hiji Leuweung Dina Hiji Stadion Football, Walanda

The Unending Atraksi di Alam mangrupakeun instalasi seni samentara anu transforming Worthersee bal stadion. Hal ieu situated di Klagenfurt, tur ayeuna leuweung sarta hiji instalasi seni!

kira-kira 300 tangkal, sababaraha timbangan nepi ka genep ton unggal bakal taliti transplanted leuwih pitch bal aya. ieu, méré gambaran ngeunaan leuweung Éropa sentral. sakali transplanted, leuweung bakal nyandak dina kahirupan sorangan, ngarobah kelir sakumaha musim kabukti jeung mikat satwa.

Buka buka tina 10 am dugi 10 pm poean (éntri bébas)!

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

A Forest In A Football Stadium, Netherlands

 

Anjeun siap bau bumi seger jeung baseuh lukut? Ngarasakeun sensasi cahya panonpoé shimmering ngaliwatan tangkal na casting flickering bayangan kana taneuh? Lajeng ngaluncat onto Simpen A Train sareng Buku Train tiket anjeun ka sagala salah sahiji leuweung Kalolobaan geulis di Éropa, dina menit!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “puncak 5 Paling Leuweung Indah Di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-forests-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)