Wacan Maca: 7 menit(Paling Keri Dianyari On: 01/01/2021)

Ana akeh landmark sing apik lan apik ing Eropa. Konco saben pojok, ana tugu utawa kebon sing bakal dikunjungi. Salah sawijining pemandangan sing paling apik lan apik banget yaiku banyu mancur sing apik banget, lan kita wis milih tangan 10 banyu mancur sing paling apik ing Eropa.

Musik, boros, Air mancur Eropa luar biasa. Saka Paris nganti Budapest, ing tengah kutha utawa ing sawijining pulau, iki 10 banyu mancur sing apik tenan kudu dikunjungi.

 

1. Trevi Fountain Ing Roma

Air mancur paling gedhe lan paling misuwur ing Roma yaiku banyu mancur Trevi. Pancuran sing apik banget iki bakal tumpah 2,824,800 kaki kubik saben dina. uga, ing jaman Romawi dadi sumber banyu pusat. Mangkono, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa banyu mancur Trevi ing prapatan telung dalan "Tre Vie" ing telung dalan mancur.

Yen sampeyan ora ngerti, banyu mancur Trevi minangka salah sawijining pitu keajaiban ing Eropa. Mulane, ora nggumunake yen banyu mancur sing paling apik ing Eropa nampilake akeh film, kaya ing Preinan Romawi.

Endi Fountain Trevi Ing Roma?

Air mancur Trevi sing apik mung bisa mlaku-mlaku 10 menit saka Spanyol Steps. Sampeyan uga bisa njupuk trem menyang stasiun Barberini.

Rega Sepur Milan menyang Roma

Rega Sepur Florence menyang Roma

Rega Sepur Pisa nganti Roma

Rega Sepur Napoli menyang Roma

 

Trevi Fountain is one of the Most Beautiful Fountains In Rome and Italy

2. Mancur Trocadero

Fitur paling apik ing banyu mancur Trocadero yaiku banyu mancur Warsaw ing tengah. Wangunipun cekungan, karo 12 banyu mancur ing saubengé. Mulane, pemandangan Menara Eiffel lan air mancur pancen epik.

ing kebon sing ayu lan banyu mancur wiwitane dadi bagean saka Pala Trocadero, padha digawe ing 1878 kanthi eksposisi universal. Ngadhepi kali Seine, ing latar mburi Palais du Chaillot lan ing ngarep Menara Eiffel, banyu mancur Trocadero yaiku papan piknik sing sampurna ing Paris, lan Eropah.

Cara Nggawe Trocadero?

Sampeyan bisa tekan Gardens of Trocadero lan banyu mancur kanthi metro, menyang stasiun Trocadero.

Rega Sepur Amsterdam nganti Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Rega Sepur Rotterdam nganti Paris

Rega Sepur Brussels menyang Paris

 

3. Fountain Latona Ing Versailles

ana 55 etuking ing kebon Versailles, nanging sing paling ayu lan luar biasa yaiku banyu mancur Latona. Air mancur La Latona diilhami dening Metamorfosis Ovid, Latona ibu saka Appollo lan Diana, digambarake karo anak-anake ing banyu mancur mulia iki.

Ngadhepi Terusan Agung, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng lan ngujo sesanti King Louis XIV saka ngendi wae ing Versailles. Sajrone musim dhuwur, sampeyan bisa nikmati pertunjukan musik mancur sing ana 3 kaping seminggu.

Cara Golek Latona?

Istana Versailles dununge ing kutha Versailles, mung 45 menit nganggo sepur saka Paris. Sampeyan bisa numpak sepur menyang stasiun Versailles Chateau Rive Gauche. Banjur mung mlaku adoh saka stasiun menyang istana lan kebon.

Rega Sepur La Rochelle nganti Nantes

Toulouse menyang Rega Sepur La Rochelle

Rega Sepur Bordeaux nganti La Rochelle

Rega Sepur Paris nganti La Rochelle

 

The Latona Fountain In Versailles

 

4. Pancuran Efteling

Acara air mancur musik paling apik ing Eropa yaiku pertunjukan air mancur musik ing taman tema Efteling. Sampeyan bakal gumun karo 12 menit cahya lan banyu nuduhake, ing endi kodhok ngowahi banyu dadi pertunjukan balet sing apik.

Sistem air mancur Aqunura dibangun kanggo Efteling 60 pengetan. Nganakke, pertunjukan musikal minangka pungkasane perjalanan kulawarga sing apik banget Taman tema efteling.

Kepiye Cara Menuju Fountain Efteling?

Taman sing apik tenan iki jarake mung sakjam adoh saka Amsterdam, dadi cocog kanggo kulawarga sing nyenengake plancongan-plancongan saka Amsterdam.

Rega Sepur Brussels nganti Amsterdam

Rega Sepur London nganti Amsterdam

Rega Sepur Berlin nganti Amsterdam

Rega Sepur Paris nganti Amsterdam

 

 

5. 1o Fountains Paling Apik ing Eropa: Ff Trafalgar

Duyung lan Tritons minangka patung tengah ing sumbering Trafalgar Square. Nanging, beda karo banyu mancur liyane, ora ana legenda ing mburi pilihan makhluk laut iki. Sumber mancur sing paling apik ing London asline dibangun ing 1841 kanggo nyilikake papan kanggo para demonstran.

Sampeyan bakal nemokake sumbering Trafalgar Square ing ngarep Galeri Nasional ing London. Saliyane, sampeyan kudu ngerti manawa ing London teka kanggo seneng-seneng Natal. dadi, sampeyan bakal duwe alesan liyane sing apik kanggo ngunjungi salah sawijining banyu mancur sing paling apik ing Eropa.

Cara Golek Fountain Trafalgar Ing London?

Sampeyan bisa lelungan menyang stasiun tabung Charing Cross saka sembarang titik ing London.

Rega Sepur Amsterdam nganti London

Rega Sepur Paris nganti London

Rega Sepur Berlin nganti London

Rega Sepur Brussels menyang London

 

Trafalgar Fountain London UK

 

6. Swarovski Fountain Ing Innsbruck

Wilayah Tirol minangka salah sawijining wilayah sing paling apik ing Austria, uga omah kanggo markas Swarovski. Pancuran Swarovski dununge ana ing Swarovski Crystal Worlds, kompleks hiburan lan panganan. Iki pancen dirancang kanggo pabrikan kaca kristal, Swarovski.

Pancuran kasebut bentuke kaya endhas manungsa. Iki minangka salah sawijining air mancur sing paling ora umum ing Eropa, lan mesthi dikunjungi nalika mlaku-mlaku ing Austria.

Cara Nggawe The Swarovski Fountain ing Innsbruck?

sampeyan bisa lelungan kanthi Sepur saka Innsbruck menyang Swarovski kurang saka sak jam.

Rega Sepur Munich menyang Innsbruck

Rega Sepur Salzburg nganti Innsbruck

Oberstdorf nganti Rega Sepur Innsbruck

Rega Sepur Graz menyang Innsbruck

 

Swarovski Fountain In Innsbruck is the one of the Most Unique and Beautiful Fountains in Europe

 

7. Jet Deau Ing Jenewa

Jet banyu, jet banyu ing basa Inggris, minangka air mancur paling dhuwur ing Eropa lan bisa tekan 400 meter. Kaping pisanan, banyu mancur kasebut dibangun kanggo ngontrol tekanan berlebihan saka tanduran hidrolik ing La Coulouvreniere, nanging ora suwe dadi simbol kekuwatan.

Mulane, cukup angel kanggo kangen Jet Deau nalika sampeyan menyang Geneva. Nyatane, sampeyan bisa nemokake dalan menyang Lake Geneva, yen sampeyan mung ngetutake jet banyu.

Rega Sepur Lyon nganti Jenewa

Rega Sepur Zurich nganti Jenewa

Rega Sepur Paris nganti Jenewa

Bern nganti Sepur Harga Geneva

 

Jet Deau In Geneva is The Most Special Fountain In Switzerland

 

8. Air Mancur Stravinsky, Paris

Air mancur Stravinsky ing Center Pompidou minangka pajeg musik kanggo komposer Rusia, Igor Stravinsky. Lambene wernane padhang, badut, lan patung liyane sing nesu nggawe sumber banyu mancur eksentrik iki minangka salah sawijining air mancur sing paling ora umum ing Eropa. Desain kasebut digawe dening pematung Jean Tinguely lan pelukis Niki de Saint Phalle. Kaloro seniman duwe gaya sing beda banget: industri Dadais ing tangan siji, lan padhang ing tangan liyane. dadi, bebarengan, karyane ngrayakake musik klasik modern paling apik ing abad kaping-20.

Ora diraguhi, banyu mancur Stravinsky bakal narik kawigaten nalika sampeyan ngujo kanthi cedhak. Sejatine kaya nyekseni kinerja sirkus ing ngarsane pusat Pompidou sing misuwur ing saindenging jagad.

Kepiye Cara Nggawe Air Mancur Stravinsky?

Fontaine Stravinsky ana ing ngarsane pusat Pompidou. Sampeyan bisa njupuk Metro menyang stasiun Hotel de Ville.

Rega Sepur Paris nganti Marseilles

Marseille nganti Regi Sepur Paris

Marseille nganti Rego Sepur Clermont Ferrand

 

9. Fountain Musical Island Margaret Ing Budapest

Fountain paling gedhe ing Hongaria nampilake pertunjukan musik lan laser sing apik saben jam. Mei nganti Oktober, minangka wektu paling pas kanggo ngunjungi Pulo Margaret ing Budapest. Sampeyan bisa seneng piknik nalika nonton pertunjukan banyu lan lampu sing luar biasa.

Fitur liyane sing nggawe sumbering Krizikova dadi salah sawijine 10 air mancur sing paling apik ing Eropa, yaiku ana rencana pertunjukan musik kanggo bocah lan wong diwasa.

Kepiye Cara Nggawe Fountain Pulo Margaret?

Sampeyan bisa tekan banyu mancur Pulo Margaret saka pusat kutha Budapest kanthi trem.

Wina menyang Budapest Rega Sepur

Rega Sepur Prague menyang Budapest

Rega Sepur Munich nganti Budapest

Rega Sepur Graz nganti Budapest

 

The Margaret Island Musical Fountain In Budapest is Most Beautiful Fountains and Musical in Europe

 

10. Air Mancur Krizik Ing Prague

Pancuran sing nari, Air mancur Krizik, dununge cedhak pusat pameran Prague. Wiwit saka 8 pm nganti tengah wengi, sampeyan bakal bisa nikmati lampu sing paling apik lan musik sing paling apik. ana 4 ditampilake nalika saben beda banget karo musik lan lampu liyane.

Mancur musik Krizik dibangun ing 1891 kanggo pusat pameran. Wiwit saiki, dheweke wis nglipur masarakat. Sore kanthi acara bakal dadi pungkasan sing apik banget ing Prague.

Kepiye Cara Nggawe Krizik?

Sampeyan bisa kanthi gampang tekan banyu mancur Krizik kanthi trem menyang stasiun Vystaviste.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

Krizik Fountain In Prague

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan golek karcis sepur paling murah menyang banyu mancur sing apik ing Eropa.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Mancur Paling Apik ing Eropa”Menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-fountains-europe%2F Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)