Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 13/11/2020)

Éropa pang geulisna di cinyusu. Bukit sareng jalan mekar dina warna anu endah, ngarobih unggal juru janten lukisan live anu saé. Ti kebon Perancis dugi ka kebon Inggris liar sareng kebon villa Italia, aya seueur kebon di Éropa tibatan di bagian sanés dunya. Upami anjeun ngarencanakeun cinyusu atanapi pakansi usum panas di Éropa maka anjeun ngan saukur kedah didatangan salah sahiji ieu 10 kebon paling éndah di Éropa.

 

1. Versailles, Perancis

Cai mancur, lemahna méwah héjo, ngadamel kebon Versailles luhur urang 10 kebon paling éndah di Éropa.

800 héktar lahan mangrupikeun kebon Versailles. Jalan-jalan ngagulung, 35 km saluran cai sareng arca, ngingetkeun wisatawan ti sakumna dunya. Teu diragukeun, Versailles mangrupakeun hébat dinten-perjalanan ti Paris, sareng sakali anjeun sumping anjeun bakal ditiup ku kaindahanana.

Kumaha Candak Ka Kebon Versailles?

Kebon tempatna di kota Versailles, sakitar sajam nganggo karéta ti Paris.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

Versailles, France Most Old and Beautiful Gardens in Europe

 

2. Keukenhof, Walanda

Langkung ti 7 jutaan tulip Belanda ngabagéakeun para pengunjung unggal usum semi di Taman Keukenhof anu éndah. Taman kembang pangageungna di dunya muka panto panto na di bulan April sareng Mei. Anu tulip’ karembangan mangrupikeun salah sahiji kajadian anu paling ageung di Walanda.

Dimana Kebon Keukenhof?

Kebonna aya di Lisse, dina manah Bollenstreek. Ngan satengah jam ku karéta ti Amsterdam.

Harga Karéta Brussel ka Amsterdam

Harga Karéta London ka Amsterdam

Harga Karéta Berlin ka Amsterdam

Paris ka Amsterdam Harga Train

 

Keukenhof Gardens, The Netherlands

 

3. Villa D'este Gardens, Roma Itali

Conto anu matak di Renaissance di Italia, Kebon Ville d'Este di Tivoli anu narik ati. Taman anu saé ieu mangrupikeun salah sahiji Situs warisan dunya UNESCO di Éropa.

Buka sapanjang taun, kebon tina 1000 cai mancur ngan 30 km ti Roma. Salah sahiji fitur anu matak anjeun bakal perhatoskeun nyaéta desain kebon teras, sareng cai mancur cai sareng musik hidrolik.

Kumaha Ngahontal Taman Villa D'este Di Tivoli?

Tivoli gampang didatangan ku karéta ti Roma teras beus antar-jemput ti stasiun karéta.

Harga Karéta Milan ka Roma

Harga Karéta Florence ka Roma

Pisa ka Roma Harga Train

Naples ka Roma Harga Train

 

Villa D’este, Rome Italy Most Beautiful Gardens in Europe

 

4. Isola Bella Garden, Itali

Kebon Isola Bella aya di tengah Dano Maggiore. Kapuloan Borromean di Itali Kalér, mangrupikeun conto anu saé tina istana gaya Baroque sareng kebon Italia.

Hatur nuhun kana iklim anu hampang di Teluk Borromean, anjeun bakal mendakan seueur kembang langka sareng aheng di kebon Isola Bella. Salaku tambahan, balong, fountains, komo merak bodas bakal ngalengkepan setting anu endah pikeun gambar perjalanan anjeun.

Kumaha Ngahontal Kebon Isola Bella Ti Milan?

Kebon Isola Bella nyaéta a dinten-perjalanan éndah ti Milan. Anjeun tiasa ngarambat ti pusat kota Milan dina sajam nganggo karéta sareng kapal numpak ti Stresa.

Harga Karéta Florence ka Milan

Harga Karéta Florence ka Venice

Harga Karéta Milan ka Florence

Venice ka Milan Harga Train

 

Isola Bella, Italy

 

5. Bukit Petrin, Iraha

Petrin Hill mangrupikeun mundur anu saé ti balaréa wisatawan. Héjo hégar, tangkal, sareng jalur anu berkelok-kelok nyandak anjeun kana pandangan anu ngajentulkeun jambatan sareng kastil Prague. Pikeun pandangan kota anu teu tiasa hilap, anjeun kedah angkat ka menara Petrin Hill anu aya di jalur di kebon.

Kebon Petrin Hill mangrupikeun kebon anu paling indah di Éropa. Anjeun tiasa sacara gampil nyéépkeun soré santai atanapi énjing-énjing teu puguh resep ningali pandanganana.

Kumaha Cara Candak ka Taman Petrin Hill?

Lokasina di puseur Prague, anjeun tiasa jalan atanapi nganggo metro ka kebon ti juru mana waé di kota.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

Petrin Hill, Prague

 

6. Kebon Marqueyssac, Perancis

Kebon anu paling unik di Éropa pastina kebon anu nunda di Marqueyssac di Perancis. Ngagantungkeun di lembah Dordogne nyaéta hasil karya anu sanés nyaéta Andre le Notre, Nu Ngarencana kebon Versailles.

Kaistiméwaan kebon aya dina seni topiary tina 150,000 boxwoods dipangkas leungeun perenahna dina jaringan jalur sapertos labirin. The gardens surround 17th-century chateaux and overlook the Dordogne valley. Pikeun kunjungan anu sakti, rencanana perjalanan anjeun dina Kemis sonten, nalika kebon hurung ku lampu lilin.

Kumaha Cara Candak ka Kebon Marqueyssac?

Kebon tempatna diantara wewengkon anggur di Perancis. Kebon Marqueyssac nyaéta a 2 jam ' karéta numpak ti Bordeaux.

Harga Karéta La Rochelle ka Nantes

Toulouse ka La Rochelle Harga Train

Harga Karéta Bordeaux ka La Rochelle

Paris ka La Rochelle Harga Train

 

Marqueyssac Gardens, France a Unique Beautiful Gardens in Europe

 

7. Istana Ludwigsburg, Jérman

Katelah Bluhenden Barock dina basa Jerman, hartosna Baroque dina kekembangan, Taman Istana Ludwigsburg megah. Sarupa jeung kebon Versailles ngahias lahan istana, kebon Jérman ieu mekar unggal musim semi dina kembang ros, pepelakan héjo, and even a Japanese inspired garden with Bonsai trees.

Kebon Baroque simétri dirancang dina gaya Perancis pikeun ngalengkepan istana.

Kumaha Cara Candak ka Taman Istana Ludwigsburg?

Kebon ieu aya di luar Stuttgart, sareng éta nyaéta 30 menit menit ku angkot.

Harga Karéta Offenburg ka Freiburg

Stuttgart ka Harga Karéta Freiburg

Leipzig ka Freiburg Harga Train

Harga Train Nuremberg ka Freiburg

 

Ludwigsburg Palace, Germany Most Fruitful and Beautiful Gardens In Europe

 

8. Taman Pulo Mainau, Jérman

Kaéndahan di pulau kembang Mainau nyaéta sok aya hal anu mekar. Taman anu endah ieu aya di Danau Constance. Iklim semi-tropis cocog pikeun kembang tropis sareng kebon mawar Inggris.

Kebon didamel di 19th abad ku pangeran Nikolaus von Esterhazy. Dinten ieu 45 Taman héktar ngabagéakeun jutaan anu datang sapanjang taun pikeun acara anggrek anu muka usum semi.

Kumaha Cara Ka Taman Mainau?

Anjeun tiasa ngarambat ku beus ti stasiun karéta Konstanz, feri mobil ti kampung-kampung sakurilingna, atanapi ku mobil.

Munich ka Salzburg Harga karéta

Wina ka Salzburg Harga Karéta

Harga Karéta Graz ka Salzburg

Harga Karéta Linz ka Salzburg

 

Mainau Island Gardens, Germany

 

9. Taman Sigurta Verona, Itali

Taman Taman Sigurta nyaéta surga Italia. Taman spektakuler ieu mimiti didamel salaku kebon alit anu ngurilingan villa patani. With time it expanded to the vast garden it is today. Giardino Sigurta garden is a sanctuary to 1,500 tangkal, sareng sajuta kembang tina 300 tipena béda anu mekar unggal usum semi. Dina usum panas di 18 situ kebon sareng kolam janten tempat perlindungan pikeun warga satempat sareng wisatawan ti sakumna dunya.

Kumaha Cara Parco Giardino Sigurta?

Kebon Giardino Sigurta nyaéta 8 km kiduleun Danau Garda na 25 km ti Mantua. Anjeun tiasa ngarambat ku karéta ti Verona, terus naek beus ka Valeggio Sul Mincio.

Harga Karéta Rimini ka Verona

Roma dugi ka Verona Harga

Harga Florence dugi ka Verona

Venice ka Verona Harga Train

 

 

10. Kebon Hallerbos Brussel, Bélgia

Sataun sakali, Leuweung Hallerbos di Halle, mekar jadi kebon ibarat dongeng. Hatur nuhun ka bluebells anu saé, ti akhir April nepi ka pertengahan Mei Mei lahan hejo robah janten karajaan biru.

Sumawona, Taman Hallerbos mangrupikeun tempat kijang sareng kelenci. Ngan dina sajam naék karéta ti ibukota, anjeun tiasa ngalengkah kana jalur anu ngagulung éndah leuweung biru. janten, upami anjeun ngarencanakeun ngadatangan Bélgia di musim semi, émut mampir ka salah sahiji anu geulis leuweung di Éropa sareng nyandak jalan-jalan leumpang ngalangkungan jalur konéng.

Luksemburg ka Brussel Harga Train

Antwerp ka Brussel Harga Train

Harga Karéta Amsterdam ka Brussel

Harga Karéta Paris ka Brussel

 

Hallerbos Gardens Brussels, Belgium

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anjeun ka 10 kebon paling éndah di Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "10 Kebon Anu Paling Éndah Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-gardens-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)