(Paling Keri Dianyari On: 18/10/2019)

Ana ora akeh Mode saka transportasi luwih saka Sepur, nanging layaran kali nerangake cantik cedhak! Iku mewah lan leisurely cara kanggo nemokake ditresnani Eropah, ningali kutha, wilayah, lan negara saka perspektif anyar. Sampeyan bisa disinau tujuan nyenengake sing bisa digunakake bakal ora kejawab saka itinerary liburan. Ora wonder supaya akeh wong milih apik rute kanggo ndeleng 5 Paling Kali Beautiful Ing Eropah Kanggo Langkawi!

 

1 saka 5 Paling Kali Beautiful Ing Eropah: Danube

Length: 1,783 mil / 2,870km

route: Jerman – Black Forest menyang Segara Ireng

Njupuk cruise kali Danube yen seneng Sajarah, pangan kepileh, lan pengalaman iso lali. Lelungan liwat kutha modern Amsterdam ing Eropah kulon ing pinggir Kali Danube sing alon Medhak menyang Eropah Wétan maringaken landmark sajarah, kayata Salzburg (kutha music), utawa mlumpat mati kanggo ngunjungi kiamat bar in trendi Budapest. koleksi iki Cruises kali Eropah bakal Sapuan sing adoh menyang papan dreamlike kapenuhan pengalaman anyar, pandelengan, swara, smells and gastronomic encounters.

Munich kanggo Trains Salzburg

Salzburg kanggo Trains Passau

Wina kanggo Trains Salzburg

Salzburg kanggo Trains Vienna

Danube river at night

2 saka 5 Paling Kali Beautiful Ing Eropah: Rhone

Length: 505 mil / 813km

route: The Swiss Alps menyang Segara Tengah

Rhone River kuwi sawijining kali sajarah saka Swiss lan France lan salah siji saka saluran air paling pinunjul saka Eropah. Iku ora wonder iku ing daftar The 5 Most Beautiful rivers in Europe to explore.

Punika mung kali mili langsung menyang segara Mediterania lan wis dijupuk ing sak tenane Alpine. Iki ndadekake cukup beda saka pepadhamu lor, ing rhine, godhong kang kabeh ciri Alpine konco nalika godhong Swiss. Sing mesthi wae apik lan asring alam bébas saka Rhone, karakteristik banyu mili ing, lan cara iku wis digunakake dening manungsa wis kabeh shaped dening pengaruh saka gunung, hak mudhun kanggo tutuk kali, ngendi endapan menehi Rhone ing Glacier Alpine sing digawa menyang Waters rodok anget ing Mediterania.

Zurich kanggo Trains Chur

Geneva to Trains Chur

Milan kanggo Trains Tirano

Bergamo kanggo Trains Tirano

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 saka 5 Paling Kali Beautiful Ing Eropah: main

Length: 326 mil / 525km

route: Kulmbach kanggo Mainz, Jerman

The Main Kali 327 mil dawa lan iku kali paling dawa kang dumunung tanggung in Jerman. Mili saka wétan mangulon, Main nggabung Kali Rhine ing Mainz, Jerman. The Main River wiwit ing wilayah Upper Franconia Jerman; Nanging, kali iki mung dianggep dilayari antarane Bamberg lan Mainz.

ing 1992 ing Main-Danube Canal dibukak, kang ngubungaké kali Main lan Danube Kali. Terusan iki wiwit ing Bamberg lan meets Kali Danube ing Kelheim, Jerman. Iki saiki dianggep dadi jalur banyu utama sing ngidini loro kapal penumpang lan prau komersial cilik kanggo lelungan antara Segara Lor ing sisih kulon, lan Segara Ireng ing sisih wétan.

Cologne to Trains Mainz

Frankfurt kanggo Trains Mainz

Berlin kanggo Trains Mainz

Brussels kanggo Trains Mainz

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 saka 5 Paling Kali Beautiful Ing Eropah: kang
Length: 485 mil / 780km

route: Northwest saka Dijon, Prancis menyang Inggris Channel Le Havre

Akeh saka kutha duwe fitur sing ngenali wong, nemtokake orane, lan tumindak minangka pulsa sing lumaku liwat ing kutha jantung. Seine River in Paris apa Kali Thames iku kanggo London, Danube menyang Budapest. Iku Epicenter, turis area migran kanggo, ngendi padha mirsani wisata misuwur and capture the memories.

A Seine Cruise Punika Kudu!

We mikir sing secara harfiah bisa milih mung bab salah siji saka Cruises Seine ana lan sampeyan ora bakal kuciwa! Sampeyan bakal bisa ndeleng paling saka Paris, kutha katresnan. Sampéyan punika sudhut kiro-kiro. Yen sampeyan wis wektu winates, Cruises kasedhiya kanggo pas menyang wektu cendhak ana. Kanggo getar bali luwih glethakaken, seneng layaran Seine nedha bengi, ndeleng marang Menara Eiffel lan Museum Louvre, sing numpak dening. Utawa sampeyan bisa gabungke wisata iki lan lelayaran kanggo kumpulan eksklusif, menek menyang lantai liyane, ngujo views, banjur njupuk boat trip, nglaras nedha bengi lan kaca saka anggur. Sampeyan bisa malah njupuk ing gambar Moulin Rouge yen dadi apik? Kanggo ndeleng nyata Paris, layaran Seine iku kudu.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

 

The Pick Last Kanggo Kali Eropah – saluran air Dutch

Length: 528 mil / 850km

route: Walanda kanggo Segara Lor

Kali cilik, kanal lan seganten dharat saka Walanda arupi saluran air Dutch, lan njelajah punika cara sayah kanggo njelajah Eropah lan dheweke striking negara kurang. Excursions sak kutha Amsterdam lan Rotterdam asring katon ing itineraries, nanging murup saka cruise kali Walanda saluran air punika seri 19 kincir angin asli sing baris ing bank-bank kanal ing wilayah Kinderdijk. Get your cameras ready.

Merata apik layar babagan ing Keukenhof, Taman kembang paling gedhé. karpet Dazzling werna sing digawe dening pitu yuta tulips, daffodils lan blooms liyane - ing sing banget paling sak April Mei. Katon metu kanggo Cruises cendhek ing wektu taun khusus ngarahke ing kothak bohlam Dutch.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Dutch Waterways and windmill

 

Kabeh dhuwur pesawat! Book sing tiket Sepur kanggo trip River karo Simpen A Train dina iki lan njaluk njelajah!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Paling Kali Beautiful Ing Eropah Kanggo Langkawi” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-rivers-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)