Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/12/2019)

Aya henteu loba modus angkutan leuwih hade tinimbang karéta nu, tapi hiji pesiar walungan asalna geulis nutup! Ieu mangrupakeun mewah tur leisurely Cara pikeun manggihan nikmat Éropa, ningali kota, wewengkon, jeung nagara ti sudut pandang nu anyar. Anjeun tiasa neuleuman maksud intriguing anu bisa disebutkeun jadi lasut ti rancana perjalanan libur. Teu heran loba jalma milih endah jalur mun ningali 5 Paling Walungan Indah Di Éropa ngajajah!

 

1 tina 5 Paling Walungan Indah Di Éropa: Délta

panjang: 1,783 mil / 2,870km

rute: Jérman – Hideung Leuweung ka Laut Hideung

Nyokot pesiar walungan Délta lamun mikaresep sajarah, dahareun exquisite, jeung pangalaman unforgettable. Ngarambat ngaliwatan kota modérn Amsterdam dina Éropa kulon dina Délta nu lalaunan descends kana Éropa Wétan lulus ciri bersejarah, kayaning Salzburg (Kota musik), atawa luncat kaluar nganjang uing bar di trendi Budapest. kempelan ieu cruises walungan Éropa baris nyapu nu jauh kana spasi dreamlike ngeusi pangalaman anyar, wisata, sora, smells and gastronomic encounters.

Munich ka Kareta Salzburg

Salzburg kana Kareta Passau

Wina ka Kareta Salzburg

Salzburg kana Kareta Wina

Danube river at night

2 tina 5 Paling Walungan Indah Di Éropa: Rhône

panjang: 505 mil / 813km

rute: Swiss Alps ka Laut Tengah

Rhône Walungan mangrupakeun walungan bersejarah ngeunaan Swiss jeung Perancis sarta salah sahiji waterways paling signifikan tina Eropa. Eta geus teu heran ieu dina daptar kami The 5 Most Beautiful rivers in Europe to explore.

Hal ieu hiji-hijina walungan utama ngalir langsung ka Laut Tengah sarta geus dicokot dina ieu tuntas alpine. Hal ieu ngajadikeun eta rada béda ti tatangga kalér na, Rhine, nu daun sakabéh ciri alpine na balik lamun eta daun Swiss. Tangtu endah tur mindeng liar di Rhône, karakteristik nu caina ngalir di eta, jeung cara geus dipaké ku manusa geus kabeh geus ngawangun ku pangaruh tina gunung, katuhu ka handap kana sungut walungan, dimana sédimén nyirian Rhône dina glacier alpine téh dibawa kana cai warmer anu Tengah.

Zurich ka Kareta Chur

Jenéwa kana Kareta Chur

Milan ka Kareta Tirano

Bergamo kana Kareta Tirano

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 tina 5 Paling Walungan Indah Di Éropa: utama

panjang: 326 mil / 525km

rute: Kulmbach mun Mainz, Jérman

Utama Walungan nyaeta 327 mil panjang sarta mangrupa walungan pangpanjangna lokasina sagemblengna di Jérman. Ngalir ti kulon ka wétan, nu utama ngagabung Walungan Rhine di Mainz, Jérman. Utama Walungan dimimitian di wewengkon Upper Franconia Jérman; kumaha oge, walungan ieu ukur dianggap navigable antara Bamberg jeung Mainz.

Di 1992 éta Main-Délta Terusan dibuka, nu ngahubungkeun Main na Délta Walungan. terusan dimimitian dina Bamberg na meets Walungan Donau di Kelheim, Jérman. Ieu kiwari dianggap waterway utama anu ngamungkinkeun duanana kapal panumpang na kapal komérsial leutik keur indit antara Laut Kalér di kulon jeung Laut Hideung wétan.

Cologne kana Kareta Mainz

Frankfurt kana Kareta Mainz

Berlin kana Kareta Mainz

Brussel kana Kareta Mainz

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 ti 5 Paling Walungan Indah Di Éropa: na
panjang: 485 mil / 780km

rute: Kalér-kuloneun Dijon, Perancis jeung Inggris Channel mun Le Havre

Loba dayeuh boga fitur nu nangtukeun aranjeunna, ngahartikeun ayana maranéhna, sarta tindakan minangka pulsa nu ngalir ngaliwatan kota haté. The Seine Walungan di Paris nyaéta naon Walungan Thames nyaeta ka London, Délta ka Budapest. Éta episentrum nu, para wisatawan aréa migran ka, dimana aranjeunna niténan atraksi kawentar and capture the memories.

A Seine Cruise téh kudu!

Simkuring pikir Anjeun sacara harfiah bisa milih ngan ngeunaan widang naon waé salah sahiji cruises Seine ditawarkeun jeung anjeun moal janten kuciwa! Anjeun bakal tiasa ningali best of Paris, Kota cinta. pilihan anjeun lega ranging. Lamun geus waktos dugi, cruises nu sadia pikeun nyocogkeun ka waktu anu singget anjeun aya. Pikeun Vibe deui beuki diteundeun, ngarasakeun pesiar Seine dinner, gaze kana Tower Eiffel jeung musium Louvre, anjeun balayar ku. Atawa anjeun bisa ngagabungkeun atraksi ieu sarta pesiar pikeun ceurik ekslusif, naek ka lantai kadua, admire pamadegan, teras salajengna nyandak hiji kapal lalampahan, ngarasakeun dinner sarta sagelas anggur. Anjeun malah tiasa nyandak dina acara Moulin rouge lamun kitu fancy? Pikeun nempo nyata Paris, a pesiar Seine nyaeta kudu.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

 

The Pick Tukang Pikeun Walungan Éropa – Waterways Walanda

panjang: 528 mil / 850km

rute: Walanda ka Laut Kalér

Walungan leutik, kanal na sagara darat Walanda sangkan nepi ka Waterways Walanda, sarta cruising dieu mangrupakeun jalan reureuh ngajajah Éropah jeung dirina ngahalangan nagara low. Excursions sabudeureun kota di Amsterdam jeung Rotterdam sering muncul dina itineraries, tapi sorot tina hiji pesiar walungan Walanda Waterways teh runtuyan 19 windmills otentik yén baris tepi kanal di wewengkon Kinderdijk. Get your cameras ready.

Sarua éndah nu mintonkeun floral di Keukenhof, taman kembang pangbadagna. Carpets Dazzling tina kelir anu dijieun ku tujuh juta tulip, daffodils jeung mekar lianna - dina maranéhanana megah pangalusna salila April jeung Méi. Tingali kaluar pikeun cruises pondok ulubiung taun husus fokus dina widang bohlam Walanda.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Dutch Waterways and windmill

 

kabéh numpak! Buku nu tikét karéta keur lalampahan Walungan anjeun kalawan Simpen A Train dinten na neangan cruising!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Paling Walungan Indah Di Éropa ngajajah” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)