(Paling Keri Dianyari On: 10/01/2020)

Eropah iku kebak sawetara saka Streets Paling Ayu. Saka paling elegan lan warni menyang mboten umum. Sawetara Paling Streets Beautiful Ing Eropah sing wis ditemokaké lan uga diadegaké ing trek wisata nanging wong sing nyata mutiara didhelikake sing mung sing ing ngerti bakal bisa kanggo Pramuka metu. Kita wis sijine bebarengan dhaftar ndhuwur kita!

 

1. Paling Beautiful Street Ing Eropah: Cremieux werna, Paris, France

Ana sing bab omah multicolored lan kuna ingkang, lurung-lurung cobbled saka Cremieux werna sing gawe panggolekan kamera mudhun mokal! werna Parisian nggantheng iki diantrekake karo pinks, sayuran ijo, kuning lan biru, werna kanggo cocog rasukan tiyang istri sembarang kanggo sing moto foto wajib. Apa iku kanggo gram ing, lanang!

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Rue Cremieux, Paris, France on Most Beautiful Streets In Europe

 

2. via Toledo, Naples, Italia

Via Toledo iku sawijining werna kuna lan siji saka thoroughfare shopping penting ing kutha Napoli, Italia. iki 1.2 kilometer saka werna iku salah siji saka paling Streets Beautiful Ing Eropah. Diwiwiti ing Piazza Dante lan ends ing Piazza Trieste e Trento, near Piazza del Plebiscito.

Konstruksi werna iki diurutaké viceroy Napoli, Pedro Alvarez de Toledo, ing 1536. Via Toledo dadi misuwur minangka akibat saka laku Grand Tour ing abad kaping-18 lan ka-19 lan thanks kanggo songs Neapolitan, ing kang iki kerep kasebut.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Venice kanggo Naples Trains

Pisa to Naples Trains

Via Toledo, Naples, Italy

 

3. Paling Beautiful Street Ing Eropah: Kynance Mews, London, Inggris

Ivy dijamin omahé lan tangga rahasia. Kynance Mews ing Kensington punika dening adoh Streets Paling Ayu Ing Eropah. ing Autumn, werna glows karo godhong ijo lan putih, lan nalika spring arrives, omahé nguripake menyang alas kain. wilayah iki London apa bloggers idea saka swarga!

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

Kynance Mews, London, England on Most Beautiful Streets In Europe

 

4. Calleja de Las Flores, Cordoba, bongso Spanyol

The Calleja de las Flores iku salah siji sing paling lurung-lurung wisata populer saka kutha Cordoba ing Andalusia, bongso Spanyol. Iku uga apa iku ing daftar Paling Beautiful Streets Ing Eropah. Dipanggonke minangka persimpangan saka werna Velazquez Bosco, iku werna panah sing ends ing alun a.

Ing tembok putih sing diantrekake karo kaetung, kembang panci deso kapenuhan geranium lan carnations, menehi pop kamulyane saka werna kanggo bagean saestu khusus saka kutha. Bebarengan karo sawijining panah, lantai cobbled, archways watu lan mesthi riasan wall ayu, Katedral Mezquita ing tampilan saka antarane tembok nggawe kanggo Kajaba sampurna menyang foto wis sampurna.

Calleja de Las Flores, Cordoba, Spain

 

5. Paling Beautiful Street Ing Eropah: Chalcot Square, London, Inggris

Tucked adoh ing kothak sethitik near Primrose Hill, sampeyan bakal nemokake salah siji saka Paling Beautiful Streets Ing Eropah uga ing paling Instagrammable! Picture baris saka townhouses pastel cantik sing ngadeg dhuwur, curving sak cilik, park ijo sing Chalcot Square. Punika watu uncalan adoh saka Bupati Park lan Camden Market misuwur.

 

 

6. Rozenhoedkaai, digunakake, Belgium

Yen sampeyan wis mirsani film, Ing Attractions karo Colin Farrell. Banjur sampeyan bakal ngerti persis apa kita ngomong bab. Iki mbokmenawa salah siji panggonan paling idyllic kanggo sing kertu pos wayahe! Rozenhoedkaai uga kurang werna tinimbang panggonan liyane ing dhaftar iki, Nanging, kita panginten iku isih pantes sebutno khusus. Apa waé sing wektu taun, Rozenhoedkaai glows kanggo sawijining pengunjung. Ana sing dadi memikat bab arsitektur dongeng lan kukus wit sing meh dips menyang banyu kanal.

Brussels kanggo Trains Attractions

Antwerp kanggo Trains Attractions

Halle loro Trains Attractions

Ghent kanggo Trains Attractions

Rozenhoedkaai, Bruges, Belgium

 

7. Paling Beautiful Street Ing Eropah: Victoria Street, Edinburgh, Skotlandia

Seneng Camp Saw mudhun Edinburgh cobbled Victoria Street kapenuhan fun, kopi unik, lan eateries. Victoria Street Piece ngalangi saka sajarah citys karo tembok watu lan umur Pesona lawas narik kawigaten pengunjung saka kabeh liwat. Priksa manawa lumaku mudhun menyang Grassmarket kang asalé ing abad kaping-14 lan sadean kabeh limo pametumu lokal lan bit kanggo Pick munggah.

Victoria Street, Edinburgh, Scotland

 

8. Nyhavn, Copenhagen, Denmark

Nyhavn ticks kothak kanggo kang a sampurna port sisih werna sing bursts karo werna, karo masts boat idyllic, kafe manis lan restoran gaya lining loro-lorone. pamer kutha iki Copenhagens atmosfer quirky lan hipster getar uga werna paling picturesque ing kutha. No trip to Copenhagen is complete without a stroll and a photo here though.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

 

9. Paling Beautiful Street Ing Eropah: Burano, Venice, Italia

A mate (utawa prau kulo) mudhun werna ayu ing Venice iku kaya njupuk demo saka Pelangi. Burano is kupeng Venesia Lagoon, nanging yen sampeyan tau cukup Bejo ngunjungi sampeyan bakal sautan kamera (Cellphone) langsung. Ing omahé karo kanal ayu mlaku terus liwat iku wis dadi memikat. Iku jinis Panggonan sing bisa angkat sapa swasana ati ing cepet.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

Burano, Venice, Italy

 

10. Side Gallery East, Berlin, Jerman

Njupuk stroll mudhun donya misuwur Galeri Timur sisih. A werna karo gallery online mbukak nyata plastered kabeh bebarengan karo sisa-sisa Berlin Wall. Ana kesempatan Insta galore mudhun werna minangka kriya iku luar biasa, nanging uga pangeling chilling sajarah Berlin lan Perang Dingin.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

East Side Gallery, Berlin, Germany

 

Apa sampeyan siap kanggo pindhah lan ngunjungi Streets Paling Ayu Ing Eropah? Priksa manawa sampeyan Book karo Simpen A Train Ora Fees ekstra, ora fuss, mung seneng-seneng!

 

 

Do you want to embed our blog post “10 Most Beautiful Streets In Europe To Explore” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-streets-europe/ – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)