(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/01/2020)

Éropa pinuh tina sababaraha jalan Kalolobaan Indah. Ti paling elegan jeung warni kana ilahar. Sababaraha Kalolobaan jalan Indah Di Éropa anu geus kapanggih jeung ogé ngadegkeun dina lagu wisata tapi batur anu nyata gems disumputkeun nu ngan maranéhanana pada apal bakal tiasa Pramuka kaluar. Kami geus nunda babarengan daptar luhureun kami!

 

1. Paling Éndah Street Di Éropa: Cremieux jalan, Paris, Perancis

Aya hal ngeunaan imah multicolored na quaint, jalan cobbled tina Cremieux jalan anu make putting kaméra Anjeun handap teu mungkin! jalan Parisian anca ieu dijejeran ku pinks, greens, yellows sarta blues, Warna naon mun cocog outfit sagala pikeun anu némbak poto fardhu. Ngalakukeun eta pikeun gram dina, guys!

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Rue Cremieux, Paris, France on Most Beautiful Streets In Europe

 

2. via Toledo, Naples, Itali

Via Toledo mangrupa jalan kuna sarta salah sahiji hiji thoroughfare balanja penting di kota Naples, Itali. ieu 1.2 kilométer jalan mangrupa salah sahiji Kalolobaan jalan Indah Di Éropa. Dimimitian dina Piazza Ohi jeung ends di Piazza Trieste e Trento, deukeut Piazza del Plebiscito.

Pangwangunan jalan ieu maréntahkeun ku viceroy of Naples, Pedro Álvarez de Toledo, di 1536. Via Toledo janten kawentar salaku konsekuensi journeys Grand Wisata di abad ka-18 jeung ka-19 sarta berkat lagu Neapolitan, nu eta ieu remen disebutkeun.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Venice mun Naples Kareta

Pisa pikeun Naples Kareta

Via Toledo, Naples, Italy

 

3. Paling Éndah Street Di Éropa: Kynance Mews, London, Inggris

Ivy katutupan imah sarta staircase rusiah. Kynance Mews di Kensington nyaeta ku tebih jalan Kalolobaan Indah Di Éropa. dina usum gugur, jalan glows kalawan daun anu héjo sarta Burgundy, sarta lamun semi datang, imah ngahurungkeun kana leuweung ungu. aréa ieu London téh sagala blogger gagasan Sawarga!

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

Kynance Mews, London, England on Most Beautiful Streets In Europe

 

4. Calleja de Las Flores, Cordoba, Spanyol

The Calleja de las Flores nyaéta salah sahiji anu pang jalan wisata kasohor kota Cordoba di Andalusia, Spanyol. Eta oge naha éta dina daptar kami tina Kalolobaan Éndah jalan Di Éropa. Diposisikan minangka NANGTANG anu jalan Velazquez Bosco, mangrupakeun jalan sempit éta ends di Plaza a.

Tembok bodas anu dijejeran ku countless, pot kembang rustic ngeusi geranium na carnations, mere hiji pop glorious of Warna mun ieu bagian sabenerna husus ngeunaan kota. Marengan na sempit, floor cobbled, archways batu jeung tangtu decor témbok geulis, nu katedral Mezquita aya dina pintonan ti antara tembok nyieun pikeun tambahan sampurna ka photograph geus sampurna.

Calleja de Las Flores, Cordoba, Spain

 

5. Paling Éndah Street Di Éropa: Chalcot Square, London, Inggris

Tucked jauh dina kuadrat saeutik deukeut Primrose Hill, anjeun bakal manggihan salah sahiji Kalolobaan Éndah jalan Di Éropa ogé nu paling Instagrammable! Gambar sakaligus townhouses pastel geulis nu nangtung luhur, curving sabudeureun leutik, taman héjo anu geus Chalcot Square. Hal ieu batu buang jauh ti Bupati Park na Camden Market nu kawentar.

 

 

6. Rozenhoedkaai, dipaké, Bélgia

Lamun geus diawaskeun film, Dina Bruges kalawan Colin Farrell. Lajeng anjeun bakal nyaho kahayang urang ngobrol ngeunaan. Ieu meureun salah sahiji spot paling idyllic keur nu kartu pos momen! Rozenhoedkaai bisa jadi kirang jalan kawas ti tempat sejen di ieu milis, kumaha oge, pikiran urang dinya kénéh deserved a disebatkeun husus. Naon waktu sataun, Rozenhoedkaai glows pikeun nu datang na. Aya hal kitu enchanting ngeunaan arsitéktur fairytale sarta billowing tangkal nu méh dips kana cai terusan.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

Rozenhoedkaai, Bruges, Belgium

 

7. Paling Éndah Street Di Éropa: Victoria Street, Edinburgh, Skotlandia

Ngarasakeun stroll a handap Edinburgh cobbled Victoria Street ngeusi senang, toko unik, sarta eateries. Victoria Street mangrupa sapotong padet tina sajarah citys kalawan dinding batu sarta umur pesona heubeul attracting datang ti sakuliah. Pastikeun Anjeun leumpang ka handap ka Grassmarket nu asalna di abad ka-14 sarta sells sagala sorts ngahasilkeun lokal jeung bit pikeun nyokot.

Victoria Street, Edinburgh, Scotland

 

8. Nyhavn, kopenhagen, Dénmark

Nyhavn ticks kotak pikeun mahluk gambar sampurna port sisi jalan nu bursts kalawan warna, kalawan masts kapal idyllic, cafe amis sarta réstoran classy pinding dua sisi. boasts kota ieu Copenhagens atmosfir quirky na hipster Vibe ogé jalan paling picturesque di kota. Taya lalampahan ka kopenhagen geus réngsé tanpa stroll tur poto didieu leuwih tiheula.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

 

9. Paling Éndah Street Di Éropa: Burano, Venice, Itali

A walk (atawa numpak kapal) handap jalan ieu geulis di Venice téh kawas nyokot wisata katumbiri. Burano mangrupa pulo Ditengah nu Venetian Laguna, tapi lamun anu kantos cukup untung nganjang anjeun bakal lawan kaméra Anjeun (hapé) geuwat. Imah kalawan terusan geulis ngajalankeun lempeng ngaliwatan eta nyieun kitu enchanting. Ieu téh mangrupa tipe tempat nu bisa ngangkat saha wanda dina instan.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

Burano, Venice, Italy

 

10. Sisi Galeri wétan, Berlin, Jérman

Nyokot stroll turun dunya kawentar East Sisi Galeri. Hiji jalan kalawan galeri hawa kabuka nu sabenerna plastered kabeh bareng jeung sésa-sésa ti Berlin Besar. Aya kasempetan Insta galore handap jalan ieu salaku karya seni nu mangrupa luar biasa, tapi oge panginget chilling tina sajarah Berlin jeung Perang Tiis.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

East Side Gallery, Berlin, Germany

 

Anjeun siap buka na didatangan jalan Kalolobaan Indah Di Éropa? Pastikeun Anjeun buku kalawan Simpen A Train Taya waragad tambahan, euweuh fuss, ngan senang!

 

 

Naha rék Lebetkeun pos blog urang "10 Kalolobaan Éndah jalan Di Éropa ngajajah” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-streets-europe/ – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)