Wacan Maca: 6 menit(Paling Keri Dianyari On: 13/11/2020)

Lembah ijo sing enak, kraton, lan desa sing apik, Eropa duwe akeh panggonan sing nggumunke kanggo ngunjungi. Saben papan bakal nggawe sampeyan rumangsa wis sedulur’ Dongeng grimm, karo 10 sudut pandang sing paling apik ing Eropa minangka papan sing cocog kanggo dongeng.

 

1. Titik Paling Apik ing Prancis: Lembah Dordogne

Pegunungan ijo sing subur, kali Dordogne sing nggumunake, lan 5 desa apik tenan sing nampa ing “desa sing paling apik ing Prancis” award make the Dordogne valley’s one of the beautiful views in Europe. Castelnaud is one of the most charming castles in France, dununge ing daerah desa Perigord ireng. Desa-desa ing lembah Dordogne tetep durung kena ing wektu, lan nalika mlaku-mlaku liwat dalan lan dalan, sampeyan bakal rumangsa yen sampeyan wis kesah bali menyang wektu ksatria lan legenda.

Tampilan sing paling apik ing Prancis yaiku diakses dening Sepur. Sampeyan bisa nglatih lelungan saka Bordeaux kanthi kurang saka 2 jam, utawa saka Paris kurang saka 6 jam. Wilayah sing mempesona iki pancen regane luwih akeh tinimbang lelungan sedina wae.

Rega Sepur Nantes nganti Bordeaux

Rega Sepur Paris nganti Bordeaux

Rega Sepur Lyon nganti Bordeaux

Rega Sepur Marseilles nganti Bordeaux

 

The Dordogne Valley in France is the first Beautiful Viewpoint in Europe on our list

 

2. Vernazza, Jejak Cinque Terre Hiking

Tampilan desa Vernazza sing apik ing Cinque Terre minangka salah sawijining 10 pemandangan sing paling apik ing Eropa. Desa warna iki kalebu 5 desa sing nggumunake, kalebu wilayah apik ing Cinque Terre. Omah-omah sing apik ing latar mburi Segara Mediterania sing murni biru, nggawe tampilan kaya lukisan, utamane nggumunke nalika surup.

Sampeyan bisa ngujo pemandangan sing apik banget saka Cinque Terre hiking trail sudut pandang sing nyambung kabeh 5 desa. Nalika mlaku munggah dalan, sampeyan bakal weruh pakebonan anggur, prau mancing, lan Cinque Terre kanthi kamulyan. Paling apik kanggo bukak Cinque Terre ing musim semi lan musim gugur, wiwit musim panas, cuaca meh lembab nalika mlaku-mlaku, lan ing mangsa jejak bisa diblokir.

Harga Kereta Api Corniglia nganti Vernazza

Rega Sepur Florence menyang Vernazza

Rega Sepur Bologna nganti Vernazza

Rega Sepur Riomaggiore nganti Vernazza

 

Vernazza, Cinque Terre Hiking Trail Morning Viewpoint

 

3. Pandhangan Paling Apik ing Swiss: Rochers De Naye

Views Swiss wis inspirasi akeh film lan seniman, lan nalika sampeyan tekan wilayah Rochers De Naye lan Vaud, sampeyan bakal ngerti sebabe. Nalika umume para turis munggah pucuk gunung Malatraix, sejatine ana tampilan sing luwih apik saka Rocher-De-Naye.

Sawise munggah ing kana, sampeyan bakal ndeleng Lake Geneva lan pucuk salju Pegunungan Alpen Swiss ing latar mburi. Pandangan sing apik ing Rocher-De-Naye iki cocog kanggo surup utawa piknik yen sampeyan kepengin hiking ing wayah esuk.

Bandara Lyon nganti rega Sepur Jenewa

Rega Sepur Zurich nganti Jenewa

Rega Sepur Paris nganti Jenewa

Rega Sepur Lucerne nganti Jenewa

 

Switzerland's Rochers De Naye is Most Beautiful Viewpoints in Europe and a very high one

 

4. Wilayah Mullerthal

Mullerthal Region has the loveliest views in Luxembourg. Rocky formations, air terjun, lan jalur ijo sing bisa dipilih, iku swarga hiking. Mullerthal asring diarani Little Switzerland, amarga malang sing apik tenan.

Sudut pandang sing paling apik ing Luxembourg yaiku River Sure ing taman alam Upper-Sure. Sampeyan bisa ngrasakake papan sing apik banget kanthi hiking Route Trail Mullerthal 1. Jalur hiking iki kalebu padang rumput sing ijo, Bèntèng Tudor, nggawe salah siji saka 10 sudut pandang sing paling apik ing Eropa.

Rega Sepur Antwerp menyang Luksemburg

Rega Sepur Brussels menyang Luksemburg

Rega Sepur Metz nganti Luksemburg

Rega Sepur Paris nganti Luksemburg

 

Mullerthal Region In Luxembourg is one of the Most Beutiful viewpoints in Europe

 

5. Pandhangan Paling Apik ing Republik Ceko: Tuscany Moravian

Ladang gulung ijo kaya sutra, wilayah Moravia ing Republik Ceko narik banget. Ijo ing mangsa panas, blooming, lan warna ing musim semi, warna Tuscany Moravian ganti karo musim taun. dadi, kapan wae sampeyan lelungan menyang Moravia, sampeyan bakal oleh tampilan kembar Tuscany sing beda-beda.

Pandangan sing apik banget ing Eropa yaiku plancongan-plancongan saka Prague. Desa Sardice sing apik, lan Karlin lan Morave, nawakake tampilan paling apik ing lapangan Moravia.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

Moravian Tuscany picturesque Beautiful Viewpoints

 

6. Austria, Alpbach

Peternakan kayu ing latar mburi gunung sing ditutup salju, Desa Alpbach apik banget. Desa Alpbach sing apik banget ana ing salah sawijining wilayah sing paling apik ing Austria: Tyrol. Air terjun sing nggumunake, tilase hiking kanggo para pendaki utawa kulawarga sing duwe pengalaman karo bocah-bocah, ana akeh cara kanggo njelajah lanskap lan alam Austria.

Saliyane, sampeyan bisa nyelup ing tlaga sing paling anget ing Austria, sing uga ditemokake cedhak desa sing apik iki. Pemandangan Alpbach sing paling apik ing Austria mung sithik Sepur kulo adoh saka bandara.

Wina nganti Rego Sepur Landeck Ischgl

Munich nganti Rego Sepur Landeck Ischgl

Harga Sepur Salzburg nganti Landeck Ischgl

Harga Sepur Zurich nganti Landeck Ischgl

 

 

7. Pandhangan Paling Apik ing Jerman: Neuschwansteinkép Castle

Dhaptar sudut pandang sing paling apik ing Eropa ora bakal lengkap tanpa pemandangan kastil. Kastil Neuschwanstein ing Jerman yaiku kedaton sing paling nyengsemake ing Jerman lan nawakake salah sawijining pemandangan paling gaib ing Eropa.

Pandangan sing paling populer ing Kastil Neuschwanstein yaiku saka jembatan Mary. Nanging, dadi rame lan meh ora bisa njupuk gambar saka sudut pandang sing misuwur. Mulane, sampeyan kudu terus munggah ing gunung lan ngliwati sudut pandang Marienbrucke. Tampilan sing paling apik ing Jerman yaiku dalan sing zig-zag, saka platform pager.

Rega Sepur Dusseldorf nganti Munich

Rega Sepur Dresden menyang Munich

Rega Sepur Nuremberg nganti Munich

Rega Sepur Bonn nganti Munich

 

Neuschwanstein Castle Germany sunset viewpoint

 

8. Walanda, Desa Zaanstad

Holland misuwur amarga tulip lan kincir angin, kanal, lan kutha-kutha sing nengsemake. Mulane, ora nggumunake manawa salah sawijining sudut pandang sing paling apik ing Walanda duwe loro. Yen sampeyan cukup begja lelungan ing musim semi, sampeyan kudu ngunjungi desa Zaanstad. Ing kene sampeyan bakal nemokake kincir angin aktif kanthi tulip mekar ing kabeh warna pelangi.

Rega Sepur Bremen nganti Amsterdam

Harga Sepur Hannover menyang Amsterdam

Rega Sepur Bielefeld nganti Amsterdam

Rega Sepur Hamburg nganti Amsterdam

 

Zaanstad Village in The Netherlands is one of the Most Beautiful Viewpoints in Europe

 

9. Pandhangan Paling Apik ing Hongaria: Gellertberg Hill Ing Budapest

Tampilan parlemen Hongaria minangka salah sawijining gambar paling misuwur ing Budapest. Sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing apik banget saka Gellertberg Hill. ing 235 m, sampeyan bakal bisa ndeleng Kali Danube lan panorama Budapest sing apik banget.

Werna srengenge surup, lampu wengi, utawa ing awan langit sing bening, tampilan apik tenan. Mangkono, Pandhangan Gellertberg Hill wis digawe kita 10 sudut pandang sing paling apik ing Eropa.

Wina menyang Budapest Rega Sepur

Rega Sepur Prague menyang Budapest

Rega Sepur Munich nganti Budapest

Rega Sepur Graz nganti Budapest

 

Gellertberg Hill In Budapest Europe Viewpoint

 

10. Chateau De Crevecoeur Ing Dinant

Desa Dinant sing apik minangka salah sawijining desa sing paling apik lan apik ing Eropa. Pemandangan Dinant sing paling apik, pasamuwan, kali, lan lembah Meuse saka Chateau de Crevecoeur, Kraton heartbreak.

Mendominasi lanskap watu gamping, kastil sing nyengsemake iki ngerteni Dinant wiwit abad kaping 13.

Brussels nganti Dinant Train Train

Antwerp nganti Rega Sepur Dinant

Ghent nganti Harga Sepeda Dinant

Liege kanggo Harga Sepeda Dinant

 

Chateau De Crevecoeur In Dinant Viewpoints

 

kesimpulan

ing 10 sudut pandang sing paling apik ing Eropa yaiku bukit sing ijo, ing kana mung wong sing ngimpi wani wani lunga. Sing paling spesial, Pemandangan Eropa ngenteni wong-wong sing kepengin banget, papan sing adoh banget, lan adoh saka wong akeh.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan menyang 10 sudut pandang sing paling apik ing Eropa nganggo kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Sudut pandang Paling Éndah ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-viewpoints-europe%2F Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)