Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 13/11/2020)

Lebak héjo ngagelebug, istana, jeung kampung-kampung anu indah, Éropa ngagaduhan seueur tempat anu ngagumun nganjang. Masing-masing tempat bakal ngajantenkeun anjeun rumaos parantos ngalangkungan dulur-dulur’ Dongeng anu ngirut, jeung 10 paling sudut pandang anu éndah di Éropa mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun dongéng.

 

1. Pandangan Anu Paling Éndah Di Perancis: Lebak Dordogne

Bukit héjo subur, walungan Dordogne anu ngajentul, jeung 5 desa endah anu nampi éta “kampung paling indah di Perancis” award make the Dordogne valley’s one of the beautiful views in Europe. Castelnaud is one of the most charming castles in France, perenahna di daérah hideung Perigord désa. Desa-desa di lebak Dordogne tetep teu kaéra ku waktos, sareng nalika anjeun jalan-jalan ngalangkungan jalan sareng jalan, anjeun bakal ngarasa anjeun parantos ngumbara deui dina waktos ka ksatria sareng waktos legenda.

Pandangan anu paling éndah di Perancis nyaéta diaksés ku karéta. Anjeun tiasa ngalatih perjalanan ti Bordeaux kirang ti 2 jam, atanapi ti Paris kirang ti 6 jam. Daérah anu mempesona ieu hargana langkung mahal tibatan perjalanan sadinten.

Nantes ka Bordeaux Harga Train

Paris ka Bordeaux Harga Train

Harga Lyon ka Bordeaux Train

Marseilles ka Bordeaux Harga Train

 

The Dordogne Valley in France is the first Beautiful Viewpoint in Europe on our list

 

2. Vernazza, Jalur Hiking Cinque Terre

Pamandangan désa anu saé Vernazza di Cinque Terre mangrupikeun salah sahiji 10 paling éndah pintonan di Éropa. Kampung warna-warni ieu mangrupikeun salah sahiji 5 desa-desa anu endah, diwangun ti daérah luar biasa Cinque Terre. Imah-imah anu éndah di tukang Laut Biru murni anu biru, nyiptakeun tempoan sapertos ngalukis, khususna ngajentul nalika surup.

Anjeun tiasa ngagumkeun pandangan anu saé ieu ti Cinque Terre hiking jalan satapak sudut pandang anu nyambungkeun sadayana 5 desa. Nalika anjeun naék kana jalan satapak, anjeun bakal ningali kebon anggur, parahu mancing, sareng Cinque Terre dina sagala kaindahanana. Hadé pisan pikeun didatangan Cinque Terre di Spring sareng Fall saprak usum panas cuaca rada lembab pikeun hiking, sareng dina usum salju jalan satapak éta tiasa diblokir.

Harga Karéta Corniglia ka Vernazza

Harga Karéta ka Florence ka Vernazza

Bologna ka Vernazza Harga Train

Harga Karéta Riomaggiore ka Vernazza

 

Vernazza, Cinque Terre Hiking Trail Morning Viewpoint

 

3. Pandangan Anu Paling Éndah Di Swiss: Rochers De Naye

Pandangan Swiss parantos ngainspirasi seueur pilem sareng seniman, sareng nalika anjeun nganjang ka daérah Rochers De Naye sareng Vaud, anjeun bakal ngartos kunaon. Sedengkeun seuseueurna wisatawan angkat gunung di puncak gunung Malatraix, saleresna aya pandangan anu langkung narik ati ti Rocher-De-Naye.

Sakali nepi ka dinya anjeun bakal ningali Danau Jenéwa sareng puncak salju Pegunungan Alpen Swiss di tukang. Sudut pandang anu saé ieu di Rocher-De-Naye sampurna pikeun surup atanapi piknik upami anjeun resep kana hiking isuk-isuk.

Bandara Lyon dugi ka Harga Kereta Api Jenéwa

Harga Karéta Zurich ka Jenéwa

Paris ka Geneva Harga Train

Harga Karéta Lucerne ka Jenéwa

 

Switzerland's Rochers De Naye is Most Beautiful Viewpoints in Europe and a very high one

 

4. Wilayah Mullerthal

Mullerthal Region has the loveliest views in Luxembourg. Rocky formations, curug, sareng jalur héjo anu tiasa dipilih, éta surga hiking. Mullerthal sering disebut Little Switzerland, hatur nuhun kana bentang anu endah na.

Pandangan anu paling éndah di Luksemburg nyaéta Walungan Yakin di taman alam Luhur-Pasti. Anjeun tiasa terasrasakeun tempat anu narik ati ieu ku jalan naék gunung Rute Rute Mullerthal 1. Jalur hiking ieu ngambah padang rumput hejo, Puri Tudor, nyieun salah sahiji 10 sudut pandang anu paling indah di Éropa.

Antwerp dugi ka Harga Kereta Luksemburg

Harga Karéta Brussel ka Luksemburg

Harga Karéta Metz ka Luksemburg

Harga Karéta Paris ka Luksemburg

 

Mullerthal Region In Luxembourg is one of the Most Beutiful viewpoints in Europe

 

5. Pandangan Anu Paling Éndah di Républik Céko: Toscana Moravian

Sawah ngagulung héjo kawas sutra, daérah Moravia di Républik Céko matak narik ati. Héjo dina usum panas, mekar, sareng warni dina usum semi, warna Moravia Tuscany robih sareng musim taun. janten, iraha waé anjeun angkat ka Moravia, anjeun bakal ngagaduhan pandangan anu béda-béda ngeunaan kembar Tuscany.

Pandangan anu saé ieu di Éropa mangrupikeun perjalanan dinten-ti Praha. Desa-desa anu indah di Sardice, sareng Karlin sareng Morave, nawiskeun pandangan anu paling saé tina widang Moravia.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

Moravian Tuscany picturesque Beautiful Viewpoints

 

6. Austria, Alpbach

Pondok kebon kai di tukangeun gunung anu ditutup salju, Désa Alpbach anca. Kampung leutik Alpbach anu indah aya di salah sahiji daérah anu paling ngagunakeun Austria: Tiros. Curug ngajentul, jalur hiking pikeun pendaki anu berpengalaman atanapi kulawarga sareng murangkalih, aya seueur cara ngajajah bentang sareng alam Austria.

Salaku tambahan, anjeun tiasa teuleum di situ anu paling haneut di Austria, anu ogé aya di caket kampung anu indah ieu. Pamandangan anu paling saé di Alpbach di Austria ngan ukur pondok karéta numpak jauh ti bandara.

Wina dugi ka Landeck Ischgl Harga Kereta

Munich ka Landeck Ischgl Harga Train

Salzburg ka Landeck Ischgl Harga Train

Zurich ka Landeck Ischgl Harga Train

 

 

7. Pandangan Anu Paling Éndah Di Jérman: Neuschwanstein Castle

Daptar sudut pandang anu paling narik ati Éropa moal lengkep tanpa pandangan istana. Kastil Neuschwanstein di Jérman nyaéta istana anu paling berkesan di Jérman sareng nawiskeun salah sahiji pandangan anu paling sakti di Éropa.

Pandangan anu pang populerna di Kastil Neuschwanstein nyaéta ti sasak Mary. Sanajan, éta bakal janten rame sareng ampir teu mungkin pikeun néwak gambar tina sudut pandang anu kawéntar. kituna, anjeun kedah teras naék gunung sareng ngalangkungan sudut pandang Marienbrucke. Pamandangan anu paling éndah di Jérman nyaéta jalan zig-zag, ti platform dipager.

Harga Karéta Dusseldorf ka Munich

Harga Karéta Dresden ka Munich

Harga Karéta Nuremberg ka Munich

Bonn ka Munich Harga Train

 

Neuschwanstein Castle Germany sunset viewpoint

 

8. Walanda, Désa Zaanstad

Holland kasohor tulip sareng kincir angin, kanal, sareng kota-kota anu menawan. kituna, teu heran yén salah sahiji sudut pandang anu paling indah di Walanda gaduh duanana. Upami anjeun cukup untung ngumbara di cinyusu, anjeun kedah nganjang ka kampung Zaanstad. Di dieu anjeun bakal mendakan kincir angin anu aktip sareng kembang kembang mekar dina sadaya warna pelangi.

Bremen ka Amsterdam Harga Kereta

Hannover ka Amsterdam Harga Train

Bielefeld ka Amsterdam Harga Train

Harga Karéta Hamburg ka Amsterdam

 

Zaanstad Village in The Netherlands is one of the Most Beautiful Viewpoints in Europe

 

9. Pandangan Anu Paling Éndah Di Hongaria: Gellertberg Hill Di Budapest

Pandangan parlemén Hungaria mangrupikeun gambar paling terkenal di Budapest. Anjeun tiasa némbak pintonan anu matak kieu ti Gellertberg Hill. di 235 m, anjeun bakal tiasa ningali Walungan Danube sareng panorama Budapest anu narik ati.

Dina kelir matahari surup, lampu peuting, atanapi dina dinten langit biru anu jelas, pintonan anu luar biasa. kituna, Pandangan Gellertberg Hill parantos ngajantenkeun urang 10 sudut pandang anu paling indah di Éropa.

Wina dugi ka Harga Kereta Budapest

Iraha ka Budapest Harga Train

Munich ka Budapest Harga Train

Harga Graz kana Budapest Train

 

Gellertberg Hill In Budapest Europe Viewpoint

 

10. Chateau De Crevecoeur Di Dinant

Kampung Dinant anu indah nyaéta salah sahiji desa anu paling menawan sareng unik di Éropa. Pamandangan anu paling indah di Dinant, gereja, walungan, sareng lebak Meuse ti Chateau de Crevecoeur, Istana patah hati.

Ngadominasi lanskap taringgul kapur, kastil anu mengesankan ieu ngalangkungan Dinant ti saprak abad ka-13.

Brussel ka Dinant Train Harga

Antwerp kana Dinant Train Harga

Ghent kana Dinant Train Harga

Liege kana Dinant Train Harga

 

Chateau De Crevecoeur In Dinant Viewpoints

 

kacindekan

The 10 paling sudut pandang anu éndah di Éropa nyaéta bukit héjo, dimana ngan ukur pemimpi anu wani wani waé. Anu paling istiméwa, Pandangan Éropa ngantosan jalma-jalma anu milari anu luar biasa, tempat kaluar-jalan-keok, sareng jauh tina balaréa.

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anjeun ka 10 sudut pandang anu paling indah di Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 sudut pandang anu paling indah di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-viewpoints-europe%2F Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)