(Paling Keri Dianyari On: 21/08/2020)

Perjalanan menyang Eropa lelungan bali menyang papan sing dipanggoni, alas, lan alam sing paling ayu lan curug. Apa sampeyan lelungan menyang Italia utawa Swiss, ngrancang a 2 rute euro pirang-pirang wulan, utawa mung duwe seminggu kanggo negara Eropa, sampeyan kudu nggawe wektu kanggo njelajah 1 saka air terjun sing apik ing Eropa, kadhaptar ing kita 7 grojogan paling apik ing Eropah.

 

1. Air terjun Paling Apik ing Eropa: Waterfalls, Italia

Air terjun Marmore tekan 165 m karo paling dhuwur ing 3 ing dhuwur saka 85 m. Mulane, air terjun paling dhuwur sing digawe ing Eropa yaiku banyu terjun Marmore. This breathtaking waterfall is Located in the heart of the Umbria region and was created by ancient Romans.

Watu-warnin watu putih lan air terjun sing akeh tingkat gampang digawa nganggo kereta api saka Roma Termini menyang kutha Terni. Sepur menyang Terni sering lan sepur budhal saben jam. Nalika tekan stasiun sepur Terni, ana bis sing bisa nggawa sampeyan menyang air terjun. There is an entrance fee to the waterfalls.

Nanging, kanthi tiket Sepur Trenitalia sampeyan entuk diskon lan iki minangka kauntungan liyane kanggo lelungan kanthi Sepur menyang curug Marmore:)

Tip tip ing wong cilik saka sampeyan menyang sampeyan, ana restoran gedhe ing sikil air terjun Marmore, nanging banget menehi rekomendasi kanggo nyekel panini sing kudu dituju ing Da Panzerotto. Duwe a piknik ing papan sing sepi dening banyu terjun luwih becik tinimbang pengalaman wisata.

Tiket Roma kanggo Terni

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

Marmore, Italy

 

2. Waterfalls Geothermal, Italia

Air terjun paling misuwur lan foto ing Italia yaiku air terjun geoterma ing desa Di Saturnia. Dumunung ing Tuscany, Pancuran panas Saturnia minangka salah sawijining sing paling ayu sumber panas alami ing Eropa. Kutha cilik iki minangka papan kanggo sumber panas sing misuwur wiwit jaman Romawi. Liburan Tuscany ora bakal rampung tanpa sedina ing air terjun panas Saturnia. Mata ana apik kanggo ngendhokke sawise ngunjungi curug sing apik liyane, Mill lan tiba Gorello.

Air terjun Saturnia sing nggumunke yaiku a Sepur kulo adoh saka Roma. First, sampeyan njupuk sepur menyang Orbetello-Monte Arg. lan saka ing kono, sampeyan bisa tekan grojogan apik kanthi mobil utawa taksi, kabeh kurang saka 3 jam saka Roma.

Tiket tiket Tiket kanggo Roma menyang Orbetello Monte Argentario

Genoa to Florence Trains

Sestri Levante kanggo Roma Trains

Parma kanggo Florence Trains

 

Most beautiful waterfalls in Italy

 

3. Air terjun Paling Apik ing Eropa: Waterfalls Rhine, Swiss

Kraton Worth lan Kraton Schloss Laufen, Grojogan Rhine minangka salah sawijining grojogan paling gedhe ing Eropa. Nalika sepisanan, Grojogan Rhine katon cendhak banget, nanging padha amba banget. Sampeyan bakal bisa nemokake grojogan apik kasebut kanthi kamulyan saka numpak prau ing kali.

Paling apik kanggo ngunjungi curahan Rhine nalika musim panas sawise es ilang lan kabeh ijo ana ijo. Banyu Rhine yaiku 50 kulo sepur menit adoh saka Zurich lan ana rong stasiun sepur ing loro sisih curug. Mulane, gampang banget kanggo lelungan menyang banyu terjun sing luar biasa kanggo kulawarga lan lelungan solo.

Karcis Munich menyang Zurich

Tiket Sepur Zurich ing Berlin

Tiket Basel to Zurich Sepur

Tiket Sepur Zurich kanggo Wina

 

Rhine, Switzerland one of the most beautiful waterfalls in Europe

 

4. Staubbach Falls, Swiss

Nyawang desa alpine sing lucu, Air terjun Staubbach ing lembah Lauterbrunnen ing Swiss apik banget. Pemandangan sing ngubengi curug dhuwur iki meh padha karo lukisan romantis. Ana bener 72 curug ing lembah Lauterbrunnen, nanging tanpa mangu, Air terjun Staubbach paling apik lan romantis kabeh. Ing musim semi, lembah urip ing warna sing apik banget lan suhu sing nyaman ngidini hiking lan njelajah wilayah kasebut.

Ana sing ngarani lembah Swiss iki menehi inspirasi ing novel Rivendell J.R.R Tolkein, sing mbok menawi manggon ing desa cilik lan nggumunake tampilan banyu terjun saka kafe ing sikile.

Air terjun Staubbach cedhak karo kutha Bern lan sampeyan bisa tekan lembah Lauterbrunnen kurang saka 3 jam kanthi lelungan sepur saka Lucerne utawa kurang saka 4 jam saka Geneva. Saka stasiun sepur, air terjun minangka plancongan lan sampeyan mung kudu nyabrang tengah kutha.

Tiket Lucerne menyang Lauterbrunnen

Tiket Geneve menyang Lauterbrunnen

Karcis Lucerne menyang Interlaken

Tiket Zurich kanggo Interlaken

 

Staubbach Falls, Switzerland

 

5. Air terjun Paling Apik ing Eropa: Stuibenfall, Tyrol, Austria

Yen sampeyan seneng banget lan golek tampilan sing ayu banget, sampeyan bakal pancen tresna karo air terjun Stuibenfall ing Tyrol. Kreteg penundaan lan menara jembatan nggawe undhak-undhakan ing banyu terjun sing luar biasa iki lan apik banget. Banyu paling dhuwur lan paling gedhe ing Tyrol yaiku 2.4km, saengga sampeyan bisa nggoleki babagan undhak-undhakan saben dina. ing hiking trail diwiwiti lan rampung ing parkir ing Umhausen kutha.

Sampeyan wis kepethuk karo akeh wong sing golek turis lan turis, dadi aja kuwatir rumangsa kesepen utawa ilang.

Munich mung 3 jam kanthi Sepur saka Stuibenfall. dadi, iki tegese sampeyan bisa lolos kanthi akhir minggu saka kutha sing sibuk menyang salah sawijining curug sing paling apik ing Eropa. dadi, sampeyan bakal seneng ing deso lan Munich nalika liburan musim semi sampeyan ing Eropa.

Tiket Salzburg menyang Wina

Karcis Munich menyang Wina

Tiket Graz menyang Wina

Tiket Prague kanggo Wina

 

Most Beautiful Waterfalls In Europe

 

6. Falls Krimml, Austria

Dumunung ing Austria taman nasional paling gedhe, Taman Nasional Tauern Dhuwur, curug Krimml yaiku grojogan telung tingkat, sik njongko 1490 m ing dhuwur lan 380 m dhuwur. Hutan kuna, fauna, kidang abang lan elang emas mung sawetara pedunung taman sing bisa nglintasi dalan sampeyan menyang dalan air terjun liyane ing Eropa. Yen sampeyan penggemar camping lan hiker sing berpengalaman, taman lan curug Krimml iki bakal dadi petualangan sing ora bisa dilalekake ing tanah tinggi Austrian.

Pemandangan ing sekitar curug utamane ing musim semi sawise salju salju lebur nalika curug Krimml diwutahake, manuk-manuk lan fauna sing apik banget sawise mangsa sing dawa.

Sampeyan bisa uga nyopir utawa njupuk Sepur & bis menyang curug Krimml. Lelungan kasebut kurang 3 jam saka Salzburg lan ora ana wektu sampeyan bakal mlaku ing swarga Austria.

Tiket Munich ke Innsbruck

Tiket Salzburg nganti Innsbruck

Tiket Oberstdorf kanggo Innsbruck

Tiket Graz ke Innsbruck

 

 

7. Waterfalls Of Gavarnie, France

Dumunung ing lembah ijo sing subur, curug Gavarnie sing dhuwur ing Prancis yaiku 422 dhuwur lan misuwur banget ing antarane turis. Kanthi tampilan Hautes Pyrenees, curug Gavarnie loro romantis lan sampurna kanggo para penuntut serius sing pengin njelajah lan nelukake Pyrenees Prancis. Grojogan Gavarnie mung 40 menit 'drive saka desa Gavarnie.

Air terjun sing apik ana ing wates antarane Prancis lan Spanyol ing Pyrenees sing apik banget lan mung 4 jam adoh saka Toulouse kanthi kereta api.

Eropa minangka tujuan impen kanggo para wisatawan lan kulawarga. Dadi gampang banget ngumbara ing Eropa lan kabeh banyu terjun sing apik ing dhaptar kita gampang diakses nganggo sepur utawa bis, kanggo day-trip utawa camping, kanggo wisatawan sing wis ngalami utawa pemula sing krasa petualang lan impen sing paling apik ing alam Eropa.

Karcis Amsterdam menyang Paris

Tiket London menyang Paris

Tiket tiket Rotterdam menyang Paris

Tiket Brussels menyang Paris

 

Gavarnie, France waterfall

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan nemokake karcis sepur paling murah lan rute lelungan menyang curug sing apik ing dhaptar iki.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “7 Air terjun sing paling apik ing Eropa” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-waterfalls-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)