(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 21/08/2020)

Wisata ka Eropa ngumbara balik deui ka wanci ka bumi karaton, leuweung, sareng alam paling terjun sareng curug. Naha anjeun ngarambat ka Italia atanapi Swiss, rarancang a 2 perjalanan euro sasih?, atanapi ngan ukur saminggu kanggo hiji nagara Éropa, anjeun kedah ngadamel waktos pikeun ngajalajah 1 tina curug éndah di Éropa, didaptarkeun dina kami 7 curug paling geulis di Éropa.

 

1. Curug anu paling indah di Éropa: Curug Marmore, Itali

Curug Marmore ngahontal 165 m sareng anu jangkung kaluarna 3 di jangkungna na 85 m. kituna, curug manusa anu paling jangkung di Éropa nyaéta curug Marmore. This breathtaking waterfall is Located in the heart of the Umbria region and was created by ancient Romans.

Batu-batu berwarna bodas sareng curuk anu ditingkat-tingkat gampang kahontal ku karéta ti Roma Termini ka kota Terni. Karéta ka Terni sering pisan sareng karéta angkat unggal jam. Nalika anjeun sumping di stasiun karéta Terni, aya beus anu tiasa nyandak anjeun ka curug. There is an entrance fee to the waterfalls.

Sanajan, kalayan tikét karéta Trenitalia anjeun kéngingkeun diskon na yén éta kauntungan anu sanés pikeun iinditan ku karéta ka curug Marmore:)

Tip saeutik insider ti kami ka anjeun, nyaéta réstoran hébat di suku curug Marmore, tapi kami nyarankeun pisan pikeun nyekel panini pikeun di-go di Da Panzerotto. Gaduhan a piknik di tempat anu sepi ku curug langkung saé tibatan pangalaman wisata.

Roma ka tikét Terni

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

Marmore, Italy

 

2. Curug Geothermal, Itali

Curug anu paling kawéntar sareng difoto di Itali nyaéta curug geothermal di désa Di Saturnia. Tempatna di Tuscany, Saturnia cinyusu panas mangrupikeun salah sahiji anu paling indah cinyusu panas alami di Éropa. Kota leutik ieu mangrupikeun sumber cai panas anu kawéntar saprak jaman Romawi. Pakansi Tuscany anjeun moal réngsé tanpa dinten di curug panas Saturnia. Mata air anu hadé pikeun bersantai setelah nganjang kana curug anu sanés anu caket dieu, Giling na ragrag tina Gorello.

Curuk Saturnia anu ngajentul aya a karéta numpak jauh tina Roma. kahiji, anjeun naek karéta pikeun Orbetello-Monte Arg. sareng ti dinya anjeun tiasa ngahontal curuk anu indah ku mobil atanapi taksi, sadayana kirang ti 3 jam ti Roma.

Roma pikeun Tiket Orbetello Monte Argentario

Genoa mun madang Kareta

Sestri Levante ka Roma Kareta

Parma mun madang Kareta

 

Most beautiful waterfalls in Italy

 

3. Curug anu paling indah di Éropa: Curug Rhine, Swiss

Istana Worth sareng Istana Schloss Laufen, Curug Rhine mangrupikeun salah sahiji curug ageung di Éropa. Dina glance kahiji, Curug Rhine sigana pondok pisan, tapi aranjeunna lega pisan. Anjeun tiasa mendakan curug anu éndah dina sagala kamulyaan ti hiji parahu dina walungan.

Hadé pisan mun éta ngadatangan curug Rhine dina usum panas saatos és ilang cair sareng sadayana di sakuriling héjo subur. Curug Rhine mangrupakeun a 50 menit naek karéta jauh ti Zurich sareng saleresna aya dua stasiun karéta dina dua sisi curug. kituna, gampang pisan pikeun ngarambat ka curug anu luar biasa pikeun kulawarga sareng travelers solo.

Tiket pikeun Munich ka Zurich

Tiket karéta Berlin ka Zurich

Tiket Basel ka Zurich Train

Tikét Wina ka Zurich

 

Rhine, Switzerland one of the most beautiful waterfalls in Europe

 

4. Staubbach Niagara, Swiss

Nyawang kampung alpine imut, Curug Staubbach di lebak Lauterbrunnen di Swiss anu megah. Pemandangan anu ngubaran curug jangkung ieu sami sareng lukisan romantis. Aya anu sabenerna 72 curug di lebak Lauterbrunnen, tapi tanpa ragu, Curug staubbach anu paling endah sareng romantis di sadayana. Dina usum semi, lebak dugi ka hirup dina warna anu anéh sareng suhu anu nyaman ngamungkinkeun dérék sareng ngalanglang daérah éta.

Aya anu nyebatkeun yén lebak Swiss ieu diideuan novel Rivendell J.R.R Tolkein, anu sigana cicing di kampung alit sareng muja pandangan curug ti ka warnét.

Curug staubbach caket caket sareng kota Bern sareng anjeun tiasa angkat ka lebak Lauterbrunnen kurang ti 3 jam ku perjalanan karéta ti Lucerne atanapi kirang ti 4 jam ti Jenéwa. Tina stasiun karéta, curug aya jalan jauh sareng anjeun ngan ukur kedah meuntas pusat kota.

Tiket Lucerne ka Lauterbrunnen

Tiket Geneve ka Lauterbrunnen

Lucerne pikeun Tiket Interlaken

Zurich ka Tiket Interlaken

 

Staubbach Falls, Switzerland

 

5. Curug anu paling indah di Éropa: Stuibenfall, Tiros, Austria

Upami anjeun resep ekstrim sareng milarian pandangan anu éndah, anjeun leres pisan bakal bogoh curug Stuibenfall di Tyrol. Jambatan gantung sareng menara témbong nyayogikeun kana curug anu luar biasa sareng pikaresepeun. Curug pangheulana sareng pangbadagna Tyrol nyaéta 2.4km, ku kituna anjeun tiasa ngajalajah dina-unggal perjalanan sadinten. The hiking jalan satapak dimimitian sareng lekasan di tempat parkir di kota Umhausen.

Anjeun tiasa nyumponan seueur pendatang sareng wisatawan sapanjang jalan, jadi ulah hariwang pikeun ngaraos sepi atanapi leungiteun.

Munich ngan ukur 3 jam jauh ku karéta ti Stuibenfall. janten, ieu hartosna anjeun tiasa gampang kabur kanggo sabtu minggu ti kota rame ka salah sahiji curug anu paling indah di Éropa. janten, anjeun bakal resep duanana padesaan sareng Munich dina liburan musim semi anjeun di Éropa.

Tiket Salzburg ka Wina

Tiket Munich ka Wina

Tiket Graz ka Wina

Iraha ka tikét Wina

 

Most Beautiful Waterfalls In Europe

 

6. Niagara Krimml, Austria

Tempatna di Austria taman nasional panggedéna, Taman Nasional Tauern Luhur, curug Krimml nyaéta curug tilu tingkat, ngahontal 1490 m dina luhurna sareng 380 m luhurna. Lega leuweung, fauna, Kijang beureum sareng garuda emas mangrupikeun sababaraha penduduk tempat taman anu tiasa nyebrang jalur sareng anjeun dina jalan ka curug anu luar biasa di Éropa. Upami anjeun anu gemar kémping sareng héréd ngalaman, taman ieu sareng curug Krimml bakal janten petualangan anu henteu pikaresepeun di dataran luhur Austrian.

Pemandangan di sabudeureun curug khususna luar biasa dina musim semi saatos salju lebur nalika curug Krimml tuang, manuk nyanyi sareng awakna fauna megah saatos usum panjang.

Anjeun tiasa nyetir atanapi nyandak karéta a & beus ka curug Krimml. Perjalanan langkung kirang 3 jam ti Salzburg sareng éta henteu waktos anjeun bakal leumpang di surga Austria.

Tiket Munich ka Innsbruck

Tiket Salzburg ka Innsbruck

Oberstdorf ka tikét Innsbruck

Graz ka tikét Innsbruck

 

 

7. Curug Of Gavarnie, Perancis

Tempatna di lebak héjo subur, curug Gavarnie anu luhur di Perancis nyaéta 422 jangkungna cai sareng kasohor pisan di wisatawan. Kalayan pandangan Hautes Pyrenees, curug Gavarnie mangrupikeun romantis sareng sampurna pikeun para héner anu serius anu badé ngajajah sareng nalukkeun Pyrenees Perancis. Curug Gavarnie ngan ukur 40 drive menit ti kampung Gavarnie.

Curug anu éndah aya dina wates antara Perancis sareng Spanyol di Pyrenees anu spektakuler sareng hungkul 4 jam jauh ti Toulouse ku karéta.

Éropa mangrupikeun tujuan impian pikeun wisatawan sareng kulawarga. Hal ieu gampang pisan pikeun ngarambat di Éropa sareng sadaya curug anu indah dina daptar kami diakses pisan ku karéta atanapi beus, keur beurang-balik atanapi kémping, pikeun wisatawan anu berpengalaman atanapi pemula anu parasaan anu hajat sareng impian pikeun ngajalajah anu saé pikeun alam Éropa.

Tiket tikét Amsterdam ka Paris

Tiket London ka Paris

Tiket Rotterdam ka Paris

Brussel ka tikét Paris

 

Gavarnie, France waterfall

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal bagja ngabantosan anjeun milarian tiket karéta pangleutikna sareng rute perjalanan anu mana waé curug anu éndah dina daptar kami.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “7 Kaseueuran Air Terjun Di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-waterfalls-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca badarat jalur karéta kami.
  • Dina link di handap, anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- link ieu pikeun Inggris ruteu Kaca badarat, Tapi urang oge kudu https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml, sareng anjeun tiasa ngagentos tr pikeun pl atanapi nl sareng seueur basa anu anjeun pilih.