(Paling Keri Dianyari On: 14/08/2019)

Yen sampeyan dawa kanggo ndeleng sawetara saka Eropah kang kudu-ngunjungi tujuan, sawetara saka kutha loropaken paling bike mesthi bakal nggawe dhaftar Panjenengan. kutha iki sing gedhe kanggo njelajah dening bike, nggawe wong becik kanggo lelungan ing budget a. Lan sampeyan bisa njaluk ana dening Sepur. Kene sepuluh paling Kota Layak bike ing Eropah:

 

1. Bike-Friendly Amsterdam, Walanda

Amsterdam wis terus-terusan wis ing kutha-kutha loropaken mancal paling ing Eropah. Iku wis dipisahake trek siklus tinimbang dalan, ngijini sampeyan kanggo pindhah nang endi wae car-free. Sampeyan bisa kanthi gampang tekan kanthi Sepur saka Paris, Brussels, Copenhagen lan Eropah tujuan utama.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

2. Bike-Friendly Copenhagen, Denmark

Copenhagen nandur modhal liwat € 134 yuta ngembangaken jaringan muter liwat taun. Sing nyumbang kanggo nggawe jaringan path siklus sing nyengsemaken lan dibukak Copenhagen antarane greenest Eropah tujuan.

Hamburg Kopenhagen Trains

Hanover kanggo Copenhagen Trains

Berlin to Langkawi Trains

 

3. Bike-Friendly Berlin, Jerman

Take a bike in Berlin in the summer

Berlin wis nyambut-gawé kanggo dadi salah siji kutha loropaken paling bike ing Eropah kanggo nalika. Akhire digawe iku, thanks kanggo kampanye njlimet saka masyarakat muter. Minangka salah siji saka pusat lalu lintas sepur Eropah, Berlin cukup gampang kanggo njaluk bantuan kanggo.

Bremen to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

4. Utrecht, Walanda

Kutha ing Walanda tresna pit. Utrecht invests akèh sing dadi Bicycle sawijining infrastruktur. lurung-lurung Bicycle Long lan fasilitas parking ageng wis gampang kanggo nggunakake pit ana.

Brussels kanggo Trains Utrecht

Antwerp kanggo Trains Utrecht

Berlin kanggo Trains Utrecht

Paris kanggo Trains Utrecht

 

5. Antwerp, Belgium

Antwerp paling mancal loropaken kutha Belgia kang, karo dikembangaké jaringan saka dalan muter. Kanthi gedhe projects ngarahke ing Ngapikake iku luwih, Antwerp mesthi bakal tetep antarane tujuan muter ndhuwur ing Eropah.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

 

6. Vienna, Austria

Vienna pamer penerapan Eropah pisanan bike kargo sistem rental. Antarane gagasan liyane sing kutha generously disponsori kanggo nggawe Vienna liyane-mancal loropaken bangunan ing 1300-km saka jaringan dalan siklus.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

7. basel, Swiss

Basel is scenic and among the Most Bike Friendly Cities

Basel kang dikenal kanggo sawetara, lan kang grapyak-mancal iku siji saka wong-wong mau. Ing sembarang weather utawa mangsa, sampeyan bisa ndeleng residents saka basel nggunakake pit kanggo navigasi sak gampang. Sampeyan bisa tekan Basel saka Amsterdam dening Sepur langsung.

Munich kanggo Trains Basel

Zurich kanggo Trains Basel

Bern kanggo Trains Basel

Geneva to Trains Basel

 

8. Munster, Jerman

antarane Jerman paling Kota Layak bike, Munster tansah peringkat terusan apik. Kutha iki digunakake hard kanggo mesthekake cyclists sing seneng karo fasilitas muter lan safety.

Essen kanggo Trains Munster

Bielefeld kanggo Trains Munster

Cologne to Trains Munster

Hanover kanggo Trains Munster

 

9. Verona, Italia

kutha Italia biasané ora ing kutha-kutha loropaken mancal paling ing Eropah, nanging Verona stands cukup uga. Iku kutha gedhe kanggo njelajah dening Bicycle, lan Sepur kulo Roma kanggo Verona mung nambah kaendahan Panjenengan lelampahan.

Rimini kanggo Trains Verona

Roma kanggo Trains Verona

Florence kanggo Trains Verona

Venice kanggo Trains Verona

 

10. Munich, Jerman

Munich wis rencana langit kanggo mbangun zona jaringan Bicycle sungguh lan nambah fasilitas muter. Ing goal pokok tekan 30% pengandaian nuduhake kanggo pit. Yen sampeyan pengin nyoba metu njupuk sak Munich ing mancal, sampeyan bisa lelungan ana dening Sepur saka Berlin, Vienna, lan Zurich, antarane kutha-kutha liyané.

Berlin kanggo Trains Munich

Frankfurt kanggo Trains Munich

Wina kanggo Trains Munich

Stuttgart kanggo Trains Munich

 

Apa sampeyan siap kanggo mbayar riko kanggo sawetara panggonan paling apik Eropah kang nggunakake mung pit lan Sepur? Njaluk siap kanggo ngulandara umur, lan buku karcis sepur Panjenengan awal!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-bike-friendly-cities/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane