(Last Updated On: 14/08/2019)

Lamun lila ningali sababaraha Éropa urang kedah-didatangan maksud, sababaraha sahiji kota ramah paling sapédah pasti bakal nyieun daptar Anjeun. Kota ieu hébat ngajajah ku sapédah, nyieun eta idéal pikeun iinditan on anggaran. Tur anjeun bisa meunang aya ku karéta. Di dieu nu sapuluh paling kota ramah sapédah di Éropa:

 

1. Sapédah-Friendly Amsterdam, Walanda

Amsterdam geus konsistén geus diantara kota ramah sapédah paling di Éropa. Geus dipisahkeun lagu siklus tinimbang lajur, ngamungkinkeun Anjeun pikeun buka madhab mobil-gratis. Anjeun tiasa sacara gampil ngahontal eta ku karéta ti Paris, Brussel, Kopenhagen jeung maksud Éropa utama lianna.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

2. Sapédah-Friendly kopenhagen, Dénmark

kopenhagen invested leuwih € 134 juta kana ngamekarkeun jaringan Ngabuburit na leuwih taun. Nu nyumbang ka nyieun jaringan jalur siklus maranéhna impressive sarta dibuka kopenhagen janten diantawis greenest maksud Éropa.

Hamburg ka kopenhagen Kareta

Hanover jeung kopenhagen Kareta

Berlin ka kopenhagen Kareta

 

3. Sapédah-Friendly Berlin, Jérman

Take a bike in Berlin in the summer

Berlin geus labored jadi salah sahiji kota ramah paling sapédah di Éropa bari. Éta tungtungna dijieun, hatur nuhun ka kampanye elaborate masarakat Ngabuburit. Salaku salah sahiji hubs patalimarga karéta Éropa, Berlin anu cukup gampang nepi ka.

Bremen ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

4. Utrecht, Walanda

Kota di Walanda cinta bicycles maranéhna. Utrecht invests pisan kana sapedah na infrastruktur. jalan jalur sapedah panjang sarta fasilitas parkir badag nyieun gampang ngagunakeun bikes aya.

Brussel kana Kareta Utrecht

Antwerp kana Kareta Utrecht

Berlin kana Kareta Utrecht

Paris keur Kareta Utrecht

 

5. Antwerp, Bélgia

Antwerp nyaeta paling sapédah ramah kotana Bélgia urang, sareng dikembangkeun jaringan tina jalur Ngabuburit. Kalawan proyék ageung naekeun eta salajengna, Antwerp pasti bakal tetep di antara maksud Ngabuburit luhur di Éropa.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

 

6. Wina, Austria

Wina boasts ngalaksanakeun Éropa urang munggaran sapédah kargo sistim rental. Diantara inisiatif séjén yén kota generously disponsoran sangkan Wina langkung-sapédah ramah ieu gedong 1300-km ti jaringan jalur siklus.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

7. Basel, Swiss

Basel is scenic and among the Most Bike Friendly Cities

Basel urang dipikawanoh pikeun sababaraha hal, jeung mahluk ramah-sapédah téh salah sahijina. Dina sagala cuaca atawa musim, anjeun tiasa ningali padumuk Basel ngagunakeun bicycles maranéhna pikeun nganapigasi sabudeureun gampang. Anjeun tiasa ngahontal Basel ti Amsterdam ku karéta langsung.

Munich ka Kareta Basel

Zurich ka Kareta Basel

Bern kana Kareta Basel

Jenéwa kana Kareta Basel

 

8. Munster, Jérman

Di antara Jérman urang paling kota ramah sapédah, Munster ngajaga hiji ranking konsistén alus. Kota ieu bisa dipake teuas pikeun mastikeun nu cyclists nu senang jeung infrastruktur Ngabuburit sarta kaamanan.

Essen kana Kareta Munster

Bielefeld kana Kareta Munster

Cologne kana Kareta Munster

Hanover jeung Kareta Munster

 

9. Verona, Itali

Kota Italia biasana henteu diantara kota ramah sapédah paling di Éropa, tapi Verona nangtung lumayan lah. Téh mangrupa kota gede ngajajah ku jalur sapedah, jeung karéta numpak tina Roma ka Verona mung nambihan kana kaéndahan Anjeun perjalanan.

Rimini kana Kareta Verona

Roma pikeun Kareta Verona

Florence kana Kareta Verona

Venice kana Kareta Verona

 

10. Munich, Jérman

Munich boga hiji rencana jelas ngawangun zone jaringan sapedah vast sarta ngaronjatkeun infrastruktur Ngabuburit. Tujuan pamungkas nyaeta pikeun ngahontal 30% modal dibagikeun keur bikes. Lamun hayang nyobaan kaluar sia di sabudeureun Munich on sapédah a, Anjeun bisa ngarambat aya ku karéta ti Berlin, Wina, jeung Zurich, diantara dayeuh séjén.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Wina ka Kareta Munich

Stuttgart kana Kareta Munich

 

Anjeun siap mayar waktu nganjang ka sababaraha tujuan pangalusna Éropa urang ngagunakeun hijina jalur sapedah anjeun sarta karéta? Meunang siap pikeun petualangan hirupna hiji, jeung buku tiket karéta Anjeun awal!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-bike-friendly-cities/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih