(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

Traveling dening Sepur bisa dadi salah siji saka cara paling apik kanggo nemokake sawijining negara anyar - sayah ing kreta Panjenengan, nonton sesawangan muter kanthi. Lagi uga cara paling apik kanggo nggayuh The panggonan paling Instagrammable ing Eropah!

Nalika nerangake lelungan, Panjenengan telpon paling mesthi nang endi wae sing – saka njupuk foto lan video kanggo muter karo kathah saringan lan tulisan. Njupuk travel, vacation, iku cara sing gedhe kanggo terus kenangan apik saka kutha, negara lan nggawe dalan liwat kanggo tujuan. Ora mung bisa nyimpen kenangan lan katon maneh ing wong ing mangsa, nanging sampeyan uga bisa nggunakake Instagram kanggo nuduhake wektu iki karo kanca-kanca.

nanging, ngendi sing panggonan paling Instagrammable ing Eropah? Ing tembung langgeng saka Cady Heron saka Girls tegese, nalika nerangake nomer kesempatan Instagrammable, watesan ora ana.

 

Ing panggonan paling Instagrammable ing Eropah: Ing Venice Simplon-Ubud: London - Venice

We lagi nyababaken manuk loro karo siji watu kene. Iki ora mung salah siji saka paling layanan Sepur misuwur ing donya, nanging uga ing panggonan paling Instagrammable ing Eropah. Nalika ana sawetara rute beda sampeyan bisa njupuk, paling populer punika London kanggo Venice lelampahan. Sawise sampeyan wis tak Sepur kanggo Venice, karo bantuan saka SaveATrain, opsi sing telas!

London kanggo Lille Trains

London kanggo Paris Trains

Lyon kanggo London Trains

London kanggo Trains Bordeaux

 

karda BRIDGE (karda BRIDGE)

The Rialto Bridge is one of only four bridges crossing the Venetian Grand Canal, kang tegese iku banget hard kanggo motret tanpa wong ing. Siji opsi - minangka karo kabeh iki lokasi - kanggo ngunjungi banget awal ing esuk.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Icecream in Venice Canal Bridge

 

THE GRAND CANAL

Aku sangsi sapa godhong kutha tanpa njupuk foto saka Grand Canal. Iku apa ndadekake Venice, uga, Venice! Salah views paling apik iku saka ndhuwur Rialto Bridge.

Venice Italy is The most Instagrammable spots in Europe

 

Ing panggonan paling Instagrammable ing Eropah:The Bernina Express: Swiss - Italia

Traveling antarane Chur ing Swiss lan Tirano ing Italia, lelampahan 122km njupuk liwat ing Swiss nggumunke Alps. Sampurna kanggo Instagram!

Swiss Alps In the Winter

 

Sawise sampeyan wis teka ing Swiss, kene panggonan paling Instagrammable:

 

THE TOBLERONE MOUNTAIN

Panjenengan gunung iki katon menowo? Yen wis tau dipangan bar Toblerone, sing mbokmenawa kok! Iku gunung sing Bintang ing packaging lan apa iku ing daftar The panggonan paling Instagrammable ing Eropah.

Kanggo dijupuk padha ngisor, njupuk Sepur Gornergrat saka Zermatt kabeh cara kanggo ndhuwur, banjur lumaku nganti titik jaga (kepungkur hotel).

tip: ing supermarket ing Zermatt asring mbukak metu saka Toblerone bar kanggo dijupuk pas iki! Dadi yen sampeyan pengin dijupuk iki lan ora pengin njupuk kasempatan banjur pesthekake sampeyan tuku sadurunge sampeyan kanggo Zermatt.

Zurich kanggo Trains Zermatt

Geneva to Trains Zermatt

Bern kanggo Trains Zermatt

Lucerne kanggo Trains Zermatt

Interlaken

Yen sampeyan lagi kene kanggo ngulandara (i.e.. paragliding) banjur ora mangu sampeyan bakal snapping sawetara epik Instagram nembak. Aja aran kaya Rising meksa getih? Sampeyan bisa njaluk dijupuk kelangan saka ndhuwur Harder Kulm. Sampeyan bakal njaluk tampilan luar biasa liwat kutha Interlaken lan Swiss.

Basel kanggo Trains Interlaken

Bern kanggo Trains Interlaken

Lucerne kanggo Trains Interlaken

Zurich kanggo Trains Interlaken

Ing panggonan paling Instagrammable ing Eropah: The Brocken Railway. Harz Mountain Range, Jerman

Ing rute tartamtu, you’ll climb the 1,142m-high Brocken, puncak paling dhuwur ing lor Jerman, nglaras panorama saka malang lingkungan. nanging, sampeyan ora kudu mung kaya climbing gunung kanggo ngunjungi Harz Gunung. Nyatane, iku luwih apik yen kaya kutha-kutha dolanan karo dongeng kedaton, UNESCO Situs Warisan Donya, benteng lan kuil-kuil saka abad Tengah utawa ningali kewan alasan ing habitat alami. Sampurna kanggo feed Instagram!

Leipzig kanggo Trains Wernigerode Brocken

Hanover kanggo Trains Wernigerode Brocken

Munich kanggo Trains Wernigerode Brocken

 

Church riko Collegiate, Castle lan Old Town of Quedlinburg

Kanthi kombinasi Grunderzeit lan Art Nouveau Villas, the Old Town of Quedlinburg makes it one of The most Instagrammable places in Europe. Iku nomer lan kualitas dhuwur saka bangunan kayu-dipigura sing nggawe percoyo UNESCO kanggo wara-wara Quedlinburg conto ngédap saka kutha Eropa ing abad tengahan.

Leipzig kanggo Trains Quedlinburg

Hanover kanggo Trains Quedlinburg

Munich kanggo Trains Quedlinburg

Quedlinburg is among the list of The most Instagrammable spots in Europe

Ing West Highland Line: Skotlandia

Traveling sadawane West Highland Line, ing Jacobite Uap Train mbokmenawa paling dikenal kanggo peran ing film Harry Potter - minangka Hogwarts Express. Sepur nganggo babagan 84-mil pamisahan Langkawi saka Mallaig ing Line Railway West Highland. Iku kerep diarani salah siji saka laku alur paling ing donya, Pangayoman lan Ibu dadi!

Kudu dipikir ing sawetara saka gambar sing bisa snapping dhewe!

West Highland Railway Line

 

Ing panggonan paling instagrammable ing Eropah: Kuning Train, France

Ngomong 'Ya’ kanggo trip iki! Kanggo luwih saka abad, meter-gauge Sepur kuning iki wis nduwurke tumpukan cara liwat Pyrenees Prancis saka Villefranche-de-Conflent kanggo Latour-de-Carol. Apa kurang ing kadohan - iku mung 63km lan bab telung jam - iku luwih saka ndadekake munggah ing views babar blas Instagrammable. Gunung-gunung sing serem saka Parc Naturel Regional des Pyrenees Catalanes kang siji saka wong-wong mau!

Iku uga mandheg ing stasiun sepur paling Prancis, Bolquere-Eyne. Kang lenggah ing 1592m dpl, lan nglewati Pont Gisclard, a suspension bridge railway.

Lyon kanggo Trains Toulouse

Paris kanggo Trains Toulouse

Marseilles kanggo Trains Toulouse

Bordeaux kanggo Trains Toulouse

 

Ngisi daya telpon lan nganyari app Instagram. Nanging wektu kanggo Book tiket karo bantuan saka Simpen ATrain lan snapping!

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-instagrammable-spots-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)