(Last Updated On: 18/10/2019)

Iinditan ku karéta bisa dijadikeun salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngajalajah nagara anyar - sayah di kenop Anjeun, ningali pamandangan gulung kana ku. Aranjeunna geus oge cara anu pangalusna pikeun ngahontal The tempat paling Instagrammable di Éropa!

Lamun datang ka ngarambat, Anjeun telepon nyaeta paling pasti madhab anjeun – ti nyandak poto sareng video Anjeun ka maén kalawan nyatu mamah jeung captions. Documenting perjalanan Anjeun, pakansi, nyaeta cara hébat nyekel kenangan éndah anjeun kota, nagara jeung nyieun cara Anjeun liwat ka maksud. Teu ukur tiasa ngahemat kenangan ieu jeung kasampak deui aranjeunna dina mangsa nu bakal datang, Tapi anjeun oge bisa make Instagram babagi moments ieu ku anjeung ka babaturan.

tapi, mana anu tempat paling Instagrammable di Éropa? Dina kecap abadi of Cady Karangmulya tina Girls mean, lamun datang ka Jumlah kasempetan Instagrammable, wates nu teu aya.

 

Tempat paling Instagrammable di Éropa: The Venice Simplon-Orient-Express: London - Venice

Arurang killing dua manuk kalawan hiji batu di dieu. Ieu mah ngan ukur salah sahiji paling jasa karéta kawentar di dunya tapi oge tempat paling Instagrammable di Éropa. Bari aya sababaraha ruteu béda bisa nyandak, nu pang populerna nyaeta ka London mun Venice lalampahan. Sakali anjeun saena karéta anjeun pikeun Venice, kalayan bantuan Simpen A Train, pilihan Anjeun téh sajajalan!

London nepi Lille Kareta

London ka Paris Kareta

Lyon ka London Kareta

London keur Kareta Bordeaux

 

RIALTO sasak (RIALTO sasak)

The Rialto Bridge is one of only four bridges crossing the Venetian Grand Canal, nu hartina éta pisan hésé photograph tanpa urang dinya. Hiji pilihan - sakumaha kalayan sagala lokasi kasebut - nyaeta nganjang pisan mimiti isuk-isuk.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Icecream in Venice Canal Bridge

 

Grand Terusan

Kuring ragu saha daun kota tanpa meunang poto tina Grand Terusan. Ieu naon ngajadikeun Venice, sumur, Venice! Salah sahiji pintonan best of éta ti luhur Rialto Sasak.

Venice Italy is The most Instagrammable spots in Europe

 

Tempat paling Instagrammable di Éropa:The Bernina Express: Swiss - Italia

Iinditan antara Chur dina Swiss sarta Tirano di Itali, perjalanan 122km mawa anjeun ngaliwatan Swiss stunning Alps. Sampurna pikeun Instagram!

Swiss Alps In the Winter

 

Sakali anjeun geus anjog di Swiss, didieu anu tempat paling Instagrammable:

 

THE TOBLERONE gunung

Teu gunung ieu kasampak akrab? Mun anjeun geus kungsi didahar hiji bar Toblerone, éta meureun naha! Ieu teh gunung nu bakal diulas dina bungkusan jeung na naha éta dina daptar kami The tempat paling Instagrammable di Éropa.

Pikeun meunangkeun shot sarua handap, nyokot karéta Gornergrat ti Zermatt sagala jalan ka luhur, tuluy leumpang nepi ka titik lookout (kaliwat hotél).

tip: nu supermarket di Zermatt mindeng ngajalankeun kaluar tina Toblerone bar keur ditembak pasti ieu! Jadi lamun hayang makéna ieu sareng teu hayang nyandak Chances anjeun lajeng pastikeun télépon dibeuli saméméh anjeun meunang ka Zermatt.

Zurich ka Kareta Zermatt

Jenéwa kana Kareta Zermatt

Bern kana Kareta Zermatt

Lucerne kana Kareta Zermatt

INTERLAKEN

Mun anjeun ka dieu pikeun petualangan (i.e.. paragliding) lajeng mamang teu maneh bakal umbar sababaraha epik Instagram nembak. Ulah ngarasa kawas rising tekanan getih Anjeun? Anjeun tiasa meunang shot tiis ti luhur Harder Kulm. Anjeun bakal meunang hiji tempoan luar biasa ngaliwatan kota Interlaken jeung Alps Swiss.

Basel kana Kareta Interlaken

Bern kana Kareta Interlaken

Lucerne kana Kareta Interlaken

Zurich ka Kareta Interlaken

Tempat paling Instagrammable di Éropa: The Brocken Railway. Harz Gunung Range, Jérman

Di jalur husus dina ieu, Anjeun gé nanjak ka 1,142m luhur Brocken, Puncak pangluhurna di kalér Jérman, ngarasakeun pintonan panorama sahiji bentang sabudeureun. tapi, anjeun teu kudu ngan kawas climbing gunung nganjang ka Harz Pagunungan. Kanyataanna, éta hadé lamun resep kacamatan kaulinan kalayan fairytale istana, UNESCO loka Warisan Dunya, bénténg jeung monasteries ti Tengah umur atawa manéh sato liar di habitat alam maranéhanana. Sampurna pikeun feed Instagram Anjeun!

Leipzig kana Kareta Wernigerode Brocken

Hanover jeung Kareta Wernigerode Brocken

Munich ka Kareta Wernigerode Brocken

 

Garéja mangga buka Collegiate, Castle na Kota Tua Jakarta of Quedlinburg

Jeung kombinasi Grunderzeit jeung Seni Nouveau villas, nu Town Old of Quedlinburg ngajadikeun eta salah sahiji The tempat paling Instagrammable di Éropa. Ieu jumlah jeung kualitas luhur tina wangunan kayu-dipiguraan nu yakin UNESCO mun dibewarakeun Quedlinburg conto luar biasa tina hiji kota Éropa abad pertengahan.

Leipzig kana Kareta Quedlinburg

Hanover jeung Kareta Quedlinburg

Munich ka Kareta Quedlinburg

Quedlinburg is among the list of The most Instagrammable spots in Europe

Jawa barat Highland Line: Skotlandia

Iinditan sapanjang Jabar Highland Line, nu Jacobite uap Train ieu meureun pangalusna dipikawanoh pikeun peran eta muterkeun dina pilem Harry Potter - salaku Hogwarts Express. karéta nu ngalir ka manteng 84-mil misahkeun Fort William ti Mallaig on Jalur Railway Kulon Highland. Hayu urang mindeng dubbed salah sahiji journeys rail greatest di dunya, sarta rightfully jadi!

Boga katingal di sababaraha pics Anjeun bisa umbar diri!

West Highland Railway Line

 

Tempat paling instagrammable di Éropa: The Konéng Train, Perancis

Ucapkeun 'Sumuhun’ mun lalampahan ieu! Pikeun leuwih ti abad, méteran-gauge karéta konéng ieu geus pungkal cara na ngaliwatan Pyrenees Perancis ti Villefranche-de-Conflent mun Latour-de-Carol. Naon eta lacks dina jarak - éta ukur 63km sarta ngeunaan tilu jam lila - eta leuwih ti nyusun dina pintonan sagemblengna Instagrammable. Gunung dramatis tina Parc Naturel Daerah des Pyrenees Catalanes kabawa salah sahijina!

Ogé eureun di stasiun kareta api pangluhurna Perancis urang, Bolquere-Eyne. Nu sits di 1592m di luhur permukaan laut, sarta crosses nu Pont Gisclard, sasak gantung kareta.

Lyon kana Kareta Toulouse

Paris keur Kareta Toulouse

Marseille kana Kareta Toulouse

Bordeaux ka Kareta Toulouse

 

Ngeusi batre telepon nu na ngamutahirkeun aplikasi Instagram Anjeun. Ieu waktu buku tiket kalayan bantuan Simpen ATrain tur meunangkeun umbar!

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-instagrammable-spots-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)