(Paling Keri Dianyari On: 01/01/2020)

Ing bawana Eropah iku salah siji saka lengkap Sajarah sugih, crita apik banget, petualangan, lan kadhangkala misteri. Saben bawana wis pesawat dhewe mystifying lokasi. Nanging, misale jek Eropah wis sawetara saka panggonan paling apik tenan lan aneh ing donya. Mystery tansah wis mréntahaké kanggo lelungan adventurous. Mulane, nerangake minangka ora surprise kok nggawe lelungan liyane wani iku goal kanggo ngunjungi papan iki. Simpen A Train wis sijine bebarengan dhaptar limang panggonan paling aneh ing Eropah sing manawa kanggo ngageti lan ngematake malah paling akeh pengalamane wong sing seneng lelungan.

 

1. Paling Places Aneh Ing Landa – Giethoorn

Panggonan pisanan kita bisa menehi rekomendasi iku aneh ing pangertèn sing cukup unik. Dumunung ing Walanda lan cukup bisa salah siji panggonan paling penake sampeyan bisa bukak. Giethoorn Désa iki sing kaya ora ana liyane. Akeh nimbang minangka plesiran sampurna saka urip modern. Wis ora dalan lan meh ora sembarang wong sing manggon ing. Nyatane, iku jenis Cut mati saka liyane saka Walanda.

Mbuwang wektu ing Giethoorn bakal nggawe sampeyan aran kaya yen wis ngiwa donya modern lan karibedanipun rampung. Wektu bakal mabur dening, lan sampeyan bakal aran rampung seneng. Minangka adoh minangka dipikir lan aran saka Go desa, ing Bab ingkang sapisanan bakal sok dong mirsani carane cilik iku. Sampeyan uga bakal sok dong mirsani sing ana sawetara banget dalan kanggo njupuk. Nyatane, bakal ana cara liyane kanal lan prau nitih dhuwur saka dalan kanggo trek. Ing omahé ing désa bakal menehi getar donya lawas.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

2. Caves Ice Eisriesenwelt

Apa sampeyan tau golek dhewe ing Austria, sampeyan kudu jangka riko kanggo salah siji saka kamulyan alam paling sing ana. Eisriesenwelt iku salah siji saka guwa es gedhé sing ana ing donya. Nyatane, nalika translated kanggo Inggris, iku tegese World of Buta. Mlaku menyang guwa Fantastic bakal nggawe sampeyan aran kaya yen ing pesawat saka film njawi. Ana sawetara bab sing ngeramaken babagan Eisriesenwelt.

sepisanan, ukuran gedhine saka guwa es dhewe bakal ninggalake sampeyan ing roso kagum. Arep liwat bisa njupuk sampeyan kira-kira jam lan setengah kanggo lengkap. sareh, interior guwa bakal ninggalake sampeyan chilly lan kesengsem. Akeh tokoh es, patung es, lan tembok es cukup nyengsemaken lan ninggalake akeh ilang kanggo tembung. Sawetara iki tatanan es massive sing rodho saka 20 meter! Ing peteng saka guwa, Ès dipadhangi lampu dening Magnesium ing lamps bakal “teka urip.” Minangka cahya dadi liwat cahya lan tarian ing latar mburi, pangertèn saka misteri alam temtunipun bakal napuk kowé. Kesimpulane, sapa near Werfen, Austria perlu kanggo njupuk wektu kanggo ngunjungi Eisriesenwelt.

Salzburg kanggo njupuk Trains

Munich kanggo uncalan Trains

Innsbruck kanggo uncalan Trains

Wina kanggo Trains Werfen

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Paling Places Aneh Kanggo Visit Ing Italia – Capuchin catacombs Of Palermo

ing Capuchin catacombs saka Palermo bisa ngirim Manginggil mudhun utomo. Kanggo sensai golek sing seneng koyo teror lan awe, catacombs iku Panggonan banget kanggo riko. catacombs sing kabut dening kahanan ora sewajare lan misteri kanggo wong saben dinten. Kabeh iku njupuk iku siji neng golek dhewe posing sawetara pitakonan urip amba.

Ing crita konco catacombs Capuchin cukup narik. Iku panggonan ngaso final kanggo Sisa ewu wong saka kabeh mlaku gesang. Mayoritas ing catacombs sing wiku lan sugih wektu. Nanging, ana sawetara Folks umum ana uga. Katakombe bukaan ing biara lan gréja jejer. Mlaku-mlaku liwat corridors saka catacombs, sampeyan bakal weruh kira-kira 8000 badan mummified. Sawetara iki cukup lawas, malah gendakan bali menyang 1600s. Badan sing embalmed lan uga wadi. Kesimpulane, minangka medeni minangka catacombs koyone, lagi panggonan turis kang misuwur lan worth a neng kanggo wong-wong sing bisa njupuk.

Marsala kanggo Trains Palermo

Bagheria kanggo Trains Palermo

Catania kanggo Trains Palermo

Trapani to Trains Palermo

 

4. Chateau De Brissac

ing Chateau de Brissac ing sisih kidul Angers, kutha ing lebak Kali Loire. Iku kastil paling inggil ing kabèh Prancis. Bèntèng French ayu iki dibuka ing abad ka-15 lan wis nglawan test wektu. Sadurunge mbenake sawijining dening Adipati Brissac, iku abad tengah Bèntèng sing tanggal bali menyang abad ka-11. Nanging, Adipati direkonstruksi menyang Bèntèng gaya Renaissance grand.

Chateau de Brissac bisa koyone kaya Chateau biasa ing kawitan. Nanging, konco teras saben dinten, ana legenda aneh sing drive akeh kanggo ngunjungi iku. Akeh crita Kudus sing digandhengake karo latar lan Chateau dhewe. Paling populer legenda Lady Green. Miturut legenda dheweke dipatèni ing arang-arang kraton ing abad kaping-15. The Green Lady, utawa minangka dheweke dadi populer, Lady Green, wis ngandika roaming kraton isih. Akeh ngomong padha kesawang wadon ing sugih lumampah ijo liwat latar utawa ngadeg ning menara. Pedunung saiki ngomong padha thukul rakulino kanggo dheweke, nanging akeh turis wis wedi. Loro saka mirsani dheweke, akeh ngomong sing bisa krungu dheweke moans saindhenging kraton ing jam awal saka morning.

Paris kanggo Trains Le Mans

Nantes kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Rennes

Rouen kanggo Paris Trains

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Paling Places Aneh Kanggo Visit Ing Belgium – Dinant

Dinant iku kutha cilik sing inspires raos misteri kanggo pengunjung. Kutha ing provinsi Namur saka Belgia. Iku panggonan sampurna kanggo pindhah kanggo yen sampeyan planning plesiran akhir minggu saka urip kutha gedhe. Kombinasi kutha lan malang alam lingkungan wis narik ati. Gunung-gunung ing latar mburi saka kutha digabungake karo kali Meuse mili liwat kutha sing cukup kanggo ngaktifake sapa kick maneh lan unwind. Iku wis dijupuk ing ati saka akeh pengunjung lan bakal nggawe sampeyan aran kaya ing donya liya.

Brussels kanggo Trains Dinant

Antwerp kanggo Trains Dinant

Ghent kanggo Trains Dinant

Liege kanggo Trains Dinant

Dinant Belgium

 

Apa sampeyan siap kanggo ndeleng akeh panggonan aneh sing Eropah nawakake? Mulai karo limang panggonan iki paling aneh lan ndeleng dalan njupuk panjenengan. Priksa manawa kanggo rencana vacation Panjenengan uga lan Tiket Book Train ing wektu karo Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Paling Places Misterius ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-mysterious-places-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)