(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 01/01/2020)

Buana Éropa nyaéta hiji full sajarah euyeub, luar biasa carita, adventures, jeung sakapeung misteri. Unggal buana ngabogaan susunan sorangan tina mystifying lokasi. Sanajan, eta jigana nu Éropa geus sababaraha sahiji anu pang endah jeung misterius tempat di dunya. Misteri sok geus banding ka dongeng travelers. kituna, eta asalna salaku no reuwas naha nu leuwih daring travelers nyieun eta tujuan maranéhanana ngadatangan tempat ieu. Simpen A Train geus nunda babarengan daptar lima tempat paling misterius di Éropa anu yakin ngareureuwas jeung mere pangaruh komo nu paling seasoned travelers.

 

1. Tempat Paling Misterius Di Walanda -- Giethoorn

Tempat kahiji we bisa nyarankeun misterius dina rasa nu geus cukup unik. Hal ieu aya di Walanda jeung cukup jigana salah sahiji anu pang pikaresepeun tempat anjeun bisa nganjang. Giethoorn mangrupakeun hiji désa anu kawas taya lain. Loba nu nganggap hal éta minangka sampurna getaway ti kahirupan modern. Eta boga jalan jeung boro nu mana wae nu jalma nu hirup di dinya. Kanyataanna, éta téh jenis cut off from the rest of the Netherlands.

Belanja waktu di Giethoorn bakal ngajadikeun anjeun ngarasa saolah-olah anjeun geus ninggalkeun dunya modern jeung troubles anak lengkep. Waktu bakal ngapung ku, jeung anjeun bakal ngarasa lengkep seneng. Salaku sajauh katingal jeung ngarasa désa balik, hal kahiji anjeun bakal mere nyaho geus kumaha leutik eta. Anjeun ogé bakal aya bewara nu aya saeutik pisan jalan pikeun nyokot. Kanyataanna, aya bakal jadi jalan leuwih kanal jeung parahu ride sadia ti jalan ka trek. Imah di kampung bakal méré anjeun hiji dunya heubeul vibe.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

Giethoorn Walanda 2018 4K

 

2. Eisriesenwelt És Guha

Anjeun kudu kungsi manggihan dibaturan di Austria, anjeun kudu rencana nganjang ka salah sahiji greatest keajaiban alam nu aya. Eisriesenwelt mangrupa salah sahiji nu panggedéna és guha nu aya di dunya. Kanyataanna, lamun ditarjamahkeun ka basa inggris, eta hartina Dunya Raksasa. Stepping kana ieu hebat pisan guha bakal ngajadikeun anjeun ngarasa saolah-olah anjeun dina susunan hiji film extraterrestrial. Aya sababaraha hal anu pikaheraneun ngeunaan Eisriesenwelt.

firstly, ukuran sheer of és guha sorangan bakal ninggalkeun anjeun dina angen. Bade ngaliwatan eta bisa mawa anjeun kurang leuwih jam satengah pikeun ngarengsekeun. Bréh, interior gua bakal ninggalkeun anjeun chilly jeung impressed. Loba és inohong, patung és, jeung és tembok anu cukup impressive jeung ninggalkeun loba leungit pikeun kecap. Sababaraha ieu masif és formasi nu taller ti 20 méter! Dina poék guha, es bercahya ku magnésium lampu bakal “datang hirup.” Salaku cahya mana ngaliwatan cahaya jeung tarian dina latar tukang, rasa alam misteri pasti bakal pencét anjeun. Kasimpulanana, saha nu bakal Werfen, Austria perlu nyokot waktu nganjang Eisriesenwelt.

Salzburg ka Werfen Kareta

Munich ka Werfen Kareta

Innsbruck ka Werfen Kareta

Wina ka Werfen Kareta

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Tempat Paling Misterius Nganjang Di Italia -- Capuchin Catacombs Palermo

The Capuchin Catacombs Palermo bisa ngirim ngadégdég turun tulang tonggong anjeun. Pikeun thrill seekers nu ngarasakeun rasa teror jeung angen, nu catacombs aya hiji tempat alus teuing nganjang. Ieu catacombs nu shrouded ku morbidity jeung misteri ka manusa sapopoé. Sadaya diperlukeun hiji nganjang ka manggihan dibaturan posing sababaraha gedé kahirupan patarosan.

Carita balik Capuchin Catacombs anu cukup matak. Eta final istirahat tempat pikeun tetep ti rébuan jelema ti sagala walks hirup. Nu mayoritas di catacombs nu monks jeung nu jegud tina waktu. Sanajan, aya sababaraha folks umum aya ogé. Nu catacomb manjang dina hiji biara jeung hiji meungkeut gereja. Leumpang ngaliwatan koridor catacombs, anjeun baris nempo kira-kira 8000 mummified awak. Sababaraha ieu anu cukup heubeul, komo bobogohan deui ka 1600s. Awak nu embalmed jeung well dilestarikan. Kasimpulanana, salaku pikasieuneun salaku catacombs sigana, maranehna popular tujuan wisata jeung nu patut neng pikeun jalma nu bisa nyokot eta.

Marsala ka Palermo Kareta

Bagheria ka Palermo Kareta

Catania kana Kareta Palermo

Trapani ka Palermo Kareta

 

4. Chateau De Brissac

The Chateau de Brissac di kidul Angers, hiji kota di Walungan Loire Valley. Eta tallest puri dina sakabeh Perancis. Ieu geulis perancis castle ieu diwangun deui dina abad ka-15 jeung geus withstood test waktu. Saméméh ngaropea anak ku Adipati of Brissac, ieu puri abad pertengahan yén tanggal deui ka abad 11. Sanajan, Adipati rekonstruksi kana hiji grand Renaissance gaya kastil.

Chateau de Brissac bisa jadi sigana kawas hiji biasa Chateau di kahiji. Sanajan, balik sapopoé adul, aya hiji legenda misterius nu drive loba nganjang eta. Loba carita jurig nu patali jeung grounds jeung chateau sorangan. Nu paling populér nyaéta katerangan nu Héjo Nona. Nurutkeun legenda manéhna ieu ditelasan di puri sometime dina pertengahan abad ka-15. La Dame Verte, atawa salaku manéhna geus jadi popular, Héjo Nona, ceuk roam puri masih. Loba nu ngomong maranéhanana geus nempo hiji awewe di hiji pakéan héjo leumpang ngaliwatan grounds atawa nangtung atop nu munara. Kiwari warga nyebutkeun maranéhanana geus tumuwuh biasa nya, tapi loba wisatawan geus sieun. Salian ti manéh nya, loba nu nyebutkeun yen anjeun bisa ngadéngé nya moans sapanjang puri dina jam awal isuk-isuk.

Paris keur Kareta Le Mans

Nantes ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Rennes

Rouen pikeun Kidss Kareta

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Tempat Paling Misterius Nganjang Di Bélgia -- Dinant

Dinant sejen kota leutik nu inspires rasa misteri datang. Kota ieu dina Namur propinsi Bélgia. Hal ieu tempat sampurna pikeun muka lamun anjeun keur perencanaan a weekend getaway ti kota gedé kahirupan. Kombinasi kota kahirupan jeung alam sabudeureun bentang breathtaking. Gunung di latar tukang city digabungkeun jeung walungan Meuse ngalir ngaliwatan kota anu cukup pikeun ngaktipkeun saha kick deui jeung unwind. Geus direbut hate loba nu datang jeung baris nyieun anjeun ngarasa kawas anjeun keur dina dunya sejen.

Brussel ka Dinant Kareta

Antwerp ka Dinant Kareta

Ghent ka Dinant Kareta

Liege ka Dinant Kareta

Dinant Belgium

 

Anjeun siap pikeun nempo loba tempat misterius nu nawarkeun Éropa? Ngamimitian jeung ieu lima tempat paling misterius jeung dimana ningali jalan nu diperlukeun anjeun. Pastikeun rencana pakansi anjeun oge jeung Buku Tiket Kareta on waktos sareng Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Tempat paling Misterius di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-mysterious-places-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)