(Paling Keri Dianyari On: 25/10/2019)

Jerman asli negara ayu. Nanging nalika wiwit mikir bab kedaton, sampeyan bakal tresna malah luwih. Lan kabeh amarga Jerman iku, miturut akeh, ibukutha kastil globe.

Ana host wutuh saka kedaton biasa ing Jerman sampeyan perlu kanggo ngunjungi. Ing artikel iki, kita bakal musataken ing mung sing gedhe-gedhe sing paling ayu antarane wong-wong mau. Kita uga bakal menehi info carane bisa tekan wong numpak sepur, menyang bungahaken kabeh penyayang Sepur!

 

Burg Neuschwansteinkép - Paling Biasa di Jerman

Akeh ngerti iku minangka salah siji saka kedaton paling ayu ing kabèh donya, ora mung Jerman. Yen ora sing, iku mesthi misuwur inspirasi kanggo Disney Castle. Nalika njupuk dipikir ing iki Crita-crita Bèntèng, éling apa. Sampeyan mesthi bisa ngerti apa iku antarane kedaton paling biasa ing Jerman!

Burg Neuschwansteinkép punika temtu nggumunake, nanging carane kowe njaluk ana? Ing bab apik babagan Jerman iku paling panggonan nyambung liwat Sepur. Stasiun Sepur paling cedhak kanggo kastil in Langkawi. Nanging, sampeyan bisa tekan sing stasiun saka Munich utawa kutha-kutha Jerman gedhe.

Ulm kanggo Trains Langkawi

Munich kanggo Trains Langkawi

Stuttgart kanggo Trains Langkawi

Nuremberg menyang Sepur Langkawi

 

 

Hohenzollern - Paling Magical Castle ing Jerman

Bèntèng Hohenzollern ora mung ing antarane wong kedaton paling biasa ing Jerman - iku paling gaib siji. Sampeyan bisa nemokake iku ing provinsi Baden-Wurttemberg, near Stuttgart. Provinsi Baden-Württemberg iku paling dipun sepeleaken siji ing Jerman, nanging yen sampeyan ndeleng Bèntèng iki, sampeyan lagi bound kanggo ngganti pendapat!

Nanging, njupuk menyang bètèng bisa masalah, sanajan tanggung worth iku. Cara paling apik kanggo njupuk Sepur saka Stuttgart kanggo Hechingen. Sampeyan kudu njupuk hiking dawa lan menek gunung tajem kanggo nggayuh Bèntèng. Aku mung guyon! Sampeyan bisa njupuk bis anter jemput utawa mendhoan saka Hechingen minangka kastil cukup cedhak kutha.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern Sigmaringen - The Grandest Castle ing Jerman

Ing mratelakake panemume asor kita, ora dhaftar kedaton paling biasa ing Jerman bisa lengkap tanpa nyebutke Hohenzollern Sigmaringen. Iku kastil paling ekstensif lan grandest sampeyan bakal tau lay mata ing! Lan yen sing padha ora cukup, iku uga bener narik ati.

Mulane Hohenzollern-Sigmaringen ing Baden-Württemberg; supaya iku rampung baffling kok wong sing ora pada memuji provinsi minangka paling siji ayu ing Jerman!

Minangka kanggo lelungan - wiwit sampeyan bisa nemokake kraton ing kutha, iku gampang diakses dening Sepur. Cara paling apik kanggo njupuk Sepur saka Ulm utawa Stuttgart lan banjur lumaku menyang bètèng.

Frankfurt kanggo Trains Ulm

Stuttgart kanggo Trains Ulm

Leipzig kanggo Trains Ulm

Nuremberg menyang Sepur Ulm

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

Astana stands piyambak ing gunung cilik, lan iku katon saestu biasa. Nanging, iku ora dadi sepi yen sampeyan njupuk menyang akun kasebut iku isih dipanggoni! Ya, ing Eltz kulawarga wis dianakaké ing kraton kanggo 33 generasi!

Nalika nerangake kanggo njupuk ana, sampeyan bakal kudu lumaku utawa njaluk bus utawa mendhoan saka Hatzenport. Nanging, iku tanggung bisa kanggo njaluk menyang kutha cilik numpak sepur saka koblenz - kutha gedhe cedhak.

Frankfurt kanggo Hatzenport Trains

Bonn kanggo Trains Hatzenport

Cologne to Trains Hatzenport

Dusseldorf to Trains Hatzenport

 

Supaya ana sing duwe, daftar lengkap kedaton paling biasa ing Jerman. Kulo pengen sing bakal visit ing paling siji mau ing trip sabanjuré! Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan lelungan numpak sepur kanggo kedaton iki, aran gratis kanggo hubungi kita sewektu-wektu.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-spectacular-castles-germany/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)