(Last Updated On: 11/10/2019)

Jérman mangrupakeun alami nagara geulis. Tapi mun anjeun ngamimitian pamikiran ngeunaan istana, anjeun bakal cinta eta evegermanyn langkung. Jeung sakabéh éta lantaran Jérman mangrupakeun, nurutkeun loba, ibukota kastil di dunya.

Aya sakabeh host sahiji istana spektakuler di Jerman nu peryogi didatangan. Dina artikel ieu, kami gé konsentrasi dina wungkul leuwih paling geulis di antara maranehna. Urang ogé bakal masihan anjeun info tentang kumaha carana Anjeun tiasa ngahontal éta ku karéta, kana delight sadaya pencinta karéta!

 

Schloss Neuschwanstein - Nu Maha spektakuler Castle di Jerman

Loba kenal salaku salah sahiji istana paling geulis di sakabeh dunya, teu ngan Jerman. Mun teu nu, éta pasti kasohor keur inspirasi pikeun Disney karaton. Lamun anjeun butuh katingal di kastil jurig-dongéng ieu, Anjeun sadar naha. Anjeun can tangtu ngarti naha éta di kalangan istana paling spektakuler di Jerman!

Schloss Neuschwanstein nyaeta undoubtedly megah, tapi kumaha anjeun meunang aya? Hal alus ngeunaan Germany éta paling tempat nyambung via karéta. Stasiun karéta pangdeukeutna ka benteng aya dina Fussen. Sanajan, anjeun bisa ngahontal éta stasiun ti Munich atawa kota Jerman badag lianna.

Ulm kana Kareta Fussen

Munich ka Kareta Fussen

Stuttgart kana Kareta Fussen

Nuremberg kana Kareta Fussen

 

 

Hohenzollern - Nu Maha gaib Castle di Jerman

puri Hohenzollern teu ngan di kalangan istana paling spektakuler di Jerman - éta paling gaib hiji. Anjeun tiasa mendakan eta di propinsi Baden-Württemberg, deukeut Stuttgart. Propinsi Baden-Württemberg téh paling underrated hiji di Jerman, tapi sakali nu katingali puri ieu, nu nuju kabeungkeut ngarobah pamadegan anjeun!

Sanajan, meunang benteng tiasa masalah, albeit sagemblengna patut eta. Cara pangalusna nyaeta nyandak karéta ti Stuttgart mun Hechingen. Satuluyna anjeun perlu nyandak hiji leumpang panjang tur nanjak hiji pasir lungkawing keur ngahontal benteng. Kuring keur ngan nagreg! Anjeun tiasa nyandak beus shuttle atawa taksi ti Hechingen salaku benteng anu cukup deukeut jeung kota nu.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern Sigmaringen - The Grandest Castle di Jerman

Dina pamadegan hina kami, henteu daptar ka istana paling spektakuler di Jerman tiasa lengkep tanpa mentioning Hohenzollern Sigmaringen. Ieu teh benteng paling éksténsif jeung grandest anjeun gé kantos iklas panon anjeun dina! Tur upami nu éta teu cukup, éta ogé utterly breathtaking.

kituna Hohenzollern-Sigmaringen aya dina Baden-Württemberg; kitu éta sakabéhna baffling naha urang teu praising propinsi salaku paling salah geulis di Jerman!

Sedengkeun pikeun iinditan - saprak anjeun tiasa manggihan benteng di kota a, éta gampang diakses ku karéta. Cara pangalusna nyaeta nyandak karéta ti Ulm atanapi Stuttgart lajeng leumpang ka benteng.

Frankfurt kana Kareta Ulm

Stuttgart kana Kareta Ulm

Leipzig kana Kareta Ulm

Nuremberg kana Kareta Ulm

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

benteng nangtung nyalira dina pasir leutik, sarta eta Sigana sabenerna spektakuler. Sanajan, éta moal jadi ngalamun sakali anjeun tumut kana akun anu ayeuna teh masih dicicingan! nuhun, nu Eltz kulawarga geus dilaksanakeun puri pikeun 33 generasi!

Lamun datang ka sia aya, Anjeun kudu leumpang atawa meunang hiji beus atawa taksi ti Hatzenport. Sanajan, éta sagemblengna mungkin mun meunang ka kota leutik ku karéta ti Koblenz - kota ageung pangcaketna.

Frankfurt mun Hatzenport Kareta

Bonn kana Kareta Hatzenport

Cologne kana Kareta Hatzenport

Düsseldorf kana Kareta Hatzenport

 

Ku kituna aya nu gaduh eta, nafsirkeun tina istana paling spektakuler di Jerman. Simkuring miharep nu bakal didatangan sahenteuna salah sahijina dina lalampahan anjeun salajengna! Lamun hayang nyaho ngeunaan iinditan ku karéta ka istana ieu, ngarasa Luncat ka taros Kami iraha wae.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-spectacular-castles-germany/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih