Wacan Maca: 8 menit(Paling Keri Dianyari On: 28/03/2021)

Apa sing ngunjungi Amsterdam kanggo pisanan utawa bali kanggo njelajah kanal nggantheng durung maneh, sampeyan pengin ngerti bab paling iku unik apa ing Amsterdam! Yen siyap ngupaya petualangan ngluwihi dalan Damrak ing Amsterdam, dhaptar iki bakal nggawe plesiran saestu gaib!

 

Paling Things Unik Kanggo nindakake Ing Amsterdam: Seneng Tea High Ing Cilik House In Amsterdam

Apa bisa dadi cuter lan liyane unik saka gadhah Afternoon Tea in Amsterdams House Cilik? Ya, iki mesthi mathuk paling iku unik apa ing Amsterdam Bill! house sethitik ing salah siji saka tetanggan paling tuwa Amsterdam iku mung 2 sudhut meter. Pemilik tenan ambegan ing urip anyar menyang property lawas: omah sapisan tampung kulawarga saka limang! Temenan kaya ana, sing mung salah siji saka crita sing nunggu sampeyan ing tearoom iki apik banget.

Ing lantai satunggal nyimpen teh sethitik mulyo, nalika ing jubin kaloro lan katelu sing siap nampani kowe menyang dongeng teh-infused. Ana akeh opsi kanggo sarapan, madhang, teh dhuwur, lan malah lunch. Aku wis ing Cilik House kaping pindho: sapisan kanggo sarapan seneng kanggo kang ana jam pungkasan (sing ora dina finest sandi), lan liyane banget bubar kanggo Afternoon Tea karo sandwiches driji, telung pai beda, lan scones supaya sedhep yen inang welasi kita ana kanggo njupuk soko adoh karo kita, kita padha ora ragu-ragu. Ing Afternoon Tea kita milih iki diregani ing 25 EUR saben wong, nalika Tea High punika 35 EUR.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

Paling Things Unik Apa Ing Amsterdam - House Cilik

 

Paling Things Unik Kanggo nindakake Ing Amsterdam: Explore The EYE Filmmuseum

Saka kabèh bangunan modern ing lunyu ing Amsterdam, iku EYE Filmmuseum sing stands metu. Kanthi sawijining ayu, garis putih padhang mulet bebarengan Kali IJ ngelawan stasiun Sepur. EYE mesthi kalebu perkara paling unik ing dhaptar Amsterdam. badhan kang utama yaiku wayang, karo sawetara layar aturan sawetara saka sudhut kultus lan klasik film. ana, Nanging, uga sauntara unik pameran seni lan aktivitas kanggo anak, plus views banget nggoleki bali menyang tengah kutha. Uga umpetaken adoh kene, lan ing tampilan permanen, iku ngrumat film ing film Vintage saka Jean Desmet, kang tanggal bali minangka adoh minangka 1907. Njupuk lunch kene, banget: cafe bar yaiku tingkat pertama.

Bremen to Amsterdam Trains

Hannover kanggo Amsterdam Trains

Bielefeld kanggo Amsterdam Trains

Hamburg kanggo Amsterdam Trains

The EYE Filmmuseum mbengung ndeleng Amsterdam

 

Discover The Museum Bags Lan Purses

Telung jubin loro tas antik lan modern, dompet, lan dompet nggawe Tassenmuseum Hendrikje minangka salah sawijining Amsterdam wisata mboten umum lan narik kawigaten. Immaculately presented ing omah gedhong lawas lan nggantheng, highlights kalebu Art Nouveau lan Art Deco bêsik, kabinet kabeh tas tangan 1950-an sing langka lan padhang digawe saka plastik hard minangka bentuk Perspex sing primitif, lan (ethically dubious) tas vintage digawe saka kewan. Pameran sementara tas kontemporer lan tas cilik Babak metu koleksi.

Dortmund kanggo Amsterdam Trains

Essen kanggo Amsterdam Trains

Dusseldorf to Amsterdam Trains

Cologne to Amsterdam Trains

Museum Bags Lan Purses Walanda

 

The Poezenboot (Kucing Kayak)

Yen salah sawijining perkara paling unik ing Amsterdam kalebu aku njaluk pet kewan sing nengsemake, banjur count kula ing! Lunga lan ngunjungi catboat banget populer! yo, maca sing tengen! Sanadyan kucing biasane supaya banyu ing kabeh biaya, ing felines utawa Poezenboot, koyone becik ing ngarep ing suci ngambang sing. Punika lan suci kewan ngambang ing kanal ing Amsterdam. Iki diadhekake Henriette van Weelde ing 1966 minangka ngarep kanggo keblasuk, lara, lan nilar felines, lan wis wiwit tuwuh dadi amal resmi.

houseboat ing accommodates nganti 50 kucing bebarengan, 14 kang residents permanen. pengunjung Human olèh ing prau uga. Akeh teka kanggo milih kucing kanggo Adoption, but tourists are also welcome to drop in and scratch a kitty behind the ears.

Minangka amal a, prau suci tetep kumambang thanks kanggo sumbangan ngiwa dening pengunjung. Kabeh dhuwit wungu dadi menyang ngewangi minangka akeh kucing Amsterdam sabisa. Kucing Kayak Foundation kebayar kanggo neutering Kucing kang nduweni bisa ora saged care Veterinary, uga strays. Sukarelawan ngurus kucing, sawetara kang sing diadopsi dening pengunjung. Kucing dipercaya ngatur maneh kanggo urip ing tanah becik uga ing omah-omahé sing anyar.

Bonn kanggo Amsterdam Trains

Aachen kanggo Amsterdam Trains

Koblenz kanggo Amsterdam Trains

Frankfurt to Amsterdam Trains

iku unik apa ing Amsterdam - Cat boat

 

Go Fishing Plastic Sajrone A Unik Tour Of Amsterdams Kanal kanggé

arep fishing plastik ing kanal-kanal Amsterdam iku salah siji saka iku paling unik apa ing Amsterdam kanggo manawa! Lan mugi kula pitutur sampeyan, iku persis kaya muni. Lan inisiatif lingkungan loropaken dipasangake karo kegiatan touristic dening Plastic Whale, 2 jam boat trip tenan ngirim ing loro seneng lan lokasi picturesque. Sawise sampeyan langkah menyang prau, sampeyan njaluk net fishing dhewe, lan mati kowe!

Sisih paling mbokmenawa sing nalika Tours boat liyane numpak kepungkur miturut rute predetermined, sampeyan njaluk menyang ngendi wae Titik Piece saka plastik. It turns into a competitive I Spy game where everyone is super invested in finding even the smallest bits of plastic bags. A prayaan nyata occurs nalika wong spots botol near sisih kanal. Minangka kapten maneuvers prau kanggo pas antarane boats moored, amba tangan lan triumphantly iwak rayat metu! Disiapake kanggo ngrembug nyekel weirdest dina uga ngguyu lan jaminan karo penumpang liyane.

Aku sing pengalaman iki mesthi worth nalika Panjenengan, lan nawakake cara mirunggan kanggo nemu kanal Amsterdam. Sing bakal nerusake kathah tanpa njupuk kesel, lan yen demo iku liwat, sampeyan bakal langkah metu saka ing prau karo raos prestasi uga. Kabeh sing kanggo mung 25 EUR.

Osnabruck kanggo Amsterdam Trains

Lubeck kanggo Amsterdam Trains

Bremerhaven kanggo Amsterdam Trains

Kiel kanggo Amsterdam Trains

 

 

Wisata Woonbootmuseum

Yen sampeyan wis tau kepingin weruh apa kaya kanggo manggon ing salah siji saka houseboats Amsterdams, iki kasempatan kanggo mangerteni. Ing daftaripun dalem iku paling unik apa ing Amsterdam, sampeyan bisa nindakake mung sing! Sing nduweni loropaken lan wis dibukak nganti houseboat klasik sing, kang dibukak ing 1914 minangka freighter kanggo wedhi lan krikil sadurunge kang diowahi ing taun 1960-an. Pengunjung bisa nudge cara sing liwat wilayah urip mulyo, ngendi sakepel plaques panjelasan menehi kurang mudhun ing urip houseboat. Sing nduweni ora piyambak; meh 3,000 barges lan houseboats kepasang menyang gas lan listrik jaringan Amsterdams. Penasaran wareg, you can stroll along the street to an excellent dining establishment, Restaurant unta.

Kassel kanggo Amsterdam Trains

Mannheim Amsterdam Trains

Fulda kanggo Amsterdam Trains

Heidelberg kanggo Amsterdam Trains

iku unik apa ing Amsterdam - Wisata Woonbootmuseum

 

Paling Things Unik Kanggo nindakake Ing Amsterdam: Njupuk Lan Tour Audio Liwat Tuschinski Theater

Nggoleki sajarah konco Tuschinski Theater nggumunke. Saiki wayang fungsi, Theater ing Reguliersbreestraat iku bagéan saka klompok kadhavu. Teras unik punika campuran art deco lan seni nouveau. Digawe ing Komisi Tuschinskis arsitek Hijman Luis de Jong. Nanging minangka cantik minangka teras iku, bale bioskop paling gedhe yaiku teater nyata lan ora ana sing apik banget kaya nonton film favorit ing kursi buludru abang.

téater nawakake dina Tours audio sing wiwitan antarane 09:30 lan 11:30. demo kasedhiya ing loro Inggris lan Walanda. iku luwih 45 menit lan biaya 10 EUR kang kalebu tuwung saka tèh utawa warung. Tur dipandu uga kasedhiya kanggo kelompok gedhe wiwit 15 wong. Nggo mesen, ngirim email kanggo rondleidingen.tuschinski@pathe.nl.

Yen arep kanggo seneng ambiance téater, sampeyan bisa njupuk dipikir ing screenings film ngrancang. Ana sing bakal ketemu pagelaran liyane ing situs kadhavu. Kanggo seneng nuduhake ing papan téater ayu, Mangga madosi film ing Great Hall. sok-sok, ana bisa konser live uga.

Trier kanggo Amsterdam Trains

Luksemburg Amsterdam Trains

Antwerp kanggo Amsterdam Trains

Ghent kanggo Amsterdam Trains

Tuschinski Theater Amsterdam

 

Paling Things Unik Apa Ing Amsterdam: Go On Lan Adventure uwal Kamar Ing Rijksmuseum

Ing mangsa panas saka 2018 Rijksmuseum dibukak apa temenan supaya sing winates mangsa panas khusus. Iku saiki unik Uwal game Experiatêr lan ing daftar iku paling unik apa ing Amsterdam lan njupuk Panggonan ing Amsterdams museum paling misuwur. Nanging, misale jek sing sawise sukses dhisikan, nggoleki kene kanggo tetep. pengalaman luwih loman 1.5 jam lan tenan narik sampeyan menyang atmosfer. Sampeyan ditugasi golek formula sing dicolong saka buku abad kaping 18 dening tukang sihir lan ahli alkimia Italia Alessandro Cagliostro.

Liège kanggo Amsterdam Trains

Leuven kanggo Amsterdam Trains

Attractions kanggo Amsterdam Trains

Oostende kanggo Amsterdam Trains

Uwal Kamar Adventure In Rijksmuseum

 

The Worlds Mung Museum pengabdian kanggo kamulyan Of Floresen

Omah Anne Frank sing misuwur ing Amsterdam cedhak karo museum cilik iki sing nyedhiyakake luwih akeh perkara psychedelic sing dadi sebab salah sawijining perkara paling unik sing kudu ditindakake ing Amsterdam.!

Diduweni lan dilakokno dening artis Pony-tailed Nick Padalino. Electric Ladyland mesthine kalebu sing paling apik ing dhaptar Amsterdam. Bisa ditemokake ing sangisore galeri seni tingkat dalan sing padha, Electric Lady. Electric Ladyland punika donya pisanan (lan ketoke mung) museum focusing solely on the magic of fluorescent light.

Genk kanggo Amsterdam Trains

Lanaken kanggo Amsterdam Trains

Namur kanggo Amsterdam Trains

Kortrijk kanggo Amsterdam Trains

Museum pengabdian kanggo kamulyan Of Floresen

 

Siap kanggo pindhah ing trip kurang kesah, nanging oh dadi akeh liyane menarik? Nyekel kulo karo Simpen A Train! Ora Fees didhelikake, mung ease!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Paling Things Unik Apa Ing Amsterdam” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-unique-things-amsterdam%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)