(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/05/2020)

Naha anjeun ngadatangan Amsterdam pikeun kahiji kalina atawa balik ka ngajajah terusan anca acan deui, anjeun bakal hoyong uninga ngeunaan paling hal unik mun di Amsterdam! Mun anjeun siap neangan adventures saluareun Avenue Damrak di Amsterdam, Daptar ieu bakal nyieun getaway anjeun sabenerna gaib!

 

Paling Hirup Unik Jang ngalampahkeun Dina Amsterdam: Ngarasakeun Tea High Dina pangleutikna House Dina Amsterdam

Naon bisa jadi cuter tur leuwih unik ti ngabogaan Sore Tea dina Amsterdams House pangleutikna? nuhun, ieu pasti fits nu paling hal unik mun di Amsterdam tagihan! imah saeutik di salah sahiji Amsterdam neighborhoods pangkolotna téh ngan 2 lega méter. boga nu bener breathed dina kahirupan anyar kana harta heubeul: imah sakaligus diakomodir hiji kulawarga lima! Unbelievable sakumaha anu, nu ngan salah sahiji carita yen await anjeun tearoom ieu denok.

Lantai heula téh toko teh saeutik cozy, sedengkeun floors kadua jeung katilu anu siap ngabagéakeun anjeun ka fairytale tea infused. Aya loba pilihan pikeun sarapan, brunch, tea tinggi, komo dahar beurang. Kuring geus di nu pangleutikna House dua kali: sakali pikeun sarapan pikaresepeun nu kuring éta sajam telat (anu moal dinten finest kuring), sarta séjén pisan nembe kanggo hiji Sore Tea kalawan sandwiches ramo, tilu pies béda, sarta scones jadi ngeunah anu lamun host Al Qur kami ditawarkeun nyandak hal jauh jeung kami, kami teu ragu. The Sore Tea kami milih ieu dibanderol di 25 Eur per jalma, sedengkeun Tea High nyaeta 35 eur.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

Most Unique Things To Do In Amsterdam - The Smallest House

 

Paling Hirup Unik Jang ngalampahkeun Dina Amsterdam: Ngajalajah panon Filmmuseum

Sadaya wangunan modern nu slick di Amsterdam, eta teh panon Filmmuseum nu nangtung kaluar. Kalawan na sleek, garis bodas caang manjang sapanjang Walungan IJ sabalikna setasion kereta api. Panon geus pasti dina luhureun hal paling unik pikeun ngalakukeun dina daptar Amsterdam. patalina jeung masalah utama nyaeta bioskop, kalawan sababaraha layar maturan rupa-rupa kultus sarta klasik film. Nyaéta, kumaha oge, ogé samentara unik paméran seni jeung kagiatan pikeun barudak, tambah pintonan exceptionally rupa deui ka arah puseur kota. Ogé disumputkeun jauh dieu, sarta dina tampilan permanén, mangrupakeun kingkilaban cinematic nu film vintage of Jean Desmet, nu Tanggal deui sajauh 1907. Candak dahar beurang di dieu, oge: nu warnet bar nyaéta laju mimiti.

Bremen ka Amsterdam Kareta

Hannover ka Amsterdam Kareta

Bielefeld ka Amsterdam Kareta

Hamburg ka Amsterdam Kareta

The EYE Filmmuseum Drone view Amsterdam

 

Ngajalajah The Museum tas Jeung dompet

Tilu lanté duanana handbags antik tur modern, dompet na dompet sangkan Tassenmuseum Hendrikje salaku salah sahiji Amsterdam paling atraksi mahiwal jeung pikaresepeun. Immaculately dibere dina agam heubeul tur ganteng, highlights kaasup Art Nouveau jeung Seni Deco potongan, sacara gembleng kabinet langka tur 1950-an warna brightly handbags dijieunna tina palastik teuas bentuk primitif of Perspex na (ethically dubious) handbags vintage dijieun tina sasatoan. paméran samentara tina tas kontemporer sarta dompet buleud kaluar koleksi.

Dortmund ka Amsterdam Kareta

Essen ka Amsterdam Kareta

Düsseldorf ka Amsterdam Kareta

Cologne ka Amsterdam Kareta

Museum Of Bags And Purses Netherlands

 

The Poezenboot (The Cat Parahu)

Lamun salah sahiji hal nu paling unik mun di Amsterdam ngawengku kuring meunang ingon-ingon sato pikaresepeun, lajeng cacah kuring di! Buka di na nganjang ka catboat kawentar! Yep, maca katuhu nu! Padahal ucing ilaharna ulah cai pisan waragad, nu felines atawa Poezenboot, sigana sampurna betah dina sanctuary floating maranéhna. Hal ieu hiji sanctuary sato ngambang dina kanal dina Amsterdam. Eta diadegkeun ku Henriette van Weelde di 1966 salaku imah stray, gering, na ditinggalkeun felines, sarta saprak geus dipelak kana hiji zakat resmi.

houseboat The accommodates nepi ka 50 ucing sakaligus, 14 diantarana aya padumuk permanén. datang manusa téh wilujeng sumping dina wadah sakumaha ogé. Loba datang ka milih ucing keur nyoko, but tourists are also welcome to drop in and scratch a kitty behind the ears.

Sakumaha anu kasebut zakat a, parahu sanctuary tetep ngambang berkat sumbangan ditinggalkeun ku nu datang. Sakabéh duit diangkat mana arah nulungan saloba ucing Amsterdam sabisa. The Cat Parahu Yayasan bayaran pikeun neutering of ucing anu boga moal bisa nanggung perawatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan, kitu ogé strays. Sukarelawan ngurus ucing, sababaraha saha anu dianut ku sémah. The ucing nu dipercaya ngatur balik ka hirup di darat sampurna ogé di imah anyar maranéhna.

Bonn ka Amsterdam Kareta

Aachen ka Amsterdam Kareta

Koblenz ka Amsterdam Kareta

Frankfurt ka Amsterdam Kareta

Unique things to do in Amsterdam - Cat boat

 

Balik Agronomi Plastik Salila A Unik Tour Of Amsterdams terusan

bade fishing palastik dina kanal Amsterdam mangrupa salah sahiji hal nu paling unik mun di Amsterdam pasti! Na hayu atuh ngabejaan Anjeun, éta kahayang kawas keur disada. Hiji prakarsa ramah lingkungan dipasangkeun sareng kagiatan touristic ku Plastik lauk paus, éta 2 jam kapal lalampahan bener delivers on duanana senang jeung lokasi picturesque. Sakali anjeun lengkah kana parahu, anjeun meunang net fishing sorangan, sareng mareuman Anjeun buka!

Bagian pangalusna meureun nu bari tur kapal sejen balayar kaliwat nurutkeun hiji jalur predetermined, anjeun meunang balik mana nu titik sapotong palastik. It turns into a competitive I Spy game where everyone is super invested in finding even the smallest bits of plastic bags. Hiji perayaan nyata lumangsung nalika batur spot botol deukeut sisi terusan. Salaku kapten manuver wadah pikeun pas dina antara parahu moored, sudut nu leungeun anjeun sarta triumphantly lauk troublemaker nu kaluar! Jadi disiapkeun keur ngabahas nyekel weirdest poé ogé seuri tur beungkeut ku panumpang sejenna.

Jigana eta pangalaman ieu téh pasti patut bari Anjeun, sarta nawarkeun hiji cara ilahar keur ngalaman terusan Amsterdam. Anjeun bakal mindahkeun nyatu tanpa meunang capé, sarta sakaligus wisata kasebut leuwih, anjeun bakal lengkah kaluar tina parahu kalawan rasa prestasi ogé. Sakabéh nu keur ngan 25 eur.

Osnabruck ka Amsterdam Kareta

Lubeck ka Amsterdam Kareta

Bremerhaven ka Amsterdam Kareta

Kiel ka Amsterdam Kareta

 

 

The wisata Woonbootmuseum

Mun anjeun geus kungsi wondered naon éta kawas keur hirup di salah sahiji houseboats Amsterdams, ieu téh kasempetan Anjeun pikeun manggihan. Dina daptar urang mahluk paling unik mun di Amsterdam, Anjeun tiasa ngalakukeun ngan anu! Juragan anu ramah tur geus dibuka nepi houseboat Palasik maranéhna, nu diawalan dina 1914 salaku kapal barang pikeun keusik jeung gravel saméméh keur dirobah dina taun 1960-an. Datang bisa nudge jalan ngaliwatan daerah hirup cozy, dimana sakeupeul plak explanatory méré low handap dina kahirupan houseboat. Juragan henteu nyalira; meh 3,000 barges na houseboats anu plugged kana gas sarta listrik jaringan Amsterdams. panasaran wareg, you can stroll along the street to an excellent dining establishment, réstoran manuk onta.

Kassel ka Amsterdam Kareta

Mannheim ka Amsterdam Kareta

Fulda ka Amsterdam Kareta

Heidelberg ka Amsterdam Kareta

Unique things to do in Amsterdam - Tour The Woonbootmuseum

 

Paling Hirup Unik Jang ngalampahkeun Dina Amsterdam: Candak Hiji Tour Audio Ngaliwatan Tuschinski Teater

Manggihan sajarah balik Tuschinski Teater stunning. Ayeuna bioskop fungsi, ti Teater on Reguliersbreestraat mangrupa bagian ti grup Pathe. Si adul unik mangrupakeun campuran seni deco sarta seni nouveau. Dijieun dina komisi Tuschinskis ku arsiték Hijman Luis de Jong. Tapi sakumaha geulis saperti si adul geus, éta bioskop aula pangbadagna nyaéta téater nyata jeung aya nanaon rada sakumaha menawan sakumaha nonton film favorit dina korsi buludru beureum.

téater nawarkeun poean tur audio nu mimiti antara 09:30 jeung 11:30. wisata nyaeta sadia dina duanana Inggris jeung Walanda. Ieu lasts 45 menit sarta waragad 10 Eur nu ngawengku cangkir tea atawa kopi. Tur dipandu ogé sayogi kelompok badag mimitian ti 15 jelema. buku, ngirim surelek ka rondleidingen.tuschinski@pathe.nl.

Lamun hoyong ngarasakeun ambiance téater, Anjeun tiasa nyandak katingal di screenings wayang rencanana. Aya anjeun bakal manggihan pagelaran séjén dina ramatloka Pathe. Pikeun ngarasakeun némbongkeun dina spasi téater geulis, Néangan pilem di Great Aula. sakapeung, aya tiasa konser live ogé.

Trier ka Amsterdam Kareta

Luksemburg ka Amsterdam Kareta

Antwerp ka Amsterdam Kareta

Ghent ka Amsterdam Kareta

Tuschinski Theater Amsterdam

 

Paling Hirup Unik Pikeun Naha Dina Amsterdam: Balik Dina Hiji Adventure kabur Room Dina Rijksmuseum

Dina usum panas ti 2018 Rijksmuseum dibuka naon ieu dimaksudkan bisa a dugi summertime husus. Éta kiwari mangrupa unik Ngewa game experabdience sarta dina daptar urang mahluk paling unik mun di Amsterdam tur lumangsung di Amsterdams musium kawentar. Sanajan, sigana nu sanggeus kasuksésan awal, quest kasebut di dieu pikeun cicing. pangalaman nu lasts a berehan 1.5 jam jeung bener metot anjeun kana atmosfir. Anjeun tasked kalawan recovering rumus dipaling ti hiji buku abad ka-18 ku sorcerer Italia sarta alchemist Alessandro Cagliostro.

Liege ka Amsterdam Kareta

Leuven ka Amsterdam Kareta

Bruges ka Amsterdam Kareta

Oostende ka Amsterdam Kareta

Escape Room Adventure In Rijksmuseum

 

The alam Ngan Museum devoted Ka nu keajaiban Fluorescence

Amsterdam kawentar Anne Frank House pisan nutup ka musium leutik ieu devoted kana urusan jauh leuwih psychedelic nu hiji alesan badag naha éta salah sahiji hal nu paling unik mun di Amsterdam!

Dipiboga tur dioperasikeun ku pony buntut artis Nick Padalino. Listrik Ladyland pasti dina luhureun hal paling unik pikeun ngalakukeun dina daptar Amsterdam. Ieu bisa kapanggih underneath jalan galeri tingkat seni kitu ngaranna, listrik Lady. Listrik Ladyland téh di dunya mimiti (tur hirup kalawan ukur) museum focusing solely on the magic of fluorescent light.

Genk ka Amsterdam Kareta

Hasselt ka Amsterdam Kareta

Namur ka Amsterdam Kareta

Kortrijk ka Amsterdam Kareta

Museum Devoted To The Wonders Of Fluorescence

 

Adul dina lalampahan kirang ngumbara, Tapi oh kitu leuwih metot? Nyekel anu numpak kalawan Simpen A Train! Taya waragad disumputkeun, ngan betah di!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Paling Hirup Unik Pikeun Naha Dina Amsterdam” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/most-unique-things-amsterdam/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)