Waktu membaca: 12 minit
(Lepas Kemaskini: 04/11/2022)

Kami baru-baru ini menulis blog pada Menunggang dengan anak-anak kereta api dan memberikan anda beberapa tips untuk menjaga anak-anak anda dilayan. Membaca buku, bermain Uno, dan mendengar buku audio semestinya suatu keharusan bagi sesiapa sahaja, tetapi terdapat banyak aplikasi untuk dimuat turun sebelum melancong ke luar sana yang kami percaya bukan sahaja akan menghiburkan anda tetapi membantu anda membuat percutian anda lebih teratur dan menyeronokkan! Dari App Store untuk Google Play, kami telah dinaikkan beberapa yang terbaik 23 Apps Anda Perlu Muat turun Sebelum Perjalanan. Semua yang anda perlukan adalah telefon pintar dan kadang-kadang sebelum percutian anda yang seterusnya.

 

1. Untuk Tempat Menginap: Airbnb

Sama ada undang-undang di bandar yang anda lawati atau tidak, Airbnb ialah nama isi rumah. Ini adalah pasti salah satu daripada Apps anda perlu muat turun sebelum perjalanan. Aplikasi tawaran ini harga yang lebih murah, dan pengalaman yang lebih sahih dengan membenarkan pengguna untuk terus dengan penduduk tempatan, atau di rumah mereka. Aplikasi ini juga menawarkan ciri yang dipanggil Trips, yang menawarkan Pengalaman untuk memilih daripada apabila. Kami pasti ia tidak akan lama sehingga ia menawarkan semua yang anda perlukan dalam satu pergi, tetapi buat masa ini, pilihan yang mereka tawarkan pasti patut dimuat turun.

Dijon ke Paris dengan kereta api

Reims ke Paris dengan kereta api

Lille ke Paris dengan kereta api

London ke Amsterdam dengan kereta api

Apps you need to download before traveling

 

2. Aplikasi yang Perlu Anda Muat turun Sebelum Melancong Untuk Bilik Hotel Minit Terakhir: hotel Tonight

Realitinya adalah bahawa kadang-kadang Airbnb anda akan jatuh melalui. Itulah satu-satunya Kelemahan aplikasi. Tetapi tidak perlu bimbang, anda masih boleh mempunyai pelan B. Hotel Malam ini adalah perkhidmatan yang boleh dipercayai yang hidup subur di tawaran saat akhir. Syarikat itu bekerjasama dengan hotel untuk menawarkan diskaun ke atas bilik kosong, dan anda akan dapat untuk mencari satu di bawah 10 saat. Anda juga mendapat 24/7 perkhidmatan pelanggan daripada pasukan Hotel Tonight, dalam kes sesuatu yang buruk berlaku.

London ke Brussels dengan kereta api

London ke Paris dengan kereta api

Linz ke Salzburg dengan kereta api

Lawatan ke Paris dengan kereta api

Apps you need to download before traveling

 

3. Aplikasi Untuk Dimuat turun Sebelum Melancong Untuk Hotel Murah yang telah ditempah: Hopper

Hopper adalah aplikasi penerbangan dan hotel yang penemuan harga yang terbaik untuk tempahan. Ia menganalisis data untuk mengesan harga dan meramalkan masa paling murah ke bilik rizab dan menempah penerbangan. Menurut laman webnya, ia mempunyai 95% kadar kejayaan dalam ramalan bagi tempahan sehingga setahun lebih awal. Boleh tahan!

Salzburg ke Vienna dengan kereta api

Munich ke Vienna dengan kereta api

Graz ke Vienna dengan kereta api

Prague ke Vienna dengan kereta api

Hotel Billboard

 

4. Aplikasi yang mesti anda muat turun sebelum melakukan perjalanan perbandingan harga: Kayak

Walaupun kami telah mendapat beberapa aplikasi di sini untuk penginapan dan perjalanan rancangan, Kayak adalah semua-dalam-satu aplikasi yang membantu harga membandingkan antara enjin carian yang berbeza untuk semua keperluan perjalanan anda. Ini termasuk hotel, penerbangan, sewa kereta, dan juga pakej pelancongan. Manfaatkan perbandingannya yang banyak untuk menempah semua perjalanan yang anda perlukan dalam satu tempat.

Munich ke Salzburg dengan kereta api

Vienna ke Salzburg dengan kereta api

Graz ke Salzburg dengan kereta api

London ke Lyon dengan kereta api

 

5. Aplikasi yang Perlu Anda Muat turun Sebelum Perjalanan Untuk Tiket Keretapi: Simpan Kereta Api

Jika anda membuat perjalanan di seluruh Eropah, terdapat peluang yang baik anda akan dapat membuat jalan anda dengan kereta api. Pengangkutan awam pilihan di Eropah yang terkenal untuk pautan merentas desa mereka, dan semasa penerbangan adalah cepat, kereta api adalah lebih mudah, lebih kerap, dan perkhidmatan banyak laluan lebih. Sekiranya anda berada dalam keperluan tiket kereta api, download Simpan Kereta Api aplikasi untuk membuat pembelian murah dan mudah.

Dusseldorf ke Munich dengan kereta api

Dresden ke Munich dengan kereta api

Nuremberg ke Munich dengan kereta api

Bonn ke Munich dengan kereta api

Apps you need to download before traveling

 

6. Aplikasi Untuk Dimuat turun Sebelum Melancong Untuk Hiburan Dalam Perjalanan: Netflix

Sekarang kita semua tahu apa Netflix adalah. Jika anda tidak, selamat datang ke dunia baru! Daftar untuk percubaan percuma, memuat turun semua rancangan atau filem kegemaran dan menonton mereka semasa anda dalam kereta api, tanpa memerlukan WiFi! Perlu diingat bahawa rancangan berbeza mengikut disediakan untuk apa yang negara anda lawati, jadi jika anda benar-benar ketagih kepada salah satu, pastikan untuk memuat turun seberapa banyak episod yang mungkin sebelum anda menyeberangi sempadan!

Amsterdam ke London dengan kereta api

Rotterdam ke London dengan kereta api

Paris ke London dengan kereta api

Brussels ke London dengan kereta api

netflix Entertainment

 

7. Ke Split Perbelanjaan Anda Dengan Rakan: Splittr

Melancong dengan kawan-kawan? Hebat! Salah satu cara yang paling mudah untuk perkara-perkara untuk mendapatkan janggal jika anda tidak berpecah dana perjalanan anda dengan betul. Elakkan konflik dan gunakan telefon bimbit anda untuk membagi perbelanjaan antara rakan dengan mudah. Jika anda mempunyai kumpulan yang, ini adalah salah satu aplikasi yang anda perlu muat turun sebelum melancong. Splittr adalah khusus untuk orang-orang yang sedang dalam perjalanan. Masukkan perbelanjaan di mana sahaja, termasuk yang membayar apa dan app akan melakukan yang lain.

Melawat negara-negara yang berbeza dengan mata wang yang berbeza? Tiada masalah. Semua mata wang yang disokong dan anda boleh mencampurkan wang tanpa perlu melakukan ini sendiri penukaran mata wang.

Amsterdam ke Berlin oleh hujan

Leipzig ke Berlin dengan kereta api

Hanover ke Berlin dengan kereta api

Hamburg ke Berlin dengan kereta api

Apps you need to download before traveling

 

8. Belajar Cara Banyak Untuk Tip: Globe Tips

Walaupun aplikasi ini hanya boleh didapati pada iOS, GlobeTips adalah alat yang baik untuk membantu orang-orang keliru tentang tip antarabangsa. Ini amat berkaitan dengan pelancong yang biasa ekonomi berasaskan tip yang berjuang semasa berada di luar negara. Direka untuk kedua di Perancis atau Sepanyol, manfaatkan GlobeTips untuk mengetahui berapa banyak wang untuk memenuhi semua profesion.

Nuremberg ke Stuttgart dengan kereta api

Munich ke Stuttgart dengan kereta api

Frankfurt ke Stuttgart dengan kereta api

Heidelberg ke Stuttgart dengan kereta api

Apps you need to download before traveling

 

9. Untuk Chill Out: tenang

Jika anda seorang pengembara saraf, salah satu Aplikasi yang Perlu Anda Muat turun Sebelum Melancong adalah Tenang, ia adalah aplikasi yang akan menjadi sahabat anda. Ini alat perjalanan berguna mempunyai banyak meditasi yang berbeza untuk kebimbangan, diri menenangkan, bernafas, dan banyak lagi. Ia juga tawaran menenangkan bunyi untuk membantu anda berehat. Sebagai pengembara yang tertekan, Tenang membantu saya menjaga saya, baik, tenang di jalan raya.

Paris ke Strasbourg dengan kereta api

Luxembourg ke Strasbourg dengan kereta api

Nancy ke Strasbourg dengan kereta api

Dijon ke Strasbourg dengan kereta api

yoga pose

 

10. Untuk menyimpan kenangan anda: Trekker secara langsung

Menulis dalam jurnal adalah lama-sekolah yang bagus. Tetapi apa-apa di atas kertas bermakna anda menghadapi risiko kehilangan itu, terutamanya apabila anda melawat beberapa negara. Salah satu aplikasi yang perlu dimuat turun sebelum melancong adalah livetrekker.com. Jurnal perjalanan anda supaya anda boleh melihat kembali pada perjalanan anda pada peta interaktif. Aplikasi ini menjejaki anda sebagai anda pergi, menandakan garis merah bersama-sama dengan peta di laluan yang tepat yang anda ambil; app juga memantau kelajuan dan ketinggian anda, menjadikannya besar untuk pelancong kembara. Tambah imej, video, audio, dan teks sepanjang perjalanan, mewujudkan diari perjalanan multimedia anda boleh berkongsi! percuma, iOS dan Android, livetrekker.com

Rimini ke Milan dengan kereta api

Rom ke Milan dengan kereta api

Bologna ke Milan dengan kereta api

Verona ke Milan dengan kereta api

 

 

11. Jaga Diri Organized: PackPoint

Ia mungkin hanya keseronokan untuk pergi pada pengembaraan, tetapi selalu ada sesuatu yang kita lupa untuk melakukan atau pek sebelum perjalanan. Nasib baik teknologi adalah di sini untuk menyelamatkan hari lagi. muat PackPoint! Ia kelihatan pada ramalan cuaca untuk tarikh dan lokasi perjalanan anda. Ia juga akan meminta anda untuk memilih aktiviti yang anda boleh mengambil bahagian dalam semasa perjalanan anda, seperti mesyuarat untuk perniagaan, berenang di kolam, atau makan malam yang mewah. Kemudian ia akan menawarkan pembungkusan senarai barang anda harus membawa berdasarkan aktiviti ini. manis, betul? Anda juga boleh berkongsi apa yang anda mendapati dengan kawan-kawan anda, membuat perjalanan mereka lebih mudah, terlalu! jadi ingat tip ini penting dalam Apps anda perlu memuat turun sebelum melancong.

Brussels ke Amsterdam dengan kereta api

Hamburg ke Amsterdam dengan kereta api

Berlin ke Amsterdam dengan kereta api

Paris ke Amsterdam dengan kereta api

Apps you need to download before traveling

 

12. Untuk Nasihat Mengenai Aktiviti: TripAdvisor

TripAdvisor adalah aplikasi super yang boleh memberi anda berjuta-juta ulasan tentang apa sahaja, dengan cara yang cepat dan mudah! Bahagian yang terbaik tentang hal itu adalah bahawa ulasan, pendapat, video, dan gambar adalah daripada orang REAL, supaya anda tahu ia sah! Mencuba fungsi Near Me TripAdvisor untuk mencari tempat-tempat yang dikaji semula berhampiran, tetapi ciri-ciri yang terbaik aplikasi yang ditawarkan adalah jumlah negara yang ia menyokong - ia adalah hanya kira-kira di mana-mana, menjadikannya panduan perlu untuk setiap pelawat. Anda juga boleh bertanya soalan perjalanan tertentu dalam forum apl atau menambah ulasan anda sendiri dengan cara yang sama dengan bantuan.

Cologne ke Frankfurt dengan kereta api

Munich ke Frankfurt dengan kereta api

Hanover ke Frankfurt dengan kereta api

Hamburg ke Frankfurt dengan kereta api

 

13. Untuk Belajar Untuk Bercakap Seperti Tempatan: Duolingo

Walaupun bercakap perlahan-lahan dengan isyarat lebih-dibesar-besarkan tangan seolah menyeronokkan, kadang-kadang ia boleh mendapatkan memenatkan sedikit. Masukkan Duolingo. Jika anda serius tentang mendapatkan dengan penduduk tempatan, memuat turun aplikasi ini!

Ia menawarkan kursus pemula peringkat, tetapi ia juga adalah satu alat yang hebat untuk mereka yang ingin menyegarkan kembali bahasa yang berbeza. Anda juga boleh berbual dengan bots dalam bahasa terpilih. Ini boleh menjadi sangat berguna apabila anda cuba untuk mempelajari frasa yang anda mungkin akan anda gunakan yang paling luar negara.

Luxembourg ke Brussels dengan kereta api

Antwerp ke Brussels dengan kereta api

Amsterdam ke Brussels dengan kereta api

Paris ke Brussels dengan kereta api

 

14. Untuk mengetahui apa yang mereka katakan: Apl Terjemahan Google

Walaupun kita sudah disyorkan Duolingo, jika anda berada dalam masa-luluh dan mahu berkomunikasi dalam masa sebenar, Google Translate adalah aplikasi untuk penggunaan. Ia mempunyai suara dan pada dasarnya setiap bahasa asing yang pernah anda pertemuan, membuat satu ini yang terbaik aplikasi terjemahan sekitar. Ia adalah mesra sama ada anda mempunyai Android atau iPhone, dan bahkan boleh digunakan di luar talian.

Berlin ke Dresden dengan kereta api

Hanover ke Dresden dengan kereta api

Potsdam ke Dresden dengan kereta api

Nuremberg ke Dresden dengan kereta api

 

 

15. Mencari teman baru: Berjumpa

Jika anda jenis pengembara yang suka mencari teman baru semasa dalam perjalanan, cuma lebih jauh. Meetup adalah sebuah aplikasi khusus untuk membantu anda memenuhi seperti yang berfikiran orang di seluruh dunia. Anda boleh membentuk kumpulan berdasarkan minat, dan menganjurkan acara seperti merangkak bar dan makanan dengan penduduk tempatan. Aplikasi ini juga mempunyai suasana yang untuk keluarga untuk mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti mesra kanak-kanak. bagus!

Nuremberg ke Prague dengan kereta api

Munich ke Prague dengan kereta api

Berlin ke Prague dengan kereta api

Vienna ke Prague dengan kereta api

 

16. Untuk Dapatkan Sekitar Apabila Anda Tiba: Uber

Walaupun kami akan sentiasa mengesyorkan menggunakan kereta api dan bukannya kereta semasa dalam perjalanan, jika anda mendapati diri anda tiba lewat pada waktu malam atau menuju suatu tempat tanpa perkhidmatan yang anda akan perlu untuk menggunakan Uber. Walaupun tidak semua negara mempunyai Uber atau pesaing AS Lyft, hampir semua negara mempunyai aplikasi teksi dari beberapa jenis. Sama ada anda berada dalam Kazakhstan atau Perancis, cari aplikasi teksi tempatan anda dan pastikan memuat turunnya sebelum menaiki kereta api.

Munich ke Zurich dengan kereta api

Berlin ke Zurich dengan kereta api

Basel ke Zurich dengan kereta api

Vienna ke Zurich dengan kereta api

Apps you need to download before traveling

 

17. Untuk Navigate Mereka Penggulungan Jalan: App Peta Google

Sebaik sahaja anda telah turun dan mendapati diri anda berkeliaran di jalan-jalan cari baguette yang terbaik, anda perlu Peta Google untuk mendapatkan sekitar. mengapa? Kerana Peta Google adalah salah satu aplikasi navigasi yang terbaik di dunia. Dari arah yang berjalan kaki ke jadual kereta api, Google telah anda dilindungi. Lebih baik, anda boleh memuat turun peta untuk kegunaan luar talian, yang bermaksud di kawasan-kawasan dengan WiFi yang tajam anda masih dapat menemui bistro tersembunyi itu di lorong.

Kepada peta muat turun, hanya menuju ke Peta Google pada telefon pintar dan mengemudi anda untuk peta yang anda sedang menggunakan. Apabila ia berpusat pada lokasi yang anda inginkan, menaip “peta OK” ke dalam bar carian. Google akan mula memuat turun peta luar talian untuk telefon anda untuk anda untuk digunakan pada bila-bila masa. Itu sahaja!

La Rochelle ke Nantes dengan kereta api

Toulouse ke La Rochelle dengan kereta api

Bordeaux ke La Rochelle dengan kereta api

Paris ke La Rochelle dengan kereta api

navigation apps

 

18. Aplikasi Untuk Dimuat turun Untuk Mengesan Perjalanan Anda: TripIt

TripIt adalah aplikasi penjejakan perjalanan yang membantu mengatur semua maklumat perjalanan anda di satu tempat. Daripada tempahan penerbangan untuk tempahan hotel, TripIt menganjurkan segala-galanya menjadi mudah untuk membaca jadual perjalanan yang membuat anda di landasan yang betul. Memuat memautkan akaun anda terus ke apl, atau kirimkan semua e-mel pengesahan anda, dan TripIt akan melakukan yang lain. Terdapat pada desktop, Android, atau iPhone Apple, anda akan dapat menggunakannya di mana sahaja di dunia.

Genoa ke Venice dengan kereta api

Turin ke Venice dengan kereta api

Parma ke Venice dengan kereta api

La Spezia ke Venice dengan kereta api

 

19. Tahu Kadar Penukaran Mata Wang Anda: Mata wang App oleh Save A Train

Sementara orang boleh menjadi niche sedikit lebih, ada banyak kali saya telah di jalan raya tanpa data atau WiFi dan telah terdesak untuk mengetahui kadar pertukaran. Sama ada ia adalah seorang pemandu teksi rendang atau lawatan yang menuntut anda membayar secara tunai, mempunyai sebuah aplikasi di tangan untuk bertindak seperti penukar mata wang boleh menjadi rahmat. Simpan Kereta Api app mata wang kerja di atas atau di luar talian supaya ia sentiasa tersedia apabila anda memerlukannya.

Basel ke Interlaken dengan kereta api

Bern ke Interlaken dengan kereta api

Lucerne ke Interlaken dengan kereta api

Zurich ke Interlaken dengan kereta api

american 100 bill dollar

 

20. Untuk segala-galanya: WhatsApp

Jika anda belum mempunyai aplikasi ini pada telefon anda, membuat. Walaupun Amerika Utara telah sebahagian besarnya terlepas aplikasi mudah alih berasaskan data yang, WhatsApp adalah di seluruh dunia yang digunakan untuk mesej, panggilan video, dan panggilan suara. Popularitinya adalah seperti yang kebanyakan perniagaan di luar negara beroperasi dengan beberapa WhatsApp selain daripada atau sebagai ganti nombor telefon standard. Percayalah kepada kami apabila kami mengatakan bahawa anda perlu memuat turun WhatsApp.

Florence ke Arezzo dengan kereta api

Perugia ke Arezzo dengan kereta api

Bologna ke Arezzo dengan kereta api

Kereta Api Siena ke Arezzo

Apps you need to download before traveling

 

21. Aplikasi yang Perlu Anda Muat turun Sebelum Berjalan Untuk Penerbangan Anda: LoungeBuddy

Walaupun tidak selalu idea yang terbaik untuk terbang, terutama di Eropah, kadang-kadang anda perlu menaiki penerbangan untuk mengetuai mana kereta api tidak boleh pergi. Jika anda berakhir di lapangan terbang, jangan ragu dan memuat turun LoungeBuddy, aplikasi perjalanan berguna yang membolehkan anda untuk membeli akses diskaun ke lounge lapangan terbang. Ini amat membantu kepada orang-orang layovers lama, sebagai lounge lapangan terbang menawarkan makanan dan minuman percuma. Yang lebih penting, mereka bertindak sebagai tempat perlindungan dari hiruk-pikuk sering dijumpai di terminal lapangan terbang supaya berhenti sebentar anda yang seterusnya akan menjadi lebih menyeronokkan.

Berlin ke Aachen dengan kereta api

Frankfurt ke Cologne dengan kereta api

Dresden ke Cologne dengan kereta api

Aachen ke Cologne dengan kereta api

 

22. North Amerika Di Eropah: App Penukaran metrik

Sementara yang lain suka ketawa di Amerika Utara dan pematuhan pelik mereka kepada sistem imperialis pengukuran, ia boleh mewujudkan tujuan yang serius yang membimbangkan apabila mereka menuju luar negara. Berapa cepat adalah sembilan puluh kilometer sejam? Berapa kilogram pasta berat? Adakah semua soalan-soalan ini menjawab tanpa melihat bodoh dengan memuat turun app metrik Penukaran ke telefon anda sebelum anda memulakan perjalanan anda atau menggunakan aplikasi Save A Train bersamaan boleh diperolehi di bahagian aplikasi kami Simpan Blog Kereta Api.

Berlin ke Rothenburg Ob Der Tauber dengan kereta api

Stuttgart ke Rothenburg Ob Der Tauber dengan kereta api

Munich ke Rothenburg Ob Der Tauber dengan kereta api

Frankfurt ke Rothenburg Ob Der Tauber dengan kereta api

 

23. Untuk memasuki Amerika Syarikat: Mobile App Pasport

Aplikasi hanya pegawai kerajaan di dalam senarai ini, Mudah alih Passport ditawarkan oleh pihak Kastam dan Perlindungan Sempadan untuk pelancong bantuan memasuki Amerika Syarikat dengan mudah. Memuat turun sebelum anda tiba di Amerika Syarikat dan menggunakannya untuk mengisi maklumat anda pada telefon bimbit anda. kemudian, hantar borang anda sebaik sahaja anda mendarat dan melangkau garis besar-besaran untuk kiosk imigresen di Amerika Syarikat. Ia percuma dan mudah untuk digunakan!

Bremen ke Nuremberg dengan kereta api

Leipzig ke Nuremberg dengan kereta api

Hanover ke Nuremberg dengan kereta api

Hamburg ke Nuremberg dengan kereta api

Itu senarai aplikasi terbaik kami untuk dimuat turun sebelum melakukan perjalanan, sama ada dalam perjalanan kereta api yang panjang atau hanya menaiki tempatan. Jika anda memerlukan bantuan lanjut dengan rancangan boleh, Simpan Kereta Api tawaran melatih tiket pada kadar yang murah, membebaskan belanjawan anda untuk lebih banyak aktiviti menyeronokkan apabila anda tiba di destinasi anda!

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda? Tekan di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fapps-download-traveling%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)