Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 20/08/2021)

Perancangan bercuti di Eropah kadang-kadang boleh mengambil sedikit masa. Bagi pelancong yang teliti, ia adalah satu pelaburan masa besar kepada penyelidikan logistik perjalanan dan memilih tempat tinggal. Sekiranya anda pergi merangkumi semua atau tidak? Bagaimana kamu hendak pergi ke sana, oleh kereta api atau kapal terbang? Sesungguhnya ia adalah penting untuk mempertimbangkan semua pilihan yang mungkin sebelum anda boleh membuat pilihan yang tepat. Jika anda memilih untuk menginap di resort yang inklusif, banyak utama destinasi Eropah telah anda dilindungi. Jika anda hendak pergi berjalan melalui Eropah, awak boleh menikmati pengalaman tinggal yang terbaik resort terangkum semua dan mendapat di sana selesa dengan kereta api. Berikut adalah senarai yang terbaik resort semua-termasuk di Eropah, anda tidak boleh ketinggalan:

 

Borgo Egnazia, Itali

Ia dianggap sebagai salah satu resort yang paling indah bukan sahaja di Puglia tetapi semua Itali serta Eropah. Borgo Egnazia yang diambil kira sebagai salah satu yang terbaik resort terangkum di Eropah. Borgo Egnazia akan menawan hati anda dengan tradisional gaya seni bina anda akan melihat seluruh Puglia, serta bilik dihiasi dengan indah, kolam, padang golf, malah kelab aktiviti untuk kanak-kanak dan remaja. Dapatkan ke Bari atau Brindisi dengan kereta api dan kemudian pergi ke Savelletri di Fasano, mengambil laluan yang indah untuk melihat semua keindahan Puglia.

Naples untuk Trains Brindisi

Tiket Napoli ke Bari Train

Bari untuk Trains Fasano

Naples untuk Trains Fasano

 

 

San Pietro di Positano, Itali

Itali mempunyai banyak tempat-tempat yang cantik untuk melawat, tetapi Pantai Amalfi adalah kegemaran di kalangan orang Itali sendiri. Dan salah satu yang terbaik resort terangkum di Eropah adalah di sana. San Pietro, dengan yang 57 bilik dan menawan restoran tepi pantai akan menggembirakan anda sebanyak yang keindahan rantau ini. Anda boleh menempah beberapa keretapi pantas untuk pergi ke Amalfi, dari Naples atau Salerno - dan menikmati pemandangan sepanjang jalan.

Tiket Milan ke Salerno Train

Tiket Florence ke Salerno Train

Tiket Bari ke Salerno Train

Tiket Rom ke Salerno Train

 

Best resort terangkum di Eropah yang dikasihi – Club Med Opio Provence, Perancis

Provence Italy all inclusive resorts

 

Jika anda melawat Perancis dan mencari pengalaman yang merangkumi semua hebat, cuma perlu lihat Provence dan Kelab yang Med Opio resort. kebun zaitun dan bidang-bidang lavender akan menjadi menunggu anda untuk meneroka mereka, bersama Côte d'Azur indah. Club Med Opio Provence menyediakan makanan yang menakjubkan dengan serantau kepakaran masakan, bilik besar, dan pelbagai aktiviti untuk anda atau anak-anak - anda juga boleh mengambil pelajaran memanah! Anda boleh mendapatkan mana-mana sahaja di rantau ini dengan menggunakan TER Provence-Alpes-Côte d'Azur (TER PACA) rangkaian kereta api.

Tiket Dijon ke Provence Train

Tiket Paris ke Provence Train

Tiket Marseilles ke Provence Train

Tiket Lyon ke Provence Train

 

hotel Tannenhof, Austria

Best all-inclusive resorts in Europe / Austria

 

Jika anda lebih suka pemandangan gunung bukannya terkapar pantai, salah satu yang terbaik resort terangkum di Eropah untuk anda untuk melawat mungkin berada di Austria Tyrolean Alps. Hotel Tannenhof menawarkan pemandangan gunung yang hebat, dan ia adalah satu tempat percutian ski yang hebat bagi mereka yang lebih suka suasana yang lebih sedikit swasta. Anda boleh sampai ke Ischgl dengan mudah dari Innsbruck, Zurich, atau Munich - kereta api akan membawa anda ke Landeck, selepas itu resort ini terletak berdekatan dengan hotel.

Vienna untuk Trains Landeck Ischgl

Munich untuk Trains Landeck Ischgl

Salzburg ke Kereta api Landeck Ischgl

Zurich ke Kereta api Landeck Ischgl

 

COR-Resort, Jerman

COR-Resort di kawasan indah Bavaria adalah antara yang terbaik resort terangkum di Eropah, terutamanya ketika menyediakan kemudahan seperti lif ski dan bilik yang lengkap.

Berski menjadi tarikan utama dalam Brannenburg, yang anda boleh mencapai dengan mudah dengan kereta api dari Berlin dan bandar-bandar lain di Jerman dan Eropah.

Munich untuk Trains Brannenburg

Berlin untuk Trains Brannenburg

Hanover untuk Trains Brannenburg

Hamburg untuk Trains Brannenburg

 

Best resort terangkum di Eropah Berakhir

Jika anda ingin menikmati percutian anda di pusat peranginan yang terbaik yang boleh menawarkan Eropah, merancang perjalanan anda dan menempah tiket kereta api anda awal untuk mengambil kesempatan daripada tawaran terbaik!

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-all-inclusive-resorts-europe%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)