Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 24/04/2020)

Ia adalah satu fakta yang sangat terkenal bahawa Eropah adalah yang terbaik destinasi untuk keju berkualiti. Dan sebagai kekasih keju, anda mungkin ingin tahu yang adalah keju terbaik Eropah yang ditawarkan dan bagaimana untuk merasa.

Sertai kami kerana kami berjalan melalui senarai keju terbaik dan paling terkenal di Eropah. Kami mendedahkan yang tempat-tempat yang terkenal dengan keju tertentu. Kami juga membincangkan bagaimana untuk sampai ke destinasi ini dengan mudah dan dalam gaya dengan kereta api untuk membuat keju Eropah anda perjalanan satu yang anda tidak akan lupa.

 

Switzerland

Switzerland adalah rumah kepada lebih 450 jenis keju yang merupakan antara keju terbaik Eropah. Ianya sejarah yang kaya dalam keju datang untuk kejutan yang tidak sejak Switzerland mempunyai reputasi yang tidak kurang hebatnya apabila ia datang kepada susu mereka. Terima kasih kepada Switzerland menakjubkan gunung, lembu meragut segar, rumput bersih. lembu diberi makan rumput menghasilkan susu yang terbaik yang menjadikan walaupun keju lebih rasa.

The Emmental sedap ringan mungkin salah satu daripada keju Swiss yang paling terkenal. Anda akan mendapati pembuat Emmental asal di Emmentaler Kilang Keju Schaukaeserei. Switzerland juga di mana anda akan mencari kilang keju yang menarik yang membuat Gruyere, granit, Keju hijau, Kambing Susu Ricotta, Bregaglia, dan Buffalo Mozzarella.

Anda cukup banyak boleh mendapatkan keju Swiss terbaik dalam mana-mana bandar-bandar besar Switzerland, seperti Geneva, Zurich, atau Basel. Anda boleh mencapai ini bandar-bandar yang indah dengan kereta api dari bandar-bandar utama Eropah yang lain seperti Paris, Berlin, atau Rom. Untuk datang ke kampung-kampung yang lebih kecil terkenal dikenali sebagai sumber ini keju halus, anda boleh mengambil dua kereta api, satu untuk sebuah bandar utama dan satu lagi untuk sampai ke bandar-bandar.

Interlaken untuk Trains Zurich

Lucerne untuk Trains Zurich

Bern untuk Trains Zurich

Geneva untuk Trains Zurich

 

https://www.youtube.com/watch?v = pq-XRME48nY

 

Perancis

soft brie is the best cheese europe

 

Apabila anda berfikir tentang keju terbaik Eropah telah untuk menawarkan anda secara automatik berfikir keju Perancis, tidak syak lagi Brie berkrim dan Camembert halus datang ke fikiran. Walau bagaimanapun, Perancis juga terkenal dengan Roquefort yang kaya, mungkin salah satu yang paling keju purba. keju ini adalah untuk mereka yang mempunyai rasa yang diperoleh.

Perancis juga rumah kepada Boursin, keju berkrim yang disayangi oleh ramai tukang masak kerana ia dilengkapi dengan indah ke hidangan. Chèvre adalah satu lagi keju Perancis yang terkenal. Ia keju susu kambing dengan tekstur yang bergantung kepada umur keju; yang lebih tua ia adalah, lebih menusuk hidung dan kaya ketekalannya yang. Tomme de Savoie adalah keju susu lembu firma dengan mentega berwarna-dalaman dan mengisar coklat.

Menemui ini keju Perancis berperisa dengan melawat bandar Perancis kegemaran anda. Naik kereta api ke Paris, Lyon, Marseille, dan bandar lain di Perancis daripada kebanyakan bandar-bandar utama Eropah. Sebagai kekasih keju, anda mungkin mahu melawat rumah-rumah ladang di mana penduduk tempatan membuat keju. Ini adalah mudah dicapai dengan meneruskan perjalanan anda sebaik sahaja anda telah sampai ke bandar-bandar utama dengan kereta api.

Brussels untuk Trains Lyon

London untuk Trains Lyon

Marseille ke Kereta api Lyon

Amsterdam ke Lyon dengan Keretapi

 

Keju Terbaik Eropah – Itali

pizza best cheese europe

 

Keju terbaik di Eropah terdapat dalam Itali, salah satu daripada pengeluar keju terbesar di dunia di dunia. Sebahagian daripada keju yang paling terkenal di dunia adalah Itali. Siapa yang tidak mendengar Mozzarella, Parmigiano-Reggiano, dan Ricotta? Lain keju terkenal di dunia yang berasal dari Itali adalah Gorgonzola, mascarpone, keju Provolone, dan Pecorino. Ini keju keluaran tempatan yang berkualiti tinggi dan menggunakan resipi tradisional.

Itali suka keju mereka sehingga mereka mempunyai keju terbaik Eropah perayaan adalah sebahagian daripada budaya mereka. Salah satu festival keju terbesar adalah Keju Festival Bra di Piedmont. Sicily menyambut "Festival Of Ricotta Keju” atau Ricotta dan Keju Perayaan setiap tahun. Kepala ke Tuscany pada hari Ahad pertama pada bulan September dan merayakan hari raya Pecorino Keju dengan penduduk tempatan.

Olbia ke Kereta api Cagliari

Cagliari untuk Trains Olbia

Sassari untuk Trains Olbia

Olbia ke Kereta api Sassari

 

 

Naik kereta api ke Rom, Florence, Milan, Naples, dan bandar-bandar utama yang lain untuk mencuba keju terbaik Eropah terus dari pengeluar, Simpan Kereta Api.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberi kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cheese-europe%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)