Waktu membaca: 6 minit
(Lepas Kemaskini: 30/04/2021)

Naples adalah indah, quintessential bandar Itali. Ia dipenuhi dengan bukit, Bangunan-bangunan lama, dan keajaiban kecil dan comel lain. Ia pada asasnya bandar Itali yang sempurna untuk semua orang yang mahu mengalami semangat Itali yang sahih dan lawatan sehari terbaik daripada Naples.

Walau bagaimanapun, bukan itu sahaja. Anda perlu pergi ke Naples untuk pizza yang indah mereka membuat. Pizza tidak setiap hari jenis anda boleh mencari mana-mana sahaja di dunia. The Napoli pizza adalah sesuatu yang unik dan mempunyai rasa yang tidak dapat ditandingi.

Tetapi kita menyimpang. Jika anda mendapati diri anda di Naples, anda tidak perlu menghabiskan semua masa anda mengagumi keindahan bandar dan makan pizza gemilang mereka. Anda juga perlu untuk melawat persekitaran. Ini kerana Naples mempunyai beberapa yang paling persekitaran yang indah di semua Itali. Dari runtuhan Pompeii besar-besaran untuk indah dan pantai Amalfi difahami terkenal - anda boleh melihat banyak.

Dengan itu dalam fikiran, kita fikir kita akan membantu anda dengan memberi anda senarai muktamad daripada tujuh lawatan sehari terbaik daripada Naples, Itali. Mari kita mulakan:

 

1. Satu Of The Day Best Trips Dari Naples: Ruins Of Herculaneum

Kami mahu mula tidak dengan jelas tetapi kurang jelas. Herculaneum adalah sepupu yang kurang terkenal Pompeii. Kini terkenal 79 letusan AD Gunung Vesuvius memusnahkan kedua-dua Pompeii dan Herculaneum jiran.

Walau bagaimanapun, hari ini, semua penghormatan pergi ke Pompeii. Hampir setiap orang di dunia tahu apa Pompeii adalah, namun sangat sedikit pengetahuan tentang Herculaneum. Ini adalah malu besar jika anda meminta kami.

Pertama sekali, Herculaneum lebih dipelihara. Apabila anda sampai ke sana, anda akan mencari kebanyakan rumah dan monumen lain hampir utuh.

kedua, Herculaneum jarang sesak. Seperti yang kita telah berkata, runtuhan ini adalah kurang dikenali dan dikunjungi dalam jumlah yang lebih kecil. Ia juga lebih kecil dan lebih mudah untuk melihat dengan lebih terperinci.

Pelawat Herculaneum adalah sangat mudah, sebagai kereta api pergi kepadanya dari Naples setiap jam atau lebih. Anda tidak perlu bimbang tentang masa yang anda akan mempunyai banyak untuk melihat runtuhan ini.

Milan untuk Trains Naples

Florence untuk Trains Naples

Venice untuk Trains Naples

Pisa untuk Trains Naples

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Pompeii

Walaupun Herculaneum adalah lebih cantik, pada pendapat kami, anda tidak boleh ketinggalan Pompeii. baik, yang lawatan sehari terbaik daripada Naples sentiasa perlu termasuk kedua-dua Pompeii dan Herculaneum.

Seluruh bandar Naples hidup dalam bayang-bayang daripada Vesuvius perkasa. Walau bagaimanapun, hanya Pompeii benar-benar boleh mengatakan bahawa ia tahu kekuatan Vesuvius. Anda boleh melihat gunung di Pompei apabila, dan anda benar-benar boleh memahami kekuatan gunung berapi hanya aktif di Eropah.

Apabila anda pergi ke Pompeii, anda perlu bersedia. Tempat ini lebih besar daripada kebanyakan orang berfikir, jadi anda perlu untuk pergi ke sana seawal yang anda boleh. Tambahan pula, jika anda pergi pada musim panas, ia sangat panas, jadi anda perlu untuk membawa banyak air.

Walau bagaimanapun, sampai ke Pompeii adalah bahagian yang paling mudah. Anda dengan cepat boleh sampai dari Naples kereta api melalui, yang pergi ke sana sepanjang hari.

Naples untuk Trains Pompei

Torre Del Greek Trains ke Pompeii

Pompeii untuk Trains Nocera Lower

Kereta api ke Salerno Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. Satu Of The Day Best Trips Dari Naples: Gunung Vesuvius

secara semula jadi, ada lawatan ke Naples boleh lengkap tanpa melihat Vesuvius. Anda benar-benar tidak boleh pergi tanpa melihatnya kerana saiz besar-besaran yang boleh dilihat dari hampir di mana sahaja di Naples.

Walau bagaimanapun, anda terbaik boleh mengalaminya tidak dari jauh, tetapi oleh berdiri di atasnya. gunung yang sangat tinggi, tetapi anda masih boleh mengambil lawatan terancang dan mendaki dalam masa satu jam atau kurang. Anda akan mendapati ia mencabar, tetapi pengalaman yang anda akan mendapatkan di atas sepenuhnya berbaloi.

Untuk mencapai Mount Vesuvius, semua yang anda perlukan adalah untuk mengambil kereta api yang cepat dari Naples yang membawa anda di bahagian bawah ke stesen Ercolano Scavi. Maka anda perlu mengambil salah satu Vesuvio Express bas yang pergi ke tempat yang bermula daripada sederhana kenaikan mencabar.

Kereta api ke Salerno Mercato San Severino

Pescara untuk Trains Naples

Bracciano untuk Trains Manziana

Santa Marinella untuk Trains Bracciano

 

Mount Vesuvius

 

4. Positano Di Pantai Amalfi

Keseluruhan Pantai Amalfi hanya mengemis untuk dilihat. Apabila anda pergi ke sana, anda dengan cepat sedar mengapa. Tebing besar-besaran adalah kagum inspirasi, dan keindahan laut adalah tidak dapat dijelaskan.

Anda perlu mengambil kereta api menunggang dengan salah Sorrento atau Salerno. Maka anda boleh mengambil bas atau menyewa kereta untuk pergi ke jalan-jalan kecil yang merentasi pantai Amalfi.

Positano adalah betul-betul di tengah-tengah pantai dan yang paling bandar yang indah di atasnya. Jika anda pernah melihat mana-mana gambar-gambar bandar-bandar di Pantai Amalfi, anda mempunyai kemungkinan besar dilihat Positano. Yang kemasyhuran yang mengelilingi bandar ini berhak, sebagai pemandangan yang menakjubkan.

Bari untuk Trains Naples

Kereta api kuasa ke Naples

Salerno untuk Trains Naples

Taranto untuk Trains Naples

 

 

5. Satu Of The Day Best Trips Dari Naples: Sorrento

Sorento adalah sebuah pekan kecil yang terletak di sebelah bertentangan dengan pantai Amalfi. Oleh itu, adalah lebih dekat ke Naples, dan anda juga boleh dengan mudah mencapai melalui kereta api tempatan baris.

Pekan ini mempunyai beberapa pantai yang menarik dan sebuah bandar lama yang indah. Kebanyakan orang pergi ke Sorrento, bukan untuk laut dan tebing menakutkan, tetapi untuk sejarah. Sorrento adalah benar-benar sebuah bandar quintessential Itali lama. Ia adalah jauh lebih kecil daripada Naples dan mempunyai yang benar lama semangat Itali bandar hanya kecil Itali negeri Selatan boleh mempunyai.

Tambahan pula, kamu patut pasti melawat Sorrento pada salah satu lawatan sehari yang terbaik dari Naples kerana Capri. Isle of Capri adalah berhampiran dan setakat ini salah satu yang paling pulau-pulau kecil yang indah yang pernah anda lihat.

Foggia untuk Trains Naples

Tivoli untuk Trains Naples

Temoli untuk Trains Naples

Lecce untuk Trains Naples

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. Pulau Ischia

Beberapa pulau cantik surround Naples. Walau bagaimanapun, setakat ini yang paling indah adalah Ischia, dan di sini sebabnya:

  • Ischia adalah pulau terbesar di Teluk Naples
  • Ischia mempunyai segala-galanya: pantai, air panas, restoran, dan bangunan megah

Ia adalah tempat yang terbaik untuk bersantai di Naples. Anda juga boleh mendapatkan kepadanya dengan cepat dengan mengambil bot dari pusat Naples.

Salerno untuk Trains Maratea

Bari untuk Trains Maratea

Naples untuk Trains Maratea

Kereta api kuasa untuk Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Reggia Di Caserta: The Itali Versailles

Mereka tidak memanggil ini secara besar-besaran 1200 bilik istana Itali Versailles untuk apa-apa. Istana itu dipenuhi dengan tangga monumental dan merupakan Tapak Warisan Dunia Unesco. Anda juga akan mendapati pangsapuri diraja mewah dan koleksi presepi - Christmas katil bayi Naples.

Semua dalam semua, anda tidak boleh pergi salah dengan melawat istana secara besar-besaran. Anda boleh mengambil kereta api dari stesen pusat di Naples dan keluar di stesen Caserta yang. Istana ini adalah hanya berjalan kaki yang singkat selepas itu.

Naples untuk Trains Caserta

Salerno untuk Trains Caserta

Kuasa untuk Kereta api Caserta

Bari untuk Trains Caserta

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

jadi, di sana anda mempunyai mereka, tujuh lawatan sehari terbaik daripada Naples. Jika anda ingin benar-benar mengalami keindahan Naples, anda perlu pergi pada semua perjalanan ini. juga, jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, berasa bebas untuk kenalan Simpan Kereta Api.

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “7 Trips Hari Best Dari Naples Di Itali” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/?lang=ms ‎- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)