Waktu membaca: 6 minit
(Lepas Kemaskini: 19/08/2022)

Seperti yang anda semua tahu, Venice adalah paling bandar unik menarik di seluruh Eropah, jika tidak dunia. Orang-orang Itali yang dibuat sepenuhnya daripada terusan dan petikan kecil, semua yang terletak di sebuah pulau. Ini telah bertukar bandar ke salah satu dari kebanyakan tempat yang indah di Eropah. Tetapi kita semua tahu bahawa. Apa yang ramai tidak tahu adalah hakikat bahawa terdapat lebih luar Venice. Itulah sebabnya kami ingin menyediakan senarai beberapa lawatan sehari terbaik dari Venice. Anda tidak akan kecewa dengan mana-mana destinasi dan bersiar-siar. jadi, jika anda berminat dalam melawat beberapa lokasi menarik kereta api melalui, teruskan membaca 7 Trips Hari Best Dari Venice Di Itali!

 

1. Satu Of The Trips Hari Yang Terbaik Dari Venice adalah: Verona

Verona adalah bahawa salah satu bandar ajaib di rantau Veneto, Northern Italy semua orang tahu. Shakespeare berjaya kekal apabila dia mengambil keputusan untuk menggunakannya sebagai lokasi Romeo dan Juliet play terkenal. hari ini, bandar adalah amat popular, dan ia mempunyai hak untuk menjadi.

Anda akan mendapati Verona amat indah, dan ia adalah salah satu daripada destinasi terbaik untuk lawatan sehari dari Venice. Jika anda mahu pergi ke sana dengan kereta api, anda akan mendapati ia menjadi terbaik dan pilihan yang paling cepat apabila pergi dari Venice.

Rimini untuk Trains Verona

Rom ke Kereta api Verona

Florence untuk Trains Verona

Venice untuk Trains Verona

Verona Best Day Trips from Venice

2. Florence

Mereka yang suka Itali tahu bahawa Florence adalah salah satu tempat yang terbaik untuk lawatan. Ia juga merupakan salah satu destinasi terbaik untuk melawat pada lawatan sehari penuh dari Venice.

Banyak orang akhirnya melupakan bahawa mereka boleh sampai dari Venice kerana ia adalah sedikit lebih jauh. Walau bagaimanapun, anda boleh mencapai Florence dari Venice dalam hanya dua jam dengan menaiki kereta api laju. Jalan itu, anda juga akan dapat melihat banyak landskap yang menakjubkan yang bertaburan di seluruh tanah antara Venice dan Florence.

Perkara-perkara utama yang anda akan dapat pengalaman di Florence adalah jalan-jalan yang menarik dan Katedral Florence yang terkenal di dunia atau Duomo do Firenze. Apabila anda menganggap bahawa, Florence menjadi destinasi yang menarik untuk semua pelancong.

Genoa untuk Trains Florence

Parma untuk Trains Florence

Milan untuk Trains Florence

Venice untuk Trains Florence

 

 

3. Satu Of The Trips Hari Yang Terbaik Dari Venice: Padua

Tidak semua orang tahu tentang Padua (Itali: Padova), tetapi ia masih destinasi untuk salah satu daripada lawatan sehari bahagian dari Venice. Ini kerana bandar mempunyai semua yang bandar Itali yang besar perlu mempunyai. Kita secara semulajadi bercakap tentang makanan yang enak, seni bina yang menakjubkan, dan piazza menakjubkan.

Pergi dari Venice ke Padua terbaik dicapai kereta api melalui kerana perjalanan akan melalui beberapa tempat yang menakjubkan di Itali. Tambahan pula, ia juga adalah pilihan yang paling selesa dan paling cepat disediakan untuk anda.

Apabila anda sampai ke Padua, Pastikan anda melawat pusat bandar Prato della Valle. Ia adalah salah satu daripada dataran utama bandar, dan ia dipenuhi dengan patung-patung cantik kita tidak boleh mengabaikan.

Milan untuk Trains Padua

Verona untuk Trains Padua

Bologna untuk Trains Padua

Venice untuk Trains Padua

Padua Short Day Trips from Venice

 

4. Tasik Garda

Lake Garda adalah tasik terbesar di Itali. Ia juga merupakan salah satu yang paling terkenal. Dan ia mempunyai banyak sebab untuk berasa. tasik ini dikelilingi oleh semua sifat kecantikan boleh memberikan. Anda akan mendapati magnolia, cemara, pokok lemon, pokok zaitun, Dolomite gunung dan banyak lagi di sekitar Lake Garda.

Anda boleh mencapai beberapa bandar-bandar di tepi tasik dari Venice. Walau bagaimanapun, kami merasakan bahawa dua lawatan sehari terbaik dari Venice ke Tasik Garda perlu merangkumi bandar-bandar Peschiera dan Sirmione. Untuk mencapainya dan Lake Garda, anda boleh mengambil salah satu daripada beberapa kereta api yang cuti Venice tiap-tiap hari.

Trento untuk Trains Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen untuk Trains Lake Garda Peschiera

Bologna untuk Trains Lake Garda Peschiera

Venice untuk Trains Lake Garda Peschiera

Lake Garda

 

5. Satu Of The Trips Hari Yang Terbaik Dari Venice: Siena

Tidak semua orang tahu tentang Siena, tetapi ia tidak adalah sebuah bandar anda ingin miss. Ia adalah permata Tuscany dan yang paling unik cantik bandar zaman pertengahan yang pernah anda dapat melihat.

Pekan ini adalah kecil, tetapi ia terkenal untuk yang jalan-jalan berbatu bundar dan dataran utama yang mengagumkan dikenali sebagai Piazza del Campo. juga, yang Magnia Tower tertunggak berdiri di dataran yang sama, dan ia adalah struktur tertinggi anda akan melihat dalam Siena.

yang perjalanan dengan kereta api adalah sedikit lebih lama yang bandar adalah jauh. Walau bagaimanapun, sejak Siena adalah kecil, anda masih boleh mempunyai lawatan sehari menakjubkan dari Venice jika anda membuat keputusan untuk pergi ke sana.

Milan untuk Trains Siena

Florence untuk Trains Siena

Perugia untuk Trains Siena

Venice untuk Trains Siena

Siena Best Day Trips from Venice

 

6. Saint Gimignano

Siena tidak adalah bandar hanya indah di Tuscany. San Gimignano adalah satu sama lain. Kedua-duanya adalah UNESCO tapak warisan dunia, tetapi hanya San Gimignano boleh mengejutkan anda dengan latar langit yang diperbuat daripada pelbagai menara zaman pertengahan. Ia benar-benar penglihatan untuk melihat dan satu, anda tidak akan lupa.

secara semula jadi, anda boleh melawat bandar kereta api melalui kerana ia adalah cara yang paling mudah dan paling cepat untuk mencapai laman web ini dari Venice. Apa yang lebih, anda juga akan dapat melihat latar langit yang menjulang tinggi yang dinyatakan di atas dari keselesaan moden kereta api Itali.

Florence untuk Trains San Gimignano

Arezzo untuk Trains San Gimignano

Pisa untuk Trains San Gimignano

Venice untuk Trains San Gimignano

San Gimignano Best Day Trips from Venice

 

7. Trieste

Trieste adalah ibu kota rantau Giulia Friuli Venezia dan pembohongan di sempadan dengan Slovenia. Ia mempunyai kedudukan yang unik dalam semua Itali dan telah menjadi sebahagian daripada negara ini untuk hampir tidak 70 tahun. Kerana ini, Trieste adalah campuran unik daripada beberapa pengaruh Eropah.

Walau bagaimanapun, bahawa campuran adalah apa yang membuatkan ia istimewa dan ajaib tempat untuk dilawati. Anda boleh sampai ke bandar dengan mudah melalui kereta api dari Venice. Seluruh perjalanan adalah sangat pendek, tetapi bahagian yang penting ialah ia merentasi pantai Itali yang indah. Semua itu pasti membuat ia tujuan yang sangat baik untuk salah satu daripada lawatan sehari anda dari Venice.

Venice untuk Trains Trieste

Rom ke Kereta api Trieste

Milan untuk Trains Trieste

Florence untuk Trains Trieste

Trieste Italy

 

Key Takeaways Tentang Trips Hari Best Dari Venice

Semua dalam semua, Venice terletak pada kedudukan yang unik. Anda mendapatkan untuk perjalanan ke banyak destinasi menarik di banyak negara Itali dengan mudah. Tambahan pula, lokasi itu sama membolehkan semua ini lawatan sehari dari Venice dan banyak lagi.

 

Jika anda sudah bersedia untuk memulakan satu pengembaraan ini, semua yang anda perlu lakukan adalah memilih destinasi kegemaran anda. Maka semua yang kiri adalah untuk anda lakukan adalah pergi ke stesen kereta api. Jika anda mempunyai sebarang soalan tambahan, berasa bebas untuk kenalan Simpan Kereta Api, dan kita akan gembira untuk membantu.

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “7 Trips Hari Best Dari Venice Di Itali” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-venice/?lang=ms ‎- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)