Waktu membaca: 6 minit
(Lepas Kemaskini: 18/03/2022)

The Best restoran Eropah panduan Michelin menawarkan permulaan yang baik untuk merancang perjalanan kereta api di seluruh Eropah. The Michelin panduan sekarang tawaran pelancong Eropah pilihan restoran dan hotel dalam 38 bandar-bandar Eropah. Tiga bandar-bandar baru telah ditambah kepada ini 2019 edisi: Zagreb dan Dubrovnik, Croatia, dan Reykjavik, Iceland. Anonymous dilatih pemeriksa untuk melawat dan pilih restoran semasa memohon diraikan Michelin makanan sistem penarafan bintang dan menggunakan proses yang sama untuk hotel. Keputusan: pelbagai pertubuhan disyorkan untuk semua citarasa dan bajet.

Pelancong boleh merasa yakin bergantung pada Michelin panduan untuk membuat mereka perjalanan kereta api yang lebih lazat! Kami telah mengecil ke bawah Best restoran Eropah panduan Michelin, dan sudah tentu, memastikan bahawa setiap perhentian dengan mudah diakses oleh Keretapi!

 

Best restoran Eropah MICHELIN Panduan: Itali

the smile of a chef by Best European restaurant michelin

 

Itali terkenal dengan sumbangan besar kepada dunia seni, seni bina, fesyen, opera, kesusasteraan, reka bentuk, dan filem - senarai seterusnya, dan kami telah tidak disebut sumbangan ke tempat kejadian restoran Eropah yang Best.

Berita besar dalam 2019 adalah bahawa Itali mempunyai restoran tiga bintang baru, penghormatan tertinggi Michelin!

Uliassi, bertempat di Senigallia di pantai Adriatik Itali, akhirnya mempunyai tiga bintang yang dinanti-nantikan setelah menghabiskan beberapa tahun di peringkat dua bintang.

Menurut blog restoran Lovers Makan Fine. Dikendalikan oleh kakak dan abang pasukan Catia dan Mauro Uliassi, restoran meletakkan fokus yang berat pada makanan laut dan menawarkan menu merasa dan makan a la carte. sekarang Uliassi adalah salah satu daripada sembilan lain tiga bintang restoran di Itali. Ini bermakna bahawa semua tiga bintang tahun lepas destinasi mengekalkan status mereka, termasuk restoran Modena yang terkenal kedai minuman Franciscan.

Rimini untuk Trains Senigallia

Rom ke Kereta api Senigallia

Kereta api ke Ancona Senigallia

Florence untuk Trains Senigallia

 

Kini terdapat 367 membintangi restoran Eropah Best Michelin, dari 356 tahun lepas.

Tiada baru dua bintang restoran dalam senarai tahun ini. Panduan ini tidak termasuk kekalahan yang 29 baru satu-bintang restoran dari lebih daripada dua dozen majlis perbandaran Itali. Ini menjadikan jumlah keseluruhan kepada 318. keseluruhan, ciri-ciri panduan 367 membintangi restoran, dari 356 tahun lepas.

Genoa untuk Trains Milan

Rom ke Kereta api Milan

Bologna untuk Trains Milan

Florence untuk Trains Milan

 

Best restoran Eropah MICHELIN Panduan: Great Britain

sushi in Best European restaurant MICHELIN

Digelar "Oscar industri makanan" Majlis anugerah dalam BFI IMAX pawagam Waterloo ini adalah kemuncak untuk chef dari seluruh negara.

Tahun ini, restoran Eropah Terbaik di Great Britain tidak terjejas dengan lima restoran pembelajaran mereka berjaya mengekalkan bintang mereka. Cue lega! Araki, Restoran Gordon Ramsay dan Alain Ducasse di Dorchester adalah pertubuhan London untuk berpegang penghargaan mereka, seperti yang dilakukan Heston Blumenthal ini Duck lemak dan Alain Roux ini Waterside Inn, kedua-dua di Bray.

Terdapat banyak kereta api menuju ke London pada masa-masa di seluruh Eropah. kepala ke SaveATrain untuk menempah tiket dalam beberapa minit untuk melihat grub terbaik!

Amsterdam untuk Trains London

The Hague untuk Trains London

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Panduan Michelin 2019 senarai penuh

tiga Bintang:

London

  • Alain Ducasse di The Dorchester
  • Restoran Gordon Ramsay
  • Araki

 

Best restoran Eropah MICHELIN Panduan: Belanda

Bougainville

 

Belanda (atau Holland) adalah sebuah negara kecil dan penuh dengan ikon terkenal di dunia. bidang mentol indah, kincir angin, keju pasaran, kayu kasut, terusan Amsterdam, karya Old Masters, Delft Blue tembikar, inovatif air-pengurusan, dan berjuta-juta basikal. Dan terima kasih kepada kebaikan untuk basikal. yang 2019 Panduan MICHELIN untuk Belanda mempunyai sejumlah 571 restoran dan 263 hotel. Anda akan memerlukan senaman.

pilihan tahun ini mempunyai dua restoran baru dua-sia dan 12 pertubuhan menerima satu bintang buat kali pertama.

Kini terdapat 89 satu berbintang restoran dalam jumlah. Pada Derozario dalam Helmond, Jermain De Rozario meletakkan spin sendiri di Masakan Indonesia. pada restoran Monarch Tilburg, Paul Kappe menggoda pengunjung dengan masakan moden beliau ditambah pula dengan rasa sengit, seperti Jeroen Brouwer di yang Loohoeve dalam Schoonloo dan Thomas Van Santvoort di Perempuan di Kerkdriel. Keamatan rasa juga apa yang menyifatkan cipta yang digunakan oleh Jim dan Mike Cornelissen di Pemandangan Rhine dalam Doornenburg, dan ia adalah makanan istimewa hidangan yang ditawarkan di ALIRAN BAWANG Uden. Bagi pencinta makanan yang baik dalam mewah persekitaran, Bougainville di Amsterdam, dan Voltaire dalam Leersum adalah kemestian mutlak.

Brussels untuk Trains Tilburg

Antwerp untuk Trains Tilburg

Berlin untuk Trains Tilburg

Paris untuk Trains Tilburg

 

Di mana untuk menangkap kereta api

Stesen Central Amsterdam adalah stesen kereta api utama dan merupakan pusat bandar yang sebenarnya: pusat tidak hanya dengan nama, tetapi juga sebagai yang terbesar Pengangkutan awam tempat pemindahan, jadi ia akan menjadi tempat yang baik untuk menangkap kereta api terlalu.

 

Best restoran Eropah MICHELIN Panduan: Sepanyol

Madrid adalah ibu kota Sepanyol dan yang terbesar perbandaran dalam kedua-dua Komuniti Madrid dan Sepanyol secara keseluruhan.

Madrid adalah perayaan budaya. Ia adalah nadi tahun 1920-an. Dikunjungi oleh greats sastera seperti Ernest Hemingway dan Fitzgeralds, F Scott dan Zelda, dalam kalangan yang lain.

Ia mempunyai pemandangan pasar makanan yang disukai, tetapi Michelin Star restoran tidak orang-orang yang terlepas sama ada!

Sebelum anda menuju ke salah satu pertama anda, kami cadangkan anda memulakan malam anda di luar dengan koktel dari bar Museo Chicote yang broody. tempat ini merupakan salah satu menghantui Hemingway dan di sini anda mencari minuman kegemarannya, dan beberapa dozen orang lain yang anda mungkin tidak pernah cuba. Menuju ke sana awal sebelum orang ramai mengambil.

 

Di mana untuk Makan?

Madrid mempunyai kira-kira 3,100 restoran, tetapi segelintir telah dianugerahkan bintang oleh terkenal michelin Guide. Disana ada 16 restoran dalam Madrid dianugerahkan dengan bintang Michelin: DiverXO (tiga bintang); Santceloni, Teres Kasino, Sergi Arola, Ramon Freixa Madrid dan El Club Allard (dua bintang); dan Kabuki, Kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Kambing dan Punto MX (satu bintang). Sebagai tambahan, di pinggir bandar, satu restoran (shell) mempunyai dua bintang dan terdapat tiga satu-bintang restoran: Casa Jose, Chiron, dan Montia. Kesemua mereka menghidangkan makanan bertaraf dunia dan menawarkan perkhidmatan yang terbaik.

ke atas kami Michelin bintang restoran di bandar Madrid DiverXO (3 bintang hebat!)

 

Best European restaurant chef david munoz

 

Ciptaan Chef David Muñoz mempunyai gourmet kagum di seluruh dunia. kesejukan, keberanian, dan kreativiti adalah kunci kejayaan DiverXO. menu restoran yang berubah dengan musim, tetapi hanya mempunyai dua kemungkinan. The XOW Menu dan Menu Glotón XOW. Kedua-dua menu menawarkan makanan yang sama dan hanya berbeza dari segi kuantiti dan harga.

Cara ke sana: Cara terbaik untuk sampai ke tempat ini restoran Eropah Best adalah dengan Metro dan kemudian turun dari di Stesen Tetuan (Talian 1).

 

 

Ingin mengetahui cara terbaik untuk sampai ke mana-mana satu daripada tempat-tempat di Eropah dengan kereta api? Simpan Kereta Api sudah tentu! Kepala ke laman web kami untuk mencari harga yang terbaik, dalam saat!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberi kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-restaurant-michelin%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)